bourdelogiannos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εντάξει καταλαβαίνω τον xouzel που σπάστηκε ,
Αλλά κακώς τα άκουσε ...δεν μπορούσε να ξέρη τι κάνη ο καθένας στο κρεβάτι του ...
Πάντως καλός η κακώς φτιάχτηκε ένας κλειστός κύκλος και μαγκιά σας .
Αλλά αναφορές του τύπου Χανια city touring τωρα περναμε φινα και καποιοι λιγοι θα φανε...,
Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν .
Όλοι έχουμε τις μικρές η μεγάλες επιτυχίες μας αλλά δεν έχει νόημα να τις αναφέρουμε στο στιλ «κοίτα τι έχω εγώ που δεν έχεις εσύ»
Πάντα φιλικά .....
"...δεν μπορούσε να ξέρη τι κάνη ο καθένας στο κρεβάτι του ..." ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, αλλα το οτι αρχισε να μοιραζει αφειδως τις πληροφοριες, του το χρεωνω στα μειον, αφου τωρα φαινονται τα αρνητικα αποτελεσματα για ολους μας. "Πάντως καλός η κακώς φτιάχτηκε ένας κλειστός κύκλος και μαγκιά σας ." Καθολου μαγκια, τα αποτελεσματα των αποπανω, ειναι μονο.
"Αλλά αναφορές του τύπου Χανια city touring τωρα περναμε φινα και καποιοι λιγοι θα φανε...,
Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν .
Όλοι έχουμε τις μικρές η μεγάλες επιτυχίες μας αλλά δεν έχει νόημα να τις αναφέρουμε στο στιλ «κοίτα τι έχω εγώ που δεν έχεις εσύ»" Ειλικρινα δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ σκοπο να πικαρω τον οποιονδηποτε. Νεος ειμαι, και αλλοιμονο μου αν ξεκινησω ετσι. Αν ομως αυτο βγηκε, ζητω συγγνωμη.
"Πάντα φιλικά ....." ΠΑΝΤΑ....