Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα μπορουσες να κανεις μια συντομη περιγραφη της εμπειριας σου φιλαρακι?Οσο ωραια κι αν είναι, η Δενισα είναι πεταμένα λεφτά, δεν μπαίνω καν στον κόπο να γραψω κριτική.... :S
Σιγά την όμορφη....Οσο ωραια κι αν είναι, η Δενισα είναι πεταμένα λεφτά, δεν μπαίνω καν στον κόπο να γραψω κριτική.... :S
Καλησπερα! Καλο μινα!
Στο Ερωσ :-* δευτερα πρωι - Δενισα :-* δευτερα βραδυ - Μπελλα :-*
Απο τριτη - Μπελλα :-* :-* :-*
:-* :-* :-* Μπελλα :-* :-* :-*

yes :-* :-* :-*H Mπέλλα θα παραμείνει στο Ερως μέχρι την Πέμπτη το Βράδυ.
δηλαδη?Μεγάλη προσοχή παιδιά με αννα απο ρουμανία στο Νο 6.

Παιδια Τελεια Τελεια Τελεια Γυρισε η θεα η Αλεξια ποιο ανανεωμενη απο ποτε και πηγε στο 49 Cheesy Δεν εχει τιποτα απλα δεν τα βρηκαν με το αλλο μαγαζι μου ειπε αυτο τιποτα αλλο επισης μου εξηγησε οτι κανει, το κανει με ασφαλεια διοτι ειναι 21 χρονων και δεν θελει να χασει τη ζωη της εκει μεσα για λιγα λευτα .... τελος παντον ηταν παλι μια υπεροχη συναντηση μαζι της σημερα απλα χαρηκα που την ειδα η κοπελαρα ειναι τρελα και παντοτε σφηχτο απ τα καλυτερα γ....ια στη ζωη μου με αυτην δεν ξερω για σας απλα εγω ξετρελαθηκα παλι σημερα το αξιζει με το παραπανω ... επισης ειδα μια κριτικη που λεγανε για την καινουργια αντικαταστατρια στο παλιο μαγαζι ... για την Μαρια ... Μαπα φιλε το καρπουζι μονο απο σωμα κατι λεει ολα τα αλλα σπορακια φτυστα Cheesy Σαν το Αλεξακιιιι καμια Απλα Σε κανει και τρεμεις τπτ αλλο δεν εχω να πω αξιζει ο δρομος μου με τα 1000 για να ξεκαυλωσω !! Αρχιζω παλι το περα δοθε καθε βδομαδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγάλη προσοχή παιδιά με αννα απο ρουμανία στο Νο 6.
Η Κριστινα είναι η ρεπατζου της Μινωος.Νέα ονόματα είδα σήμερα βανα κριστινα ξέρεις κάνεις κάτι ?