You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 451
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Κλάρα-Λειλά δουλευε καποτε στη Λιοσίων 278 αλλά τωρα ξαναχαθηκε.Οταν πηγα βρηκα εκει την μουρλο-Παόλα. Ξερετε πού δουλευει τωρα? Οπως επισης εχει χαθει και η Ελβιρα -Ζανα μια αλλη σχιστοματα απο το Καζακσταν. Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει το σαιτ.
Επισκέπτης
Τίποτα με ασιάτισες ξέρετε? Είτε call girls είτε σπίτι??
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Τίποτα με ασιάτισες ξέρετε? Είτε call girls είτε σπίτι??
Από σπίτι δεν έχω ακούσει τίποτα. Στην Χρυσή ευκαιρία εχει πότε πότε τηλέφωνα, αλλά όσες φορές έχω ψωνίσει από εκει (με εξαίρεση μία φορα αλλά δυστυχώς η κοπέλα χάθηκε) απογοητευτηκα από τις υπηρεσίες.
Εννοείται βέβαια πως οι "Κινεζούλες" και "Γιαπωνεζούλες" των αγγελιών είναι κατα 99,9% φιλιπινέζες ή ρωσσίδες (από τις περιοχές που συνορευουν με τις ασιατικές χώρες)
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δυο φορες εχω παραγειλει γιαπωνεζες ...την μια φορα ηταν οντωσ γιαπωνεζα ειχε ερθει στην ελλαδα με ενα ελληναρα που τελικα χωρισαν και εμεινε εδω..... ηταν φοβερη μπανακι μαζι μια φοβερη πιπα και απαλο δερμα μετα μπανιο μαζι παιχνιδια μεσα στην μπανιερα και μετα δευτερος γυροσ...το ξενοδοχειο ηταν το 3χχχ στην ιουλιανου με τα σπεσιαλ δωματια και τα στρογγυλα μπανια...
αυτο ηταν πριν 3 χρονια περιπου και παει εχασα το κονε...
η αλλη φορα με γιαπωνεζα ηταν μια αγγελια σιγουρα θα την εχετε δει λεει σουηδεζα-γιαπωνεζα ζητησα γιαπωνεζα μου ηρθε και καλα η γιαπωνεζα (ξανθια ψηλη ρωσωφατσα....)και μου ελεγε τα δικα της οποτε την ρωτησα πεσ μου τρεισ πολεις την ιωαπωνιασ και μονο που δεν εμεινε....... συν ενω ειχαμε συνενοηθει 2 εκτωνωσεις μολισ καναμε μια φορα μου λεει δεν εχω αλλο προφυλακτικο οποτε την εκανε με ελαφρα πηδηματακια (μαθημα απο τοτε ενα κουτακι παντα μαζι ακομα και σε μαζατζιδικο) βεβαια μετα τα εβαλα με τον εαυτο μου σκεφτομενος αν δεν κανει η πουτανα πουτανια ποιος δεν ειναι πιο καταληλος.......
σε μπουρδελο στην φυλης ειχα πετυχει μια απο καζακσταν...
καλη φαση ολα τα λεφτα τα ματια της οταν γαμιοτανε στον καθρεφτη.....
τελος παντων η ποιοτητα δεν ειναι αντοιστοιχη των χρηματων που δινουμε τελικα οποτε το 20ευρω σε μπουρδελο μερικες φορες ειναι φοβερο value for money.
αυτο ηταν πριν 3 χρονια περιπου και παει εχασα το κονε...
η αλλη φορα με γιαπωνεζα ηταν μια αγγελια σιγουρα θα την εχετε δει λεει σουηδεζα-γιαπωνεζα ζητησα γιαπωνεζα μου ηρθε και καλα η γιαπωνεζα (ξανθια ψηλη ρωσωφατσα....)και μου ελεγε τα δικα της οποτε την ρωτησα πεσ μου τρεισ πολεις την ιωαπωνιασ και μονο που δεν εμεινε....... συν ενω ειχαμε συνενοηθει 2 εκτωνωσεις μολισ καναμε μια φορα μου λεει δεν εχω αλλο προφυλακτικο οποτε την εκανε με ελαφρα πηδηματακια (μαθημα απο τοτε ενα κουτακι παντα μαζι ακομα και σε μαζατζιδικο) βεβαια μετα τα εβαλα με τον εαυτο μου σκεφτομενος αν δεν κανει η πουτανα πουτανια ποιος δεν ειναι πιο καταληλος.......
σε μπουρδελο στην φυλης ειχα πετυχει μια απο καζακσταν...
καλη φαση ολα τα λεφτα τα ματια της οταν γαμιοτανε στον καθρεφτη.....
τελος παντων η ποιοτητα δεν ειναι αντοιστοιχη των χρηματων που δινουμε τελικα οποτε το 20ευρω σε μπουρδελο μερικες φορες ειναι φοβερο value for money.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 625
- Πόντοι
- 86
Ελβιρα : τι θυμήθηκα...Οταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα,την είχα πάρει στο hotel πίνδαρος !!! εποχή '98 αν θυμάμαι καλά...
Μεταξουργείο, στο μπουρδέλο που είναι μόνο του στο μικρό στενό κοντά στην Καραισκάκη είναι το μπουρδέλο που είναι full στο πλακάκι μπάνιου. Σχεδόν απέναντι από ένα ξενοδοχείο & δίπλα από κάτι ταβέρνες.
Πέτυχα και τσατσα σχιστομάτα αλλά και πουτάνα 2 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Δεν δοκίμασα.
Πέτυχα και τσατσα σχιστομάτα αλλά και πουτάνα 2 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
Δεν δοκίμασα.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 4.545
Αυτές που κυκλοφορούνε έχουνε μεγάλο στήθος ή είναι κλασικές αβυζες ασιατισες?
KINEZAKIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά χαρά μάγκες! Ε
μαι απο επαρχια και θα κατεβω αθηνα για δουλειες σε μια εβδομαδα/ Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω κινεζα-κορεατισσα - ιαπωνεζα για ξεμπουκωμα. Είτ σε μπορδέλο είτα κολ γκέρλ

AntifitCondom
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 120
- Like
- 2.161
- Πόντοι
- 11.160
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο που είναι το μπουρδέλο που λές,απέναντι απο πιο ξενοδοχείο,αν λες αυτο που είναι διπλά στις ταβερνες απέναντι απο το Stanley πήγα χθές το βράδυ και ουτε τσατσα ούτε πουτάνα ασιατισσα είδαΜεταξουργείο, στο μπουρδέλο που είναι μόνο του στο μικρό στενό κοντά στην Καραισκάκη είναι το μπουρδέλο που είναι full στο πλακάκι μπάνιου. Σχεδόν απέναντι από ένα ξενοδοχείο & δίπλα από κάτι ταβέρνες.
Δεν δοκίμασα.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Καλέργη?
AntifitCondom
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 120
- Like
- 2.161
- Πόντοι
- 11.160
Ναι αυτο που τσεκαρα εγώ είναι στην Καλέργη αλλά δεν νομίζω να λεει αυτό μιας και δεν ειναι τιγκα στο πλακάκι μπάνιουΚαλέργη?
AntifitCondom
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 120
- Like
- 2.161
- Πόντοι
- 11.160
Οχι,και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη,έρχετε ένας πετάει την μαλακία του αναβει φωτιές και σηκώνετε και φεύγει βλέπεις ένα ποστ έχει αυτος που το ανέφερε,εγώ πήγα 2 φορές στο συγκεκριμένο μια πρωί και μια βράδυ κατι πατσαβούρες είχε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K