Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 725K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
πριν δύο εβδομάδες που είχα περάσει, μου είχε πει πως έβαλε κάποια δόντια, πήγαινε ήδη στον οδοντίατρο και μάλλον είχε βάλει τα πάνω. από τότε δεν ξαναπήγα και υπέθεσα πως έβαλε και τα υπόλοιπα. πότε την είδες τελευταία φορά?
πρεπει να ειναι πιο πολυ απο 2 βδομαδες τυπε
 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
590
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
ναι, πρέπει να έχει βάλει φίλε, σαν την άλλη κοπέλα την βαλεντίνα. πάντως παιδιά στη διδύμου δεν νομίζω να υπάρχουν μιλφ για κουλούρι.
 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
590
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
παιδιά σόρρυ έγινε ένα μπέρδεμα με τα ονόματα. εννοώ την μιλένα που είναι κωλοκυνθούς 38 το πρωί. για την μιλένα γίνεται λόγος
 

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
373
Κριτικές
61
Like
1
Πόντοι
2.062
Για πρωκτικό και φαίνεται να της αρέσει είναι η βαλεντίνα, πρωί από κωλοκυνθούς 38 κάτω. Στη διδύμου ποια μιλφ κάνουν πρωκτικό?
Από ονόματα δεν θυμάμαι με τίποτα. Σίγουρα απογευματνή βάρδια πριν 10 μέρες στο Διδύμου 18 είχα βρει.
Και έχω πετύχει και στο παρελθον μεγαλοκορίτσια σε αυτά τα 4 στη σειρά milfακια να το προσφέρουν το κουλουράκι τους.
Δεν δοκίμασα ποτέ κανένα. Αν και γουστάρω λόκο, παρα ήταν milf για τα γούστα μου.
 

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
738
Κριτικές
123
Like
1.679
Πόντοι
8.445
στο Διδύμου 18Β και τα πρωινά προσφέρεται κουλουράκι!
πριν καμιά 20 μέρες πήρα μία Τζούλια νομίζω στο όνομα. όχι ιδιαίτερα πράγματα και 25 ευρώπουλα το μαλλί!
 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
590
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
μάλλον θα λες για το κομοδίνο την ανίτα (μιλφ), έχεις δίκιο. καμία πρωτοβουλία στο δωμάτιο. η βίκυ η κινέζα χάθηκε, δεν έχουμε πολλές επιλογές από εκεί. η τζούλια όπως διαβάζω είναι νέα και είναι και ξεπέτα.
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
παιδια,παιζει ακομα η μιλενα (κολοκυνθους),ειστε σιγουροι?
σιγουρα η μονη που το γουσταρει,εγω τη γαμουσα μουνι,και αυτη
με σταματησε και τον εχωσε στο κολο απο μονη της...επαθα λεμε...περσυ ολα αυτα...
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Ριξτε ΜΑΥΡΟΟΟΟ σε αυτο το σπιτι, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ... :tickedoff: :helpplea:

Ακους εκει μπουρδελο επι της κΩλοκυνθους και να μην εχει το βασικο προγραμμα, γκαμησι απο γκώνλον και φραπόχυσο στο στομα  :zfuck: :zfuck: :2on1: :2on1:

Εμπαργκο να μαθουνε τυποι.... :pipa3:

το θεμα ειναι που δουλευει η μιλενα και ποιες μερες?
:pipa1:
και αν παει καποιος αξιζει να παει μονο αν σκασει 50-60 ευρω να τη γαμησει κανενα μισαωρο.

αυτα τα 7λεπτα ειναι για 18χρονα με πρωορη εκσπερματωση.μαλακια ειναι
 
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Μηνύματα
81
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Από καιρό μου είχε μπεί η ιδέα να αφιερώσω μία βδομάδα στους κώλους της περιοχής Φυλής και πέριξ.
Μόλις μου το επέτρεψαν τα οικονομικά μου και η φυσική μου κατάσταση (είμαστε κα κάποιας ηλικίας..) το πραγματοποίησα. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα :

22/02/10 Πρωί
Φ71 πάνω (Μπάρμπαρα) Είπα να αρχίσω από ένα στανταράκι για να πάει καλά το project. Η Μπάρμπαρα έσκασε μύτη αδυνατισμένη κατά 3-4 κιλά και με ιππικό μαστίγιο στο χέρι. Μετά τις γνωστές σάλτσες του στύλ "που χάθηκες...και με ξέχασες...και μου κάνεις απιστίες.." περάσαμε στο θέμα μας. Εκεί πήγε να μου την χαλάσει, με κάτι χτυπηματάκια με το μαστίγιο, αλλά της έδωσα ευγενικά να καταλάβει ότι δεν το γουστάρω το παιχνιδάκι και το έκοψε. Ξεκινάμε, λοιπόν, με ακάποτο και γλύψιμο @@ και 69 (χωρίς γλώσσα εννοείται)αλλά με "τρίκαννο", ήτοι ο μέσος στην κωλοτρυπίδα, ο δείκτης στο μουνί και ο αντίχειρας στην κλειτορίδα. Τόση ήταν η καύλα της που άρχισε κάτι προσπάθειες deepthroat (δεν τό έχει..) και με έγδερνε με τα δόντια της, οπότε είπα να το κόψουμε και την γύρισα στα 4. Τυπικό πέρασμα από το μουνί και επίθεση στην κωλοτρυπίδα, οπου μετά την συνηθισμένη αντίσταση και τα νάζια επετεύχθη η είσοδος. Μετά τα πρώτα κολοσκάμπιλα (που τα γουστάρει πολύ..) μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω το μαστίγιο, που είχε ακουμπήσει στο κρεβάτι. Εκεί απογειώθηκε. Έσπρωχνε με δύναμη προς τα πίσω και ο πούτσο μου εξαφανιζόταν στην κωλοτρυπίδα της, φώναζε, χτυπιόταν και αν δεν είχα τελειώσει εγώ μπορεί και να τελείωνε και εκείνη.
Executive Summary Conclusion(που λέει και μία γνωστή μου) : Τελικά η γκόμενα είναι τυπική "Ξ.Ξ" (ξύλο-ξεκόλιασμα), απλά πρέπει να το κάνεις σιγά-σιγά, χωρίς τσαμπουκάδες και να την αφήνεις να νομίζει ότι αυτή έχει τον έλεγχο. 

23/02/10  Πρωί
Διδύμου 18 κάτω (Τζούλια)
Το μελαχροινό Ρουμανάκι(??) με το piercing τό'χα βάλει στο μάτι από καιρό. Αφού είδα ότι οι κριτικές στρώσανε είπα να το επισκεφθώ. Πίπα ακάποτη με αρκετό σάλιο, αλλά πολύ εκνευριστικά διαλλείματα. "Δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω" (που έλεγε και ο Λένιν), αλλά άλλο η επανάσταση και άλλο η πίπα, μωρό μου. Τελικά με αρκετή αυτοσυγκέντρωση από μέρους μου κατάφερα να έρθω σε κατάσταση εκπόρθησης κωλοτρυπίδας. Κρέμα και περίεργο μπρουμητο-πλαγιαστό(?!?!) στήσιμο. Λοιπόν, μερικές πουτάνες έχουν πλάκα. Αντί να σε κοιτάξουν και να σκεφτούν :"Αυτός γάμαγε κώλους προτού εγώ γεννηθώ, οπότε ας κάτσω καλά να τελειώνουμε", νομίζουν ότι με κολπάκια θα αποφύγουν ή θα ελλαττώσουν το "μοιραίο".  Αφού, λοιπόν, ξεκινήσαμε σε αυτήν την στάση, της έκανα ένα "κεφαλοκλείδωμα" στο δεξί μπούτι, που της ήρθε το γόνατο στο στόμα. Από κει και πέρα το μάτς είχε κριθεί. Οι δυνατότητες κίνησης και αντίστασής της ήταν απειροελάχιστες και ο νεανικός αυθάδης σφικτήρ εσφυποκοπήθη αγρίως παρά τις παραπονιάρικες διαμαρτυρίες. Χύσιμο ακάποτο στο στόμα και την γύρω περιοχή, αδιαμαρτύρητα. Στο τέλος μου είπε και "ευχαριστώ". Τελικά η εκπαίδευση εξευγενίζει τους ανθρώπους..
Executive Summary Conclusion : Αν την βοηθήσουμε όλοι από λίγο θα μάθει. Έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε αστεράκι γιατί το γουστάρει το άθλημα.

24/02/10 Απόγευμα
Διδύμου 18 κάτω (Γιάννα)
Εμφάνιση μέτρια, κωλάρα τεράστια. Καλό ακάποτο, χωρίς εξάρσεις ή highlights. Κρέμα και κατευθείαν στον κώλο.
Μικρές διαμαρτυρίες για το μέγεθος, αλλά όχι τίποτα το ενοχλητικό. Άντεξε πεντάλεπτο εντατικότατο κάρφωμα με μικρά πνιχτά βογγητά. Αφού τελείωσα και σηκωθήκαμε με ρωτάει : "Γάμησες?"  (?!?!?!?!?!??!) Ομολογώ ότι παρά το υψηλό IQ μου, δεν το έπιασα το υπονοούμενο... Ατελή Ελληνικά ή απλή βλακεία ? (Η περίπτωση της αστρική προβολής κατά την διάρκεια της πράξης μάλλον αποκλείεται)
Executive Summary Conclusion : Ένας τίμιος κώλος και τίποτε παραπάνω.

25/02/10 πρωί
Φυλής 65 κάτω (η μελαχροινή νταρντάνα)
Το είχα ξανακάνει το λάθος πρίν από μήνες (το καλοκαίρι νομίζω). Η μόνη διαφορά από τότε ήταν ότι αυτή τη φορά η κωλοτρυπίδα της είχε (επιτέλους) ξεχιλώσει και με άφησε να την πηδήξω. Άχρωμη, άγευστη, άοσμη.
Executive Summary Conclusion : Έπιπλο ολκής.


26/02/10 πρωί
Φυλής 40 (άγνωστη)
Ξανθό, γαλανομάτικο, μετρίου αναστήματος (1,65), βόρειας προέλευσης (πολωνέζα??) με εφηβικό βυζάκι και νόστιμο κώλο. Ακάποτη πίπα, όχι σπουδαία, αλλά ούτε και κακή, με λίγο παραπάνω δόντι από το ιδανικό.
Στήσιμο ιεραποστολικό(!!) και μπόλικη κρέμα. Η διείσδυση έγινε με αρκετές διαμαρτυρίες περί μεγέθους και προσπάθειες απώθησης (εξ ου και η στάση), αλλά η εμπειρία υπερίσχυσε και πάλι της νεανικής ορμής, και ένα απότομο γύρισμα στο πλάι με δυνατή ταυτόχρονη ώθηση έστειλαν τον "εκπορθητή" στα βάθη του εντέρου. Στην συνέχεια απλά χαλάρωσε και το "απόλαυσε".
Executive Summary Conclusion : Η κακή παράδοση του μαγαζιού, που προσφέρει πρωκτικό, αλλά δασκαλεύει τις πουτάνες πως να το αποφύγουν, συνεχίζεται. Μαγαζί και πουτάνα για έμπειρους, αλλιώς χάνεις τα λεφτά σου και σπασαρχιδιάζεσαι.

01/03/10 απόγευμα
Διδύμου 18 πάνω (Αννίτα)
Με τις επιλογές να περιορίζονται σιγά-σιγά είπα να τσεκάρω μπάς και δεν είχε διπλοβάρδια η Αντριάννα.
Και έπεσα πάνω στην Αννίτα. Παρότι την είχα αποφύγει επιμελώς μήνες τώρα, είπα να την δοκιμάσω.
Ευγενική και με διάθεση για συζήτηση ξεκίνησε με φιλάκια και με χαδάκια. Και μετά ήρθε η αποκάλυψη !!
Η ακάποτη πίπα της ήταν καταπληκτική. Χρησιμοποιώντας ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα χείλη της, έκανε μία απίστευτα απαλή, βαθιά και πολύ-πολύ αισθησιακή πίπα που με απογείωσε. Θα τελείωνα ευχαρίστως στο στόμα της, αλλά ο σκοπός uber alles, οπότε και την γύρισα στα 4. Εύκολη είσοδος και αδιαμαρτύρητο αναλέητο σφυροκόπημα (στην ομολουμένως τεράστια σφιχτή κωλάρα της) μέχρι καταθέσεως.
Executive Summary Conclusion : Μία τίμια εργάτρια του σεξ (με υπέροχη πίπα!!)


02/03/10 πρωί
Διδύμου 18 κάτω (Ναταλί)
Yes, Natali is back !!! Μετά από 2 μήνες απουσίας η Ναταλί γύρισε, και έχει κέφια.
Δεν χρειάζεται να πώ πολλά. Ακάποτο βαθύ και δυνατό, χωρίς δόντια, αλλά με πολλούς ήχους. Δυνατή χειρομαλακία με το κεφαλάκι μέσα στο στόμα, που μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις σε 2 λεπτά.
Συγκρατήθηκα, όμως, για το κώλο. Ανέβηκε από πάνω και χτυπιόταν δυνατά, ειδικά όταν άρχισα να της δαγκώνω απαλά τις ρώγες. Γύρισμα στα 4 και κώλος. Παρά το 5λεπτο σφυροκόπημα το τέλος δεν ερχόταν (αλλά ερχόταν το έμφραγμα) οπότε είπα να τελειώσω στο στόμα της. Φεύγει η καπότα και αρχίζει την πιό έντονη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Πρέπει να χτυπιόταν για τουλάχιστον 3-4 λεπτά, σε σημείο που απορούσα για πόση ώρα θα συνεχίσει μέχρι να με στείλει. Τελικά δεν με έστειλε, αλλά εγώ της έστειλα τη πρώτη δόση χύσια κατευθείαν στο λαρύγγι, ενώ η δεύτερη πήγε στα μάτια και η τρίτη στα μαλλιά.
Executive Summary Conclusion : Τι να πούμε, Ναταλί είναι μία (όπως και Μπάρμπαρα). Αν τις χειριστείς σωστά, τα παίρνεις όλα.

Τελικά κουράστηκα περισσότερο στο γράψιμο παρά στις καταθέσεις.
 

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
639
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τι λέτε ρε παιδιά...?? Στη Θεσσαλονίκη για να χύσεις σε μπουρδέλο σε στόμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο και 42 μετάνοιες, δεν παίζουν εδω πάνω τέτοια πράγματα... Αλήθεια αναρωτιέμαι ώρες-ώρες που ζώ...?? Πόσο πίσω είμαστε σε κάποια πράγματα...?? Τουλάχιστον είμαστε χαλαραααααά...  :cheesy:
 

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Μηνύματα
264
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Από καιρό μου είχε μπεί η ιδέα να αφιερώσω μία βδομάδα στους κώλους της περιοχής Φυλής και πέριξ.
Μόλις μου το επέτρεψαν τα οικονομικά μου και η φυσική μου κατάσταση (είμαστε κα κάποιας ηλικίας..) το πραγματοποίησα. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα :

22/02/10 Πρωί
Φ71 πάνω (Μπάρμπαρα) Είπα να αρχίσω από ένα στανταράκι για να πάει καλά το project. Η Μπάρμπαρα έσκασε μύτη αδυνατισμένη κατά 3-4 κιλά και με ιππικό μαστίγιο στο χέρι. Μετά τις γνωστές σάλτσες του στύλ "που χάθηκες...και με ξέχασες...και μου κάνεις απιστίες.." περάσαμε στο θέμα μας. Εκεί πήγε να μου την χαλάσει, με κάτι χτυπηματάκια με το μαστίγιο, αλλά της έδωσα ευγενικά να καταλάβει ότι δεν το γουστάρω το παιχνιδάκι και το έκοψε. Ξεκινάμε, λοιπόν, με ακάποτο και γλύψιμο @@ και 69 (χωρίς γλώσσα εννοείται)αλλά με "τρίκαννο", ήτοι ο μέσος στην κωλοτρυπίδα, ο δείκτης στο μουνί και ο αντίχειρας στην κλειτορίδα. Τόση ήταν η καύλα της που άρχισε κάτι προσπάθειες deepthroat (δεν τό έχει..) και με έγδερνε με τα δόντια της, οπότε είπα να το κόψουμε και την γύρισα στα 4. Τυπικό πέρασμα από το μουνί και επίθεση στην κωλοτρυπίδα, οπου μετά την συνηθισμένη αντίσταση και τα νάζια επετεύχθη η είσοδος. Μετά τα πρώτα κολοσκάμπιλα (που τα γουστάρει πολύ..) μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω το μαστίγιο, που είχε ακουμπήσει στο κρεβάτι. Εκεί απογειώθηκε. Έσπρωχνε με δύναμη προς τα πίσω και ο πούτσο μου εξαφανιζόταν στην κωλοτρυπίδα της, φώναζε, χτυπιόταν και αν δεν είχα τελειώσει εγώ μπορεί και να τελείωνε και εκείνη.
Executive Summary Conclusion(που λέει και μία γνωστή μου) : Τελικά η γκόμενα είναι τυπική "Ξ.Ξ" (ξύλο-ξεκόλιασμα), απλά πρέπει να το κάνεις σιγά-σιγά, χωρίς τσαμπουκάδες και να την αφήνεις να νομίζει ότι αυτή έχει τον έλεγχο.   

23/02/10  Πρωί
Διδύμου 18 κάτω (Τζούλια)
Το μελαχροινό Ρουμανάκι(??) με το piercing τό'χα βάλει στο μάτι από καιρό. Αφού είδα ότι οι κριτικές στρώσανε είπα να το επισκεφθώ. Πίπα ακάποτη με αρκετό σάλιο, αλλά πολύ εκνευριστικά διαλλείματα. "Δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω" (που έλεγε και ο Λένιν), αλλά άλλο η επανάσταση και άλλο η πίπα, μωρό μου. Τελικά με αρκετή αυτοσυγκέντρωση από μέρους μου κατάφερα να έρθω σε κατάσταση εκπόρθησης κωλοτρυπίδας. Κρέμα και περίεργο μπρουμητο-πλαγιαστό(?!?!) στήσιμο. Λοιπόν, μερικές πουτάνες έχουν πλάκα. Αντί να σε κοιτάξουν και να σκεφτούν :"Αυτός γάμαγε κώλους προτού εγώ γεννηθώ, οπότε ας κάτσω καλά να τελειώνουμε", νομίζουν ότι με κολπάκια θα αποφύγουν ή θα ελλαττώσουν το "μοιραίο".  Αφού, λοιπόν, ξεκινήσαμε σε αυτήν την στάση, της έκανα ένα "κεφαλοκλείδωμα" στο δεξί μπούτι, που της ήρθε το γόνατο στο στόμα. Από κει και πέρα το μάτς είχε κριθεί. Οι δυνατότητες κίνησης και αντίστασής της ήταν απειροελάχιστες και ο νεανικός αυθάδης σφικτήρ εσφυποκοπήθη αγρίως παρά τις παραπονιάρικες διαμαρτυρίες. Χύσιμο ακάποτο στο στόμα και την γύρω περιοχή, αδιαμαρτύρητα. Στο τέλος μου είπε και "ευχαριστώ". Τελικά η εκπαίδευση εξευγενίζει τους ανθρώπους..
Executive Summary Conclusion : Αν την βοηθήσουμε όλοι από λίγο θα μάθει. Έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε αστεράκι γιατί το γουστάρει το άθλημα.

24/02/10 Απόγευμα
Διδύμου 18 κάτω (Γιάννα)
Εμφάνιση μέτρια, κωλάρα τεράστια. Καλό ακάποτο, χωρίς εξάρσεις ή highlights. Κρέμα και κατευθείαν στον κώλο.
Μικρές διαμαρτυρίες για το μέγεθος, αλλά όχι τίποτα το ενοχλητικό. Άντεξε πεντάλεπτο εντατικότατο κάρφωμα με μικρά πνιχτά βογγητά. Αφού τελείωσα και σηκωθήκαμε με ρωτάει : "Γάμησες?"  (?!?!?!?!?!??!) Ομολογώ ότι παρά το υψηλό IQ μου, δεν το έπιασα το υπονοούμενο... Ατελή Ελληνικά ή απλή βλακεία ? (Η περίπτωση της αστρική προβολής κατά την διάρκεια της πράξης μάλλον αποκλείεται)
Executive Summary Conclusion : Ένας τίμιος κώλος και τίποτε παραπάνω.

25/02/10 πρωί
Φυλής 65 κάτω (η μελαχροινή νταρντάνα)
Το είχα ξανακάνει το λάθος πρίν από μήνες (το καλοκαίρι νομίζω). Η μόνη διαφορά από τότε ήταν ότι αυτή τη φορά η κωλοτρυπίδα της είχε (επιτέλους) ξεχιλώσει και με άφησε να την πηδήξω. Άχρωμη, άγευστη, άοσμη.
Executive Summary Conclusion : Έπιπλο ολκής.


26/02/10 πρωί
Φυλής 40 (άγνωστη)
Ξανθό, γαλανομάτικο, μετρίου αναστήματος (1,65), βόρειας προέλευσης (πολωνέζα??) με εφηβικό βυζάκι και νόστιμο κώλο. Ακάποτη πίπα, όχι σπουδαία, αλλά ούτε και κακή, με λίγο παραπάνω δόντι από το ιδανικό.
Στήσιμο ιεραποστολικό(!!) και μπόλικη κρέμα. Η διείσδυση έγινε με αρκετές διαμαρτυρίες περί μεγέθους και προσπάθειες απώθησης (εξ ου και η στάση), αλλά η εμπειρία υπερίσχυσε και πάλι της νεανικής ορμής, και ένα απότομο γύρισμα στο πλάι με δυνατή ταυτόχρονη ώθηση έστειλαν τον "εκπορθητή" στα βάθη του εντέρου. Στην συνέχεια απλά χαλάρωσε και το "απόλαυσε".
Executive Summary Conclusion : Η κακή παράδοση του μαγαζιού, που προσφέρει πρωκτικό, αλλά δασκαλεύει τις πουτάνες πως να το αποφύγουν, συνεχίζεται. Μαγαζί και πουτάνα για έμπειρους, αλλιώς χάνεις τα λεφτά σου και σπασαρχιδιάζεσαι.

01/03/10 απόγευμα
Διδύμου 18 πάνω (Αννίτα)
Με τις επιλογές να περιορίζονται σιγά-σιγά είπα να τσεκάρω μπάς και δεν είχε διπλοβάρδια η Αντριάννα.
Και έπεσα πάνω στην Αννίτα. Παρότι την είχα αποφύγει επιμελώς μήνες τώρα, είπα να την δοκιμάσω.
Ευγενική και με διάθεση για συζήτηση ξεκίνησε με φιλάκια και με χαδάκια. Και μετά ήρθε η αποκάλυψη !!
Η ακάποτη πίπα της ήταν καταπληκτική. Χρησιμοποιώντας ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα χείλη της, έκανε μία απίστευτα απαλή, βαθιά και πολύ-πολύ αισθησιακή πίπα που με απογείωσε. Θα τελείωνα ευχαρίστως στο στόμα της, αλλά ο σκοπός uber alles, οπότε και την γύρισα στα 4. Εύκολη είσοδος και αδιαμαρτύρητο αναλέητο σφυροκόπημα (στην ομολουμένως τεράστια σφιχτή κωλάρα της) μέχρι καταθέσεως.
Executive Summary Conclusion : Μία τίμια εργάτρια του σεξ (με υπέροχη πίπα!!)


02/03/10 πρωί
Διδύμου 18 κάτω (Ναταλί)
Yes, Natali is back !!! Μετά από 2 μήνες απουσίας η Ναταλί γύρισε, και έχει κέφια.
Δεν χρειάζεται να πώ πολλά. Ακάποτο βαθύ και δυνατό, χωρίς δόντια, αλλά με πολλούς ήχους. Δυνατή χειρομαλακία με το κεφαλάκι μέσα στο στόμα, που μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις σε 2 λεπτά.
Συγκρατήθηκα, όμως, για το κώλο. Ανέβηκε από πάνω και χτυπιόταν δυνατά, ειδικά όταν άρχισα να της δαγκώνω απαλά τις ρώγες. Γύρισμα στα 4 και κώλος. Παρά το 5λεπτο σφυροκόπημα το τέλος δεν ερχόταν (αλλά ερχόταν το έμφραγμα) οπότε είπα να τελειώσω στο στόμα της. Φεύγει η καπότα και αρχίζει την πιό έντονη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Πρέπει να χτυπιόταν για τουλάχιστον 3-4 λεπτά, σε σημείο που απορούσα για πόση ώρα θα συνεχίσει μέχρι να με στείλει. Τελικά δεν με έστειλε, αλλά εγώ της έστειλα τη πρώτη δόση χύσια κατευθείαν στο λαρύγγι, ενώ η δεύτερη πήγε στα μάτια και η τρίτη στα μαλλιά.
Executive Summary Conclusion : Τι να πούμε, Ναταλί είναι μία (όπως και Μπάρμπαρα). Αν τις χειριστείς σωστά, τα παίρνεις όλα.

Τελικά κουράστηκα περισσότερο στο γράψιμο παρά στις καταθέσεις.

αρχηγος φιλε ..δυναμη!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Τι λέτε ρε παιδιά...?? Στη Θεσσαλονίκη για να χύσεις σε μπουρδέλο σε στόμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο και 42 μετάνοιες, δεν παίζουν εδω πάνω τέτοια πράγματα... Αλήθεια αναρωτιέμαι ώρες-ώρες που ζώ...?? Πόσο πίσω είμαστε σε κάποια πράγματα...?? Τουλάχιστον είμαστε χαλαραααααά...  :cheesy:



αμα έρθεις αθηνα να πας στην οδο του ακαποτου.εκει να δεις ..... :pipa3:
 

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Μηνύματα
217
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
απίστευτο το review του κουλουράκια! πρέπει να πέρασε τρελό δεκαήμερο!  :dancing:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Τι λέτε ρε παιδιά...?? Στη Θεσσαλονίκη για να χύσεις σε μπουρδέλο σε στόμα πρέπει να κάνεις τρισάγιο και 42 μετάνοιες, δεν παίζουν εδω πάνω τέτοια πράγματα... Αλήθεια αναρωτιέμαι ώρες-ώρες που ζώ...?? Πόσο πίσω είμαστε σε κάποια πράγματα...?? Τουλάχιστον είμαστε χαλαραααααά...  :cheesy:
ειμαστε πολυ μπροστα τυπε :2funny:
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
εβδομαδα κολου χωρις κολοκυνθους ομως...κατι δε μου παει καλα...
 

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
590
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πέρασα από κολο-νθούς για να κουλούρι αποκλειστικά. στο πάνω η ιωάννα από ρουμανία αρκετά γλυκιά κοπέλα. είναι μελαχρινή με μεσαίο στήθος. παρά τις πολλές αρνητικές κριτικές πέρασα αρκετά καλά με συμμετοχή εκ μέρους της. πήγα και παιανιεών 24 για βίκυ και μου είπαν ότι έχει ρεπό. και την περασμένη εβδομάδα έλειπε. ξέρει κανείς περισσότερα?
 

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
738
Κριτικές
123
Like
1.679
Πόντοι
8.445
επίσκεψη σήμερα το πρωί στο Λεωνίδου 28 το πάνω. εργαζόμενη η Χριστίνα από Ρουμανία, λεπτή με ωραίο κορμί και μικρό βυζάκι και πρωκτικό στο πρόγραμμα.
πέρασα στα ενδότερα, όπου το κορίτσι πραγματικά αξίζει τα 15 ευρώπουλα που παίρνει, μια και η πίπα της ήταν αρκετά καλή αλλά και στην πίσω πόρτα αντέχει γερό σφυροκόπημα!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom