Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κλήσεις τροχαίας αττικής σ
το νοέμβριο άσχετε
![]()
![]()
Βαλε στο κλεμμένο φιμε και εξάτμιση και να δεις για πότε σε σταματάνεΚαθημερινη η Αθηνα εχει μαξ 1-2 μπλοκα ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ , Σ/Κ αντε να εχει 3-4 , και με κλεμμενο αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπορω να κυκλοφορώ χρόνια νύχτα χωρις να με παρουν χαμπαρι ποτέ![]()
Μεγαλη αληθειαΒαλε στο κλεμμένο φιμε και εξάτμιση και να δεις για πότε σε σταματάνε

Κι αφού δεν πιστεύεις ανθρώπους να μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας βράδυ ραντάρολα αυτα ειναι απο 3 μπλοκα στημενα που τα ξέρει η μιση Αθηνα , οι υπολοιπο μαλάκες ειναι αυτοι που ανεβάζεις εσυ.
Οι μονες κλησεις που ειναι βραδυ ειναι του αλκοτεστ , και σου βαζω και οτι στοιχημα θες , ολες οι αλλες ειναι ωρες γραφειου
374 παραβασεις ερυθρου σηματοδότη βρε μαλάκα μπορεις να πιασεις σε 3 φαναρια σε μιση μερα .. που μου βαζεις και όλου του μηνα , ΑΣΧΕΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Κι αφού δεν πιστεύεις ανθρώπους να μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας βράδυ ραντάρ
![]()
Οδηγός τρέχει με… 250 χιλιόμετρα και «πιάνεται» από το ραντάρ – Το μήνυμα Οικονόμου
Οδηγός στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης «πιάστηκε» να τρέχει με 251 χιλιόμετρα / ώρα.www.newsbomb.gr
Σε βουλιαγμένης παραλιακή και ποσειδώνος και καραμανλη συγγρού
Και ένα με 250 στην εθνική
Για να μη μπερδεύουμε τα θέματα στο άλλο μήνυμα σχετικά με μένα πράγματα σχετικά με την οδήγηση

ρε μαλακα ψυχοπαθη ,1024 εχουν περασει μονο σημερα με σουζα εξω απο το απεναντι μαγαζι ,που εχει φερει κοντοπουτανο με διαστημικους βυζους και φατσα απο τσοντα...κανονικα οτι μαλακας υπαρχει κατω των30 και εχει παπι εχει ερθει για σουζιλικι.....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΑΚΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑ ....ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ......Κι αφού δεν πιστεύεις ανθρώπους να μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας βράδυ ραντάρ
Με αρκετά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που έπιασαν
![]()
Οδηγός τρέχει με… 250 χιλιόμετρα και «πιάνεται» από το ραντάρ – Το μήνυμα Οικονόμου
Οδηγός στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης «πιάστηκε» να τρέχει με 251 χιλιόμετρα / ώρα.www.newsbomb.gr
Σε βουλιαγμένης παραλιακή και ποσειδώνος και καραμανλη συγγρού
Και ένα με 250 στην εθνική
Για να μη μπερδεύουμε τα θέματα στο άλλο μήνυμα σχετικά με μένα πράγματα σχετικά με την οδήγηση
Ο τυπος πρεπει να μη βγαινει απο το σπιτι ποτε ...μονο σπιτι- λιντλ -τσοντοσινεμα και πισω ο μπαγλαμας!πιασανε εναν το 2023
Καταπληκτικα νεα
Αν δεις το βίντεο άσχετε θα δεις ότι έχουν πιάσει και πολλούς μοτοσυκλετιστές και πολλούς οδηγούς αυτοκινήτωνπιασανε εναν το 2023
Καταπληκτικα νεα
Δεύτερο μήνυμα άσχετε
Οδηγώ περίπου 50 χρόνια
Έχω αυτοκίνητο εδώ και 50 χρόνια
Έχω φάει πάρα πολλές κλήσεις
Τις περισσότερες βέβαια για παρκάρισμα
Για ζώνη για ταχύτητα
Για κτεο
Και μία για κόκκινο που ποτέ δεν περνάω ήμουν αθώος πήγα στο δικαστήριο και κρίθηκα αθώος
Όπως έχω πάει και στο δικαστήριο άλλη μία φορά τότε που υπήρχαν
Για ζώνη
Που έφταιγα αλλά κηρύχθηκα αθώος
Όπως έχω πάει και σε δικαστήριο στη νέα υόρκη μου πήραν το αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο και κρίθηκα και εκεί αθώος και μου στείλαν τα λεφτά της κλήσης που είχα πληρώσει εν τω μεταξύ στην ελλάδα
Όπως έχω πάει και καμιά δεκαριά φορές σε αστυνομικά τμήματα προϊσταμένους των αστυνομικών που με γράψανε
Τις μισές περίπου φορές αθωώθηκα άνευ όρων
Κάποιες άλλες φορές πήρα πίσω τις πινακίδες έχοντας πληρώσει την κλήση
Και μία φορά δεν δικαιώθηκα ήτανε η περίπτωση που είχα 90% δίκιο
Όσον αφορά αν κυκλοφορώ
Όπως έχω γράψει επανειλημμένως σε μηνύματα περίπου 6 μήνες από μάιο μέχρι οκτώβριο
(Και τους άλλους μήνες για βόλτα χωρίς να κάνω μπάνιο αρκετές μέρες που έχει ήλιο και δεν είναι η θερμοκρασία πολύ χαμηλή ή έχει βροχή)
Πηγαίνω καθημερινως εκτός πολλών κυριακων στη θάλασσα
Περίπου τις μισές φορές με συγκοινωνία κτελ ή αστικό
Και τις μισές με το αυτοκίνητο
Και τους μήνες του καλοκαιριού ιούλιο αύγουστο
Φεύγω συνήθως από τη θάλασσα μετά τη δύση του ηλίου
Πού είναι αργά
Το χειμώνα κυκλοφορώ λιγότερο με το αυτοκίνητο
Γιατί έχω εναλλακτικές και γιατί το βράδυ δεν βρίσκω πάρκινγκ
Στο επόμενο μήνυμα αν σ ε ενδιαφέρει καποιες ιστορίες με κλήσεις

Ιστορίες απο κλησεις
Ιστορία πρώτη
Βράδυ είχα πάει με γκόμενα και τρώγαμε στο καβούρι
Είχα αφήσει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα ημι πεζοδρόμιο που έχει εκεί
Γυρνάω το βράδυ μετά το φαγητό και βλέπω κλήση
Παίρνω την άλλη μέρα τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο στο δήμο βουλιαγμένης
Και του λέω καλά εγώ ήρθα να φάω στο δήμο σας και εσείς μου βάλετε κλήση εκεί που δεν ενοχλούσα καθόλου
Ναι ναι κύριε μου τι να σας πω απαγορευόταν εκεί αλλά έχετε και κάποιο δίκιο
Και τώρα θα σου πω αριθμούς που δεν θυμάμαι ενδεικτικά
Αν ήταν η κλήση ας πούμε 60€
Μου λέει 35€ δεν μπορώ πιο κάτω δεν μπορώ πιο κάτω
Λέω τι πρέπει να κάνω λέει ελάτε εδώ όποτε θέλετε πρωί τάδε ώρες με την κλήση
Πάω λοιπόν θα έκανα και μπάνιο
Μετά από δύο μέρες
Παρουσιάζεται
Του λέω είμαι εγώ που πηρα τηλέφωνο
πόσο σου είχα πει στο τηλέφωνο;
Δεν θυμάμαι
25€ δεν μπορώ πιο κάτω δεν μπορώ πιο κάτω
Και έτσι με 25€ καθάρισα
Μετά από κάποιο καιρό
Ήμουνα στην παραλιακή με παρέα στο sixties
Είχα αφήσει το αυτοκίνητο στην παραλιακή και μετά όταν τελειωσα το βράδυ αργά βλέπω κλήση
Παίρνω την άλλη μέρα τον αντιδήμαρχο νομίζω αλίμου
Τα ίδια εγώ
Μα ήρθα στην περιοχή σας για φαγητό
Και με γράψατε
Απαγορευόταν κύριε
Απαγορευόταν
Τι θέλετε τότε
Να πληρώσω κάτι λιγότερο
Μα τι λέτε κύριε που θα σας κάνω και παζάρια
Την πλήρωσα
Και μετά χρόνο
Μου έρχεται ειδοποίηση σπίτι να πληρώσετε αυτή την κλίση ότι δεν την είχα πληρώσει
Ευτυχώς είχα κρατήσει την απόδειξη
Τους παίρνω τηλέφωνο και λέει φέρτε μας στην απόδειξη
Τους λέω δεν είσαστε με τα καλά σας
Δεν φτάνει που μου ζητάτε λεφτά για κλήση που έχω πληρώσει
Ζητάτε να έρθω και εκεί
Θα σας δώσω τον αριθμό και την ημερομηνία και τέλος
Στο επόμενο μήνυμα άλλη ιστορία

στα αρχιδια μας ρε βλαμενε η προσωπικη σου ιστορια....ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΤΟΛΜΑ....ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΩΜΗ ......οι μπατσοι στα αρχιδια τους σε καφε και στους δρομους ανωμαλια....οποιος καργιολης παρανοικος θελει ,κανει οτι του καβλωσει ....μαλακα πανε με 150 σε δρομους μεσα στο κεντρο...στο ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.....ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΝΤΗΛΙ ....Ολοι οι κωλογεροι εκει γυρω στις επτα οκτω πανε σπιτια τους κλασμενοι στα τσιπουρα κοκκινοι σα μελιντζανες....ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΡΑΦΑΛ ,ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΑ .....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ???Δεύτερο μήνυμα άσχετε
Οδηγώ περίπου 50 χρόνια
Έχω αυτοκίνητο εδώ και 50 χρόνια
Έχω φάει πάρα πολλές κλήσεις
Τις περισσότερες βέβαια για παρκάρισμα
Για ζώνη για ταχύτητα
Για κτεο
Και μία για κόκκινο που ποτέ δεν περνάω ήμουν αθώος πήγα στο δικαστήριο και κρίθηκα αθώος
Όπως έχω πάει και στο δικαστήριο άλλη μία φορά τότε που υπήρχαν
Για ζώνη
Που έφταιγα αλλά κηρύχθηκα αθώος
Όπως έχω πάει και σε δικαστήριο στη νέα υόρκη μου πήραν το αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο και κρίθηκα και εκεί αθώος και μου στείλαν τα λεφτά της κλήσης που είχα πληρώσει εν τω μεταξύ στην ελλάδα
Όπως έχω πάει και καμιά δεκαριά φορές σε αστυνομικά τμήματα προϊσταμένους των αστυνομικών που με γράψανε
Τις μισές περίπου φορές αθωώθηκα άνευ όρων
Κάποιες άλλες φορές πήρα πίσω τις πινακίδες έχοντας πληρώσει την κλήση
Και μία φορά δεν δικαιώθηκα ήτανε η περίπτωση που είχα 90% δίκιο
Όσον αφορά αν κυκλοφορώ
Όπως έχω γράψει επανειλημμένως σε μηνύματα περίπου 6 μήνες από μάιο μέχρι οκτώβριο
(Και τους άλλους μήνες για βόλτα χωρίς να κάνω μπάνιο αρκετές μέρες που έχει ήλιο και δεν είναι η θερμοκρασία πολύ χαμηλή ή έχει βροχή)
Πηγαίνω καθημερινως εκτός πολλών κυριακων στη θάλασσα
Περίπου τις μισές φορές με συγκοινωνία κτελ ή αστικό
Και τις μισές με το αυτοκίνητο
Και τους μήνες του καλοκαιριού ιούλιο αύγουστο
Φεύγω συνήθως από τη θάλασσα μετά τη δύση του ηλίου
Πού είναι αργά
Το χειμώνα κυκλοφορώ λιγότερο με το αυτοκίνητο
Γιατί έχω εναλλακτικές και γιατί το βράδυ δεν βρίσκω πάρκινγκ
Στο επόμενο μήνυμα αν σ ε ενδιαφέρει καποιες ιστορίες με κλήσεις
ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ ΚΟΙΤΑ ΡΕ.....Ιστορίες απο κλησεις
Ιστορία πρώτη
@Νίπλης παμε Συνταγμα το βραδυ θα παρκαρουμε μροπστα στο δεντρο στα αρχοδια μαςθελουμε ιστοριες απο κλησεις
βαλε καμιά πιο τσαμπουκαλεμενη , αυτες ειναι παρκινγκ
Τι έγινε στη νέα υόρκη αναλυτικά
Πώς αθωώθηκα από κόκκινο σε δικαστήριο
Πώς δεν σβήστηκε η κλήση μου εκεί που είχα 90% δίκιο
Πώς έσβησα με πολιτικό μέσο που μία φορά το έκανα κλήση για όχι καλά φώτα
Πώς πήρα πίσω τις πινακίδες από τη γάδα σε παρολίγο επιτόπια στροφή που απαγορευόνταν