Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

  • Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

    Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

    Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

    Ψήφοι: 2 28,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
443
Κριτικές
3
Like
64
Πόντοι
1
ειναι πικρα η κατασταση.απλα να προσεχομουμε μην μπλεξει πουθενα
 

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω ακομα παιδια αλλα δεν νομιζω οτι το να εχει το παιδι μου μια υγιη σεξουαλικη ζωη ειναι τοσο τρομερο. Ενταξει σιγουρα η ιδεα το να εχει ερωτικη επαφη η κορη μου δεν με κανει να πεταω απο χαρα κυριως λογω των πολλων κινδυνων που κρυβονται σημερα αλλα απο την αλλη οπως πολυ σωστα παρεθεσε ο φιλος TiLesTora υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα απο το να χαιρεται απλως τον ερωτα. Εξαλλου ας μην ξεχναμε οτι ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο χωρις αυτο να σημαινει οτι θα μου αρεσε να την παρακολουθω να εξελισσεται σε ξεκωλλο. Δεν ειμαι ψευτοπουριτανος και φυσικα τον ερωτα και το σεξ θα της εδινα το ουτως η αλλως αναφαιρετο δικαιωμα να το χαρει αλλα θα προσπαθουσα να της εμφυσησω την συναισθηση των κινδυνων και το σχετικο βαθμο υπευθηνοτητας που επιβαλλεται να την διακρινει πανω απ' ολα για τη δικη της ασφαλεια. Εν κατακλειδι θα προσπαθουσα να της περασω μια ισσοροπημενη συμπεριφορα οχι οπως τυρρανικα θα την αντιλαμβανομαι εγω αλλα οπως η εμπειρια μου και η εποχη θα διαμορφωνουν.

Ολα αυτα βεβαια τα λεω στα 27 μου ανυπαντρος. Δεν ξερω πως η εμπειρια της πατροτητας θα με αλλαξει τοτε αλλα για την ωρα ετσι σκεφτομαι το σκηνικο.    
 

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
62
Like
1
Πόντοι
0
Blue δε νομίζω ότι πλέον στις μέρες μας, υφίσταται υπερβολή ή υπερβολική συμπεριφορά (εκτός περιπτώσεων) από έναν πατέρα προς την κόρη του. Και σαφώς όλοι οι μπαμπάδες αυτά λένε κι αυτά σκέφτονται επί της ουσίας (να είναι καλά, να μην μπλέξει, να μην μετανιώνει τις επιλογές της, να προσέχει κτλ). Καθώς επίσης γνωρίζουν κι ότι για να είναι πνευματικά υγιής η κόρη τους, πρέπει να είναι και σεξουαλικά υγιής.
ΟΜΩΣ στο πρακτικό κομμάτι (δηλ. «ΤΩΡΑ η κόρη μου είναι με τον γκόμενο και κάνει σεξ») προτιμούν να σκέφτονται τα? στρουμφάκια (αν και πλέον μετά την κυκλοφορία της φήμης περί μπλε? φουτσών έχει γίνει κι αυτό απαγορευτικό).
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως μπιτς ο μπαμπας μου δε ζει στο συγκεκριμενο συννεφακι που προαναφερεις.....καμια σχεση θα ελεγα.....εδω κατα καιρους εχω παει να μεινω οντως σε φιλες μου και μου πεταει κατι του τυπου "ποιος ξερει που κοιμασαι" οποτε το μυαλο του παει και παραπαει αυτο δε σημαινει οτι του ειναι ευκολο κι ολας....απο την αλλη ομως ειναι πολυ συζητησιμος σε θεματα προφυλαξης κτλ κτλ απο πολυ μικρη ηλικια και αυτο μας εχει δωσει μια καποια ανεση....αλλα αυτο που ανεφερε καποιος πιο πριν να μπαινοβγαζω γκομενους στο σπιτι δεν εχει γινει ποτε.....βασικα δεν εχω γνωρισει ποτε γκομενο σε κανεναν γονιο μου  το βρισκω αβολο:grin: :grin:

καλα ρεεεεεε υπαρχουν 7 ατομα που ψηφισαν το τελευταιο??????? (η αληθεια πηγα να το ψηφισω και εγω για πλακα.....)
 

Επισκέπτης
Το άλλο που το πάτε? Εγω μονο κορίτσια βλεπω έξω, στο δρομο, στα σχολεία, στα σινεμα. Αγοράκια ΓΙΟΚ. Έχουν να επέλθουν σημαντικες αλλαγες στα σεξουαλικά habits των επόμενων γενεών.

Στο θεμα τωρα. Εγω (σε περιπτωση κοριτσιού) θα έκανα ότι θα έκανα και στο αγόρι.

1. Θα του παραχωρούσα (πανω απο μια ηλικία σαφως) δικό του χώρο ώστε όταν το κανει να ξερω ότι δεν παραμονευουν κάμερες ή καποιος βλαμένος έξω από το αυτοκινητο.
2. Θα της πάρω αμαξι ωστε να μην εξατραται απο κανενα μαλακα οσον αφορα τη μετακινηση.
3. Θα ε΄χει αρκετο χρημα ωστε πάλι να μειωθούν οι πιθανότητες εξάρτησης.
4. Θα πω στη μανα της να πηγαινουν μαζι στο γυναικολογο συχνα.
5. Θα αυξησω την κατανάλωση οινοπνευματοδών για να ξεχνιέμαι!!! :2funny:
6. θα γνωρισω τις φίλες της! :dancing:
 

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Μηνύματα
93
Like
3
Πόντοι
0
Έχω και γιο και κόρη σε πολύ μικρή ηλικία. Με τόσα που γίνονται γύρω μας, ναρκωτικά, αρρωστιες, παιδεραστία κλπ νοιώθω ότι πρέπει να είμαι πολύ κοντά τους με πολύ κουβέντα και πολύ διάθεση να ακούσω. Ναι μπορεί να με πειράξουν καποια πράγματα και να με προβληματίζουν. Αλλά έτσι είναι ο νόμος της φύσης. Υπερβολές του τύπου ότι οι γυναικες θέλουν να ξέρουν όλοι ότι γαμιούνται δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Απλά πιστεύω ότι όπως όλοι έτσι και τα παιδιά μας θα ακολουθήσουν αυτό που γίνεται χιλιάδες χρόνια πίσω. θα με ενδιαφέρει να ξέρω αν έχουν προβλήματα κλπ. Κατα τα άλλα ας κάνουν ότι θέλουν. Αρκεί να το κάνουν με τρόπο που να μην τους εξευτελίζει αυτούς και την οικογένεια τους.και δεν μιλάω για μένα που κάποαι στιγμή θα πεθάνω πρώτος.
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
18
Πόντοι
16
ρε παιδια ΠΩΣ σας αντιμετωπίζουν οι πατεράδες των γκόμενων σας?Τους γνωρίζετε? Τι θέση έχουν αυτοι απεναντι σας?
απλά πραγματα..
 

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Μηνύματα
693
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Απογευγω οπως ο διαολος το λιβανι να γνωριζω γονεις γκομενας.Και αν ειναι κανενας που κανει delivery με αμαξι,
αντε μια χαιρετουρα (και απο μακρια καλυτερα).
Μην νομιζουν οτι βρηκανε και γαμπρο κιολας.Μακρια κι αγαπημενοι.Ετσι μου χει πει η ΜΑΜΑ μου να κανω!
 

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
62
Like
1
Πόντοι
0
Εμένα πάλι μουρίτσα ο μπαμπάς μου, δεν είναι αδιάφορος, ούτε πετάει cool σχόλια τύπου που ανέφερες. Ούτε μου εξήγησε τι εστί σεξ. Αυτό το έκανε η μητέρα μου (sorry αν φανώ γραφική αλλά κάποια πράγματα είναι δουλειά της μητέρας και κάποια του πατέρα) από πολύ μικρή ηλικία. Ο ρόλος του έγκειτο στο να με έχει από κοντά (για να «αφουγκραστεί» οποιεσδήποτε περίεργες αλλαγές συμπεριφοράς), και να ενημερώνεται αδιαλείπτως από την μητέρα μου. Κι έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις. Για όσα θέματα δεν μπορείς να φανταστείς! Απλά η πάγια θέση του στο θέμα σεξ ήταν κι εξακολουθεί να είναι «Κάνε ότι θέλεις, αρκεί 1ον να είσαι καλά, 2ον να είσαι ευτυχισμένη και 3ον να μην εξευτελιστείς στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που σε αγαπούν».
Όταν στην ηλικία των 17 όμως μου ανακοίνωσε η μητέρα μου ότι επειδή ξεκίνησα να είμαι σεξουαλικά ενεργή θα πρέπει να πάω στο γυναικολόγο και αντέδρασα, άνοιξε την πόρτα του πατρικού δωματίου μου χωρίς να χτυπήσει, είπε πάρα πολύ σοβαρά «Στο γιατρό θα πας!» και δεν τόλμησα και να μην το κάνω? Κάθε χρόνο, στις ετήσιες εξετάσεις μου, με το που πλησιάζει ο καιρός, αρχίζω και πλήττομαι από περίεργα? τηλέφωνα ενδιαφέροντος από τη μητέρα μου που πάντα ξεκινάνε κάπως έτσι «Να.. ήμασταν εδώ με τον πατέρα σου και συζητούσαμε? αλήθεια? πήγες στο γιατρό? Τώρα δεν είναι να πας?». Κι αυτός είναι ο ρόλος του! Να προστατεύει for ever and ever την οικογένεια του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται να μαθαίνει και γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τη σεξουαλική ζωή των μελών της.
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Με το μπαρδον αλλα καθολου κουλ δεν ηταν το σχολιακι του αλλα απ την αλλη ο μπαμπας μου ειναι αρκετα ειρωνας και σαρκαζει.....ουτε θεωρω αδιαφορη τη σταση του......ισα ισα εκτιμησα το γεγονος οτι απο πολυ μικη ηλικια με ειχε ενημερωσει και για τα περι σεξ οσο και τα περι προφυλαξεων και θεωρω οτι αυτο πρεπει να κανει καθε γονιος......και ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι πιο "κουλ" το να αμφισβητησει το που κοιμαμαι ή το να συζηταει με τη μανα μου για το αν παω στο γυναικολογο ή οχι....
 

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
62
Like
1
Πόντοι
0
Μουρίτσα, οκ δε θα διαφωνήσω μαζί σου! Εμένα η ανησυχία του είναι αν είμαι υγιής, όχι αν (ή πως ή πότε) κάνω σεξ. Όπως μαθαίνει κανείς?

Και στο θέμα: προσφάτως σε κουβέντα που είχα με φίλο μου και φρεσκο-πατέρα κόρης, και θέλοντας να τον τσιτώσω τον ρώτησα πως θα αντιδράσει όταν θα αρχίσουν οι γκόμενοι να του.. φιστικώνουν την κόρη. Η απάντηση:
«Τι είμαι ρε!? Κανένας κάφρουλας, πουριτανός!? Εγώ θα της αγοράζω στρινκάκια της κόρης μου! Και άμα υπάρξει ενδιαφερόμενος εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τον φέρει σπίτι! Να τον γνωρίσουμε! Θα του ανοίξουμε την πόρτα, θα τον καλοδεχτούμε, θα τον κεράσουμε καφέ? κι όταν θα ξυπνήσει από την επήρεια του ναρκωτικού, θα βρεθεί σταυρωμένος στο μπαλκόνι, με τη γλώσσα να κρέμεται από το λαρύγγι σα γραβάτα, ούτως ώστε οι υπόλοιποι επίδοξοι γκόμενοι να τον βλέπουν και να πιάνουν το υπονοούμενο?»
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα ευτυχως με εμαθε απο μικρη να φροντιζω μονη μου το πως θα παραμενω υγιης οποτε ο εκνευρισμος του αφορουσε μονο στο οτι αντιλλαμβανοταν οτι μεγαλωνα οποτε δεν ηταν ηλιθιος για να μην συνειδητοποιει τι συνεβαινε.... :-) σιγα μην περιμενω να με παρει η μανα μου ή ο πατερας μου για να μου υπενθυμισει ή να αναρωτηθει για το αν εχω κανει τεστ παπ και ψηλαφιση ή οχι :grin:
 

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Μηνύματα
232
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
psycho bitch... τα ιδια ειπα και εγω για την μπεμπα μου ενος ετους) οταν μου ειπε ο κουμπαρος μου οτι ο γιος του (4 χρονων) θα .... ασχολειται με την κορη μου....

συμφωνω απολυτως.. .χαχαχαχαχα

btw psycho bitch.. το ebm γκρουπ η ασχετο?
 

Επισκέπτης
psycho bitch... τα ιδια ειπα και εγω για την μπεμπα μου ενος ετους) οταν μου ειπε ο κουμπαρος μου οτι ο γιος του (4 χρονων) θα .... ασχολειται με την κορη μου....

συμφωνω απολυτως.. .χαχαχαχαχα

btw psycho bitch.. το ebm γκρουπ η ασχετο?

Έλα ντέ! Μη δούν μωρό κοριτσακι (και με προικα)και αμέσως να πλασάρουν το μπουχέσα τους! ʼι σιχτίρ! :2funny:
 

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Μηνύματα
232
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
ασε raven.. και ο κουμπαρος.. και οι δυο κολλητοι γιους εχουν... και εχουν πεσει σαν τα κορακια... καθε σουκου σπιτι ειναι με τα παιδια τους.. θα τους δηλητηριασω... χαχαχαχαχα
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Εγω πάντως ακόμα δεν έχω δει απάντηση από πατέρα με κόρη στην κρίσιμη ηλικία (15-19) και με ενδιαφέρει πολύ μια τέτοια άποψη...

Να δω πως σκέπτονται δηλαδή...
 

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
140
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτό μάγκες μία είναι η καλύτερη ευχή για το όταν θα γίνουμε γονείς:
Γερό να είναι και να κατουράει και όρθιο!!!
 

daf

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Εχω κόρη δέκα χρονών, μενοχλει αφάνταστα η σκέψη του οτι μεγαλώνει . ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΟΜΩΣ. και φαντάζομαι οτι θα υποστώ και το οτι θα εχει σεξοαλικη ζωη σε λιγα χρόνια . Εκείνο όμως που μου φέρνει αναγούλα και σκέφτομαι οτι χαλαρά τον κανω τον φόνο ειναι αν μου πειράξει καποιος το κορίτσι μου τώρα όσο είναι μικρό 
 

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
278
Like
64
Πόντοι
1
Εχω κόρη δέκα χρονών, μενοχλει αφάνταστα η σκέψη του οτι μεγαλώνει . ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΟΜΩΣ. και φαντάζομαι οτι θα υποστώ και το οτι θα εχει σεξοαλικη ζωη σε λιγα χρόνια . Εκείνο όμως που μου φέρνει αναγούλα και σκέφτομαι οτι χαλαρά τον κανω τον φόνο ειναι αν μου πειράξει καποιος το κορίτσι μου τώρα όσο είναι μικρό 

προκετε να αποκτησω γιο σε λιγο καιρο και πραγματικα νιωθω ακριβως το ιδιο και ας μην προκετε για κορη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom