Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βλεπουν λιανο λες τα πουλια?Κανεις ρε?...αφησα δουλεια,ποτα,γκομενα,το κομμα για να δω μπαλα και δεν ειναι κανεις να στηριξουμε? :S
Τονυ Σφηνο τυπε...βλεπουν λιανο λες τα πουλια?
Δεν λεω θα μου κανετε μπουλιγκ*P
τι θα στηριξουμε λες?
τοτε ας γινει ενα καλο παιχνιδιΔεν λεω θα μου κανετε μπουλιγκ

Και εσενα αμα σε βαρανε γρηγορος θα πρεπει να εισαι πουτσα...Γρήγορος ο Βαρανε
Ο Celebc που είναι? πάω στοίχημα ότι ψάχνει να βρει φωτό της ορκας για να γουστάρειΚαι εσενα αμα σε βαρανε γρηγορος θα πρεπει να εισαι πουτσα...
Θα σκασουνε σιγα σιγα σιγα πουτσα...Ο Celebc που είναι? πάω στοίχημα ότι ψάχνει να βρει φωτό της ορκας για να γουστάρει
Αυτη ειναι το σεντρε μπακ του βελγιο ρε νιμου?ελα νιμουτυπε μολις μοηκα και ειδα απαξιωτικο σχολιο προς το ατομο μου :S :S :S παρε την ορκα σου να γουσταρεις :S :S :S

ελα νιμουτυπε μολις μοηκα και ειδα απαξιωτικο σχολιο προς το ατομο μου :S :S :S παρε την ορκα σου να γουσταρεις :S :S :SΟ Celebc που είναι? πάω στοίχημα ότι ψάχνει να βρει φωτό της ορκας για να γουστάρει
οποοις τολμησει τυπε την εχει βαψει ασχημαΔεν λεω θα μου κανετε μπουλιγκ
:S :S :SΗ αμυνα πουλμαν που λεμε? :S :S :Sοταν ειναι να εκτελεσουν εμμεσο ή πεναλτυ την βαζουν μπροστα απο το τερμα,ιφ γιου νοου γουατ αι μιν :S :S :S
οταν ειναι να εκτελεσουν εμμεσο ή πεναλτυ την βαζουν μπροστα απο το τερμα,ιφ γιου νοου γουατ αι μιν :S :S :SΑυτη ειναι το σεντρε μπακ του βελγιο ρε νιμου?
Μουναρα ρε![]()
![]()