Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εάν είχε λήξει 0-0 θα το έλεγες μπουρδέλο και ποσο χαλια έπαιξε στο β μεροςγκολ στο 91 η βραζιλια
διακαιο
ηταν καλη η βραζιλια στο β μερος
επειδη εισαι μαλακας θα σου πω το εξηςΕάν είχε λήξει 0-0 θα το έλεγες μπουρδέλο και ποσο χαλια έπαιξε στο β μερος
Σε γράφω σταρχιδια μου, μην απολογεισαιεπειδη εισαι μαλακας θα σου πω το εξης
αν ηθελα να πω αυτο, τωρα που νικησε και ηταν καλη στο β μερος, αν ημουν κακοπροαιρετος, απλα θα εκανα τον αλεκο και δε θα ελεγα τιποτα
επειδη ομως μου αρεσει να ειμαι δικαιος, λεω το εξης
ναι στο πρωτο ημιχρονο η βραζιλια ηταν μπουρδελο
στο β μερος στα πρωτα 20 λεπτα ηταν μποτρδελο επισης, στα τελευταια 25 λεπτα ανεβασε αποδοση το παλεψε πολυ και ηταν καλη, και οσο περναγε η ωρα και η αλλοι κλαταραν φαινονταν ολο και καλυτερη
στα παιχνιδια μαστορα κρινουμε απο αυτο που βλεπουμε δε κανουμε προβλεψεις ουτε λεμε κατι και αυτο ειναι ντεφακτο
η κριτικη ειναι δυναμικη στο ποσοσφαιρο, εκτος αν εισαι οπαδος οπου σου φαινονται ολα τελεια
εμενα μου αρεσε το κωλοπαιδο θελω να το ξαναγραψεις, γιατι το εσβησες;Σε γράφω σταρχιδια μου, μην απολογεισαι
Σε κάθε περίπτωση, δεν τον θεωρώ κατάλληλο για το ρόλο του ηγέτη ομάδας ούτε σε συλλογικό ούτε σε εθνικό επίπεδο.Αυτός ο Νεϋμάρ, όσο ταλέντο έχει, άλλο τόσο κόμπλεξ κουβαλάει.

Σε κάθε περίπτωση, δεν τον θεωρώ κατάλληλο για το ρόλο του ηγέτη ομάδας ούτε σε συλλογικό ούτε σε εθνικό επίπεδο.
Ελπίζουμε σε νίκη πλέον της Νιγηρίας εναντίον των αμπαλων ψαραδων, ώστε να ανοίξει και ο δρόμος της Αρχεντίνας για τους 16![]()
Xεστήκαμε για το μπουρδέλο την Αργεντινή !

Θα φύγει ο γελοίος προπονητής και θα ανακάμψει...
ναι τυπε και κατι φυλες στα βαθυ της ζουγκλας επισηςΤώρα που το σκεφτομαι, η Ισλανδία πρέπει να είναι από τους πιο ομοιογενεις λαούς του πλανήτη...
Δε μπορούσα ν'αποφασίσω και έριξα ζαριά ! Ισλανδία it is ! Πέφτω για ύπνο !
:S :S :S
Ανεπηρέαστοι από τα μεταναστευτικά ρεύματα του καιρού μας.ναι τυπε και κατι φυλες στα βαθυ της ζουγκλας επισηςποιος να παει να κατοικησει εκει
εξαιρετικη δουλεια με γεωθερμια παντως :S :S :S
Πςςςς... Πού τον θυμήθηκες!!! Όμορφες παιδικές εποχές...Ο Νιλς Χολγκερσον Ισλανδός ήταν και αυτος?![]()