Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σφυρα ρε μαλακα μην γινει καμια στραβη και ποιος ακουει τον ροπαο μετα :S :S :S :Sστηριζω σενεγαλη...
βλεποντας την ελλαδα δεν απορησες που βλεπεις μπαλαβλεποντας την πολωνια απορω που εμεινε εξω η ελλαδα :S :S :S
δεν βλεπω ποτε εθνικη ελλαδαςβλεποντας την ελλαδα δεν απορησες που βλεπεις μπαλα:S :S :S
μην εξαπτεσαι ρε τυπεδεν βλεπω ποτε εθνικη ελλαδας![]()
![]()
![]()
![]()
στηριζω ρωσσια.....μην εξαπτεσαι ρε τυπε![]()
![]()
να σαι κουλ οπως εγω :S :S :S
Σενεγαλη εχουμε ψηφισει μεχρι τωρα εγω και ο ετερος ανωμαλος ματακιας τζεικομπ....ποιος ειναι ο τριτος μπανιστηρτζης που ψηφισε σενεγαλη?![]()
οχι ρε τυπε :S :S :SAιγύπτια δεν έχεις γαμήσει ποτέ ??![]()
στηριζω ρωσσια.....![]()
![]()
![]()
θελω δημοσια να ευχαριστησω τον μιχαηλ γκορμπατσοφ που ανοιξε τα συνορα και ειδαμε τι θα πει ωραιο μουνι....
οχι ρε τυπε :S :S :S
Την δεκαετια του 90 εφαγα ολο το εφαπαξ του πατερα μου στα ρωσσιδια...στο σαλονι μου εχω ευχαρηστηρια πλακετα απο τον γελτσιν για την προσπαθεια μου για την επανασυσταση της εσσδ μεσω του συναλλαγματος που τους προσεφερα...στηριζω ρωσσια.....![]()
![]()
![]()
θελω δημοσια να ευχαριστησω τον μιχαηλ γκορμπατσοφ που ανοιξε τα συνορα και ειδαμε τι θα πει ωραιο μουνι....
αγιες χρονιαρες μερες τυπε....ερχοντουσαν λίγο ντεκαβλε απο ντυσιμο και τροπουςΤην δεκαετια του 90 εφαγα ολο το εφαπαξ του πατερα μου στα ρωσσιδια...στο σαλονι μου εχω ευχαρηστηρια πλακετα απο τον γελτσιν για την προσπαθεια μου για την επανασυσταση της εσσδ μεσω του συναλλαγματος που τους προσεφερα...![]()
τυπε υπαρχει λυση..δεν βλεπεις αλλον αγωνα μουντιαλ και δεν υποστηριζεις καμια ομαδα :S :S :SΤελευταια φιρα που στηριζω με συναισθημα...
Για τα μπαζα η ρωσια...
Γενικα παιζει να ειναι η το πιο ψαχμενο η το χειροτερο μουντιαλ