...δεν πάς την ώρα που πρέπει...??μια φορά να πάω και να μην είναι καβατζωμένη για ώρες δεν παίζει
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
...δεν πάς την ώρα που πρέπει...??μια φορά να πάω και να μην είναι καβατζωμένη για ώρες δεν παίζει
δεν πάω καλές ώρες, όντως
πατριτσια ,αλεξια και τζανιτα η τζανικα η καπως ετσι μολδαβεζα ολα τα φταλε!!!!!!!

που δεν θυμαμαι το ονομα της ξερει κανεις τιποτα για αυτην,πως την λενε κτλ.εισαι πολύ κατατοπιστικός..Καλησπερα παιδια,
Ειμαι καινουργιος εδω και πρωτη φορα γραφω αν και στα μαγαζια γυρναω αρκετα.
Μια αδυνατη καστανη πολυ ομορφη με τρομερα βυζιαπου δεν θυμαμαι το ονομα της ξερει κανεις τιποτα για αυτην,πως την λενε κτλ.
Οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει.
Χαιρετισμους σε ολους.
Μαγαζι σε φανερη πτωση .Μονο το πριβε ανεβηκε στα 55
Πριν το καλοκαιρι θα ελεγα ισως απο τα καλυτερα. :'(
Χθες ειδα να λειπουν πολλα αστερια, ειχε μετριες κορασιδες και φτωχες υπηρεσιες...
Ποτο αθλιο στα 10 ευρα.Κερασα Μονικα ,πρωην απο Ανατολη νομιζω.Μουφα...
Και ενα νταρντανοπιπινο μες την καυλα ονοματι Ευα.
Αυτο θα επανεξεταστει οσον αφορα τις υπηρεσιες μια και δειχνει δυνατο.![]()

για τον πούτσο είναι όλα στην ελλαδίτσα μας.Άμα δε φορολογησουν την πορνεία δε γίνεται τίποτα
55 o prive....ντροπη αντι να πεσουν οι τιμεσ τ αντιθετο
αν καποιοσ φταει ειναι εμεις που τα ακουμπαμε...
mayro![]()
Καλά τι μολότοφ ήταν αυτές χτες το βράδυ????
Ακόμα καίνε μέσα στο στομάχι μου και ο καμπινές κοντεύει να λιώσει από τα χημικά
Δεν πήρες caipirinha ?
Παιδιά ξέρεις κανείς που έχει πάει η Μιλένα ή Μαλένα; Έμαθα ότι έφυγε από το μαγαζί..
Για όποιον πάει όμως έχω να προτείνω ένα καινούργιο entry από Γερμανία με όνομα Σεμεντα ή κάπως έτσι. Φοβερό σωματάκι
και σου χορεύει πολύ ώρα!