Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Ήταν όντως λίγο αδιάφορη στον χορό η Μπάρμπι, η φίλη της η Σαμπρινα μου άρεσε πολύ περισσότερο μακάρι να προχωρά και στο πριβε, η Αρινα μακράν τον καλύτερο χορό κάνει, μία Κολομβίανη νεαρή με μεγάλο στήθος επίσης πολύ καλή (έλειπε τη Παρασκευή; που πήγα), μία άλλη λεπτή ψηλή σχετικά, με μαυρα διχτυωτα πολύ καλή επίσης, μία λατινα μιλφ με φτιαγμένα κώλο βυζιά (πολύ καλή δουλειά) αδιάφορο χορό και αυτή κοπανιόταν σα κομπρεσέρ, πράγμα που έχω παρατηρήσει σε πολλές λατινες γενικά. Είχα βάλει στο μάτι και μια μαύρη με ωραίο κορμί και μια λατίνα ξανθιά με περίεργη μούρη αλλά ωραίο κώλο, αλλά δε πρόλαβα. Σόρρυ με τα ονόματα δε τα πάω καλά.

• Like
Αντιδράσεις: anonX|

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
515
Πόντοι
301
η φίλη της η Σαμπρινα μου άρεσε πολύ περισσότερο μακάρι να προχωρά και στο πριβε
Την προτείνω 100%. Καλή και στον απλό χορό, πολύ δεκτική στο απλό πριβέ με ωραίο show, και πολλές υποσχέσεις για το μεγάλο πριβέ. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναπάω για το μεγάλο όσο είμαι Αθήνα. Πολύ πιο γλυκό το μαναράκι απ'ό,τι περίμενα, πηγαίνετε άφοβα αν γουστάρετε την εμφάνισή της.

Η Βarbie άσ'τα να πάνε όμως. Σουτιέν στον απλό χορό έβγαλε και είναι καυλάκι, αλλά ούτε κατάλαβα αν κάνει prive ή δε γούσταρε απλά ή είναι χαζή, και ήταν λίγο ξεπέτα και ξενέρωτη στο χορό.

Θα γράψω περισσότερες εντυπώσεις αργότερα. Ο πούτσος μου είναι ερεθισμένος σε διάφορες μεριές από το πολύ τρίψε τρίψε μέσα από το παντελόνι και πονάει η βουβωνική μου χώρα από τα κομπρεσέρ. Ελπίζω το glitter να βγει από τα ρούχα.

Τελευταία τροποποίηση:

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
515
Πόντοι
301
Με τις λατίνες δεν ασχολήθηκα καθόλου, αν και είδα 3 που μου άρεσαν. Μια μελαμψή ξανθιά με ωραίο μικρό κωλαράκι που φορούσε ένα σχεδόν ανύπαρκτο στριγκάκι (υποθέτω πως ήταν λατίνα, δεν είδα πρόσωπο), μια μελαχρινή με κοντό μαλλί και μεγάλα βυζιά και μια ομορφούλα μελαχρινή που ήταν τόσο generic λατίνα που δεν μπορώ καν να την περιγράψω.

Ουκρανική υπεροχή. Η ψηλή κοκκινομάλλα Ουκρανή Αριάννα (?) ήταν η πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο μαγαζί. Απ'ό,τι άκουσα δεν προχωράει στο πριβέ. Ουκρανές Ανίσα και Alice (?) πολύ όμορφες αλλά περιοριστικές στον απλό χορό. H Alice κυκλοφορούσε με ζακετούλα που έκρυβε ελάχιστα. Ουκρανή ΄Ηρα η πιο επίμονη κυνηγός στο μαγαζί. Αρχικά δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά ήταν πολύ σφιχτή νταρντάνα, πραγματική Αμαζόνα. Πολύ καλή και στον απλό χορό. Γουστάρει να έχει τον έλεγχο. Σήμα κατατεθέν της το να σε πνίγει κυριολεκτικά με τα βυζιά της. Στο πριβέ σε βάζει να την χαστουκίζεις στον κώλο. Δυστυχώς δεν εξερεύνησα καλά τα όριά της, ούτε κατάλαβα τι εμπεριέχει το μεγάλο πριβέ.

Από MILFs μια κοκκινομάλλα ονόματι Ζημιά (?), αγνώστου προελεύσεως και η ξανθιά Ρουμάνα Ισαβέλλα. Η Ζημιά έδειχνε ψιλοκαύλα, αλλά ήθελε 20 για κάτι που δεν κατάλαβα και μου πέταξε και σπόντες τύπου "τόσο φτωχός είσαι?". Θα μπορούσε να μου είχε φάει πολλά άνετα αν είχε καλή συμπεριφορά, είναι εντελώς ο τύπος μου.
Ισαβέλλα επίσης δεν μου γέμισε το μάτι αρχικά, αλλά είναι πολύ έμπειρη καυλώστρα, τα δίνει όλα στο χορό για να σε φτιάξει άγρια και να την πάρεις πριβέ. Ωραίο απλό πριβέ και μάλλον θα την πάρω μεγάλο όταν ξαναπάω, ήταν ξεκάθαρη.

Γενικά όσες ήταν καλές μαζί μου στον απλό χορό τις πήρα πριβέ. Το να σηκώνομαι κάθε λίγο να πληρώσω είναι μαλακία και κουραστικό. Επίσης κουραστικό ήταν το πόσες φορές χρειάστηκε να τους διορθώσω για το ποσό που πρέπει να πληρώσω. Αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα πω πως μάλλον δεν υπήρχε κακή πρόθεση, απλά ο τρόπος πληρωμής είναι κουραστικός για όλους.

Πέρασα ωραία, θα ξαναπάω.

Α, ναι, το sex show με τον μεγαλοπούτση Alex είχε πλάκα, αλλά ήμουν σε σκατά γωνία από τη σκηνή.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Επίσης κουραστικό ήταν το πόσες φορές χρειάστηκε να τους διορθώσω για το ποσό που πρέπει να πληρώσω. Αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα πω πως μάλλον δεν υπήρχε κακή πρόθεση, απλά ο τρόπος πληρωμής είναι κουραστικός για όλους.
Πάντα υπάρχει ΚΑΚΗ πρόθεση. Έχουν προσπαθήσει κι εμένα,στις Μούσσες, να με χρεώσουν 10 ευρώ παραπάνω για το πριβέ αλλά δεν μάσησα:knuppel:. Επίτηδες το κάνουν. Προσπαθούν να βγάλουν κι απτη μύγα ξύγκι. Αυτό ισχύει παντού και σε άλλα μαγαζιά. Σε άλλο στριπ προσπάθησε ο γκαρσόνος να με χρεώσει, την στιγμή που πλήρωνα για το πριβέ, το ποτό που του είχα ήδη πληρώσει πιο πριν. Μας περνάνε για μαλάκες.

Τελευταία τροποποίηση:

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
515
Πόντοι
301
Πάντα υπάρχει ΚΑΚΗ πρόθεση. Έχουν προσπαθήσει κι εμένα,στις Μούσσες, να με χρεώσουν 10 ευρώ παραπάνω για το πριβέ αλλά δεν μάσησα:knuppel:. Επίτηδες το κάνουν. Προσπαθούν να βγάλουν κι απτη μύγα ξύγκι. Αυτό ισχύει παντού και σε άλλα μαγαζιά. Σε άλλο στριπ προσπάθησε ο γκαρσόνος να με χρεώσει, την στιγμή που πλήρωνα για το πριβέ, το ποτό που του είχα ήδη πληρώσει πιο πριν. Μας περνάνε για μαλάκες.
Αν είσαι πιωμένος πολλά από αυτά τα "λάθη" σίγουρα περνάνε.

Αυτή εδώ ξέρουμε ποια είναι? Δεν την είδα.
Mousses-Strip-Club-Athens-No1-Strip-Club-in-Athens-19.png

Επίσης, καμιά πληροφορία για τη Ζημιά (αν το άκουσα καλά) έχουμε? Τι είναι αυτός ο χορός του 20ρικου? Πριβέ λέει τίποτα?

kostaras1312

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Like
789
Πόντοι
81
Ήταν όντως λίγο αδιάφορη στον χορό η Μπάρμπι, η φίλη της η Σαμπρινα μου άρεσε πολύ περισσότερο μακάρι να προχωρά και στο πριβε, η Αρινα μακράν τον καλύτερο χορό κάνει, μία Κολομβίανη νεαρή με μεγάλο στήθος επίσης πολύ καλή (έλειπε τη Παρασκευή; που πήγα), μία άλλη λεπτή ψηλή σχετικά, με μαυρα διχτυωτα πολύ καλή επίσης, μία λατινα μιλφ με φτιαγμένα κώλο βυζιά (πολύ καλή δουλειά) αδιάφορο χορό και αυτή κοπανιόταν σα κομπρεσέρ, πράγμα που έχω παρατηρήσει σε πολλές λατινες γενικά. Είχα βάλει στο μάτι και μια μαύρη με ωραίο κορμί και μια λατίνα ξανθιά με
Η Σαμπρίνα κάνει και βίζιτες
περίεργη μούρη αλλά ωραίο κώλο, αλλά δε πρόλαβα. Σόρρυ με τα ονόματα δε τα πάω καλά.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Ένας έγραψε λίγους μήνες πριν ότι προσπαθούν και στο Golden να φάνε δεκάρικα. Τι γίνεται τελικά με την αλυσίδα των Queens;

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Ένας έγραψε λίγους μήνες πριν ότι προσπαθούν και στο Golden να φάνε δεκάρικα. Τι γίνεται τελικά με την αλυσίδα των Queens;
Καλά και στα β.π. προσπαθούν να φανε εικοσάρικα. Δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης αλυσίδας μόνο.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Επίσης, καμιά πληροφορία για τη Ζημιά (αν το άκουσα καλά) έχουμε?
Είχε γράψει κάποιος γιαυτήν σε μια κριτική νομιζω για το πριβέ της. Λευκορωσίδα(?) λέει οτι είναι.

natura

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
31
Like
1.628
Πόντοι
2.411
Σήμερα το βράδυ guest εμφάνιση από την πορνοστάρ Εμινέ του *****

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
515
Πόντοι
301
Είχε γράψει κάποιος γιαυτήν σε μια κριτική νομιζω για το πριβέ της. Λευκορωσίδα(?) λέει οτι είναι.
Ξαναδιάβασα και τη δική σου κριτική.
"φυσικά η Ζημιά. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει η τελευταία εκεί μέσα, πάντως για μια ακόμη φορά έδειξε το πόσο σπαστικιά και ανάγωγη είναι καθώς αφού της έριξα ευγενικά άκυρο για χορό-ποτό, εκνευρίστηκε ως συνήθως και κάτι μου είπε φεύγοντας. Δεν άκουσα τι, αλλά μάλλον με έβρισε το πουτανί."
Θα σε είπε και εσένα φτωχό μάλλον. Εμένα μου ξαναήρθε αφού είδε πως είχα πάρει κάμποσες πριβέ και μου είπε πως αυτή θα μου'χε κάνει παπάδες στο 20ρικο. Μυρωδιά δεν είχε όπως λέει ο άλλος φίλος στην κριτική του, αλλά η πλάτη της ήταν κάπως μούσκεμα λίγο που έπιασα, μάλλον από το ολόσωμο που φορούσε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Καλά και στα β.π. προσπαθούν να φανε εικοσάρικα. Δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης αλυσίδας μόνο.
Δεν μου έχουν φάει ποτέ ούτε ένα cent στα στριπτιζάδικα της Συγγρού και των ΒΠ. Τώρα τελευταία έμαθα για τέτοια γυφτοπλιάτσικα εδώ μέσα. Σημεία των καιρών θα είναι.

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
515
Πόντοι
301
Πήγε κανείς Εμινέ χθες? Έλεγε τίποτα?

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
0
'Ετσι είναι ή σου λένε πήγαινε και παίρνεις τα ρέστα μετά και δε σου δίνουν τίποτα. Σε βάζουν να κάτσεις μπάστακας σαν τον μαλάκα και να περιμένεις σαν ξυλάγγουρο και να χάνεις την όρεξη σου. Και πάνω από δεκάρικα.

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Στις Μούσσες έχουν πάει να με χρεώσουν 80 για 40άρι και προσπαθούσαν να με πείσουν 2 σερβιτόροι ότι εγώ είπα για 80 στην κοπέλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom