Με τις λατίνες δεν ασχολήθηκα καθόλου, αν και είδα 3 που μου άρεσαν. Μια μελαμψή ξανθιά με ωραίο μικρό κωλαράκι που φορούσε ένα σχεδόν ανύπαρκτο στριγκάκι (υποθέτω πως ήταν λατίνα, δεν είδα πρόσωπο), μια μελαχρινή με κοντό μαλλί και μεγάλα βυζιά και μια ομορφούλα μελαχρινή που ήταν τόσο generic λατίνα που δεν μπορώ καν να την περιγράψω.
Ουκρανική υπεροχή. Η ψηλή κοκκινομάλλα Ουκρανή Αριάννα (?) ήταν η πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο μαγαζί. Απ'ό,τι άκουσα δεν προχωράει στο πριβέ. Ουκρανές Ανίσα και Alice (?) πολύ όμορφες αλλά περιοριστικές στον απλό χορό. H Alice κυκλοφορούσε με ζακετούλα που έκρυβε ελάχιστα. Ουκρανή ΄Ηρα η πιο επίμονη κυνηγός στο μαγαζί. Αρχικά δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά ήταν πολύ σφιχτή νταρντάνα, πραγματική Αμαζόνα. Πολύ καλή και στον απλό χορό. Γουστάρει να έχει τον έλεγχο. Σήμα κατατεθέν της το να σε πνίγει κυριολεκτικά με τα βυζιά της. Στο πριβέ σε βάζει να την χαστουκίζεις στον κώλο. Δυστυχώς δεν εξερεύνησα καλά τα όριά της, ούτε κατάλαβα τι εμπεριέχει το μεγάλο πριβέ.
Από MILFs μια κοκκινομάλλα ονόματι Ζημιά (?), αγνώστου προελεύσεως και η ξανθιά Ρουμάνα Ισαβέλλα. Η Ζημιά έδειχνε ψιλοκαύλα, αλλά ήθελε 20 για κάτι που δεν κατάλαβα και μου πέταξε και σπόντες τύπου "τόσο φτωχός είσαι?". Θα μπορούσε να μου είχε φάει πολλά άνετα αν είχε καλή συμπεριφορά, είναι εντελώς ο τύπος μου.
Ισαβέλλα επίσης δεν μου γέμισε το μάτι αρχικά, αλλά είναι πολύ έμπειρη καυλώστρα, τα δίνει όλα στο χορό για να σε φτιάξει άγρια και να την πάρεις πριβέ. Ωραίο απλό πριβέ και μάλλον θα την πάρω μεγάλο όταν ξαναπάω, ήταν ξεκάθαρη.
Γενικά όσες ήταν καλές μαζί μου στον απλό χορό τις πήρα πριβέ. Το να σηκώνομαι κάθε λίγο να πληρώσω είναι μαλακία και κουραστικό. Επίσης κουραστικό ήταν το πόσες φορές χρειάστηκε να τους διορθώσω για το ποσό που πρέπει να πληρώσω. Αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα πω πως μάλλον δεν υπήρχε κακή πρόθεση, απλά ο τρόπος πληρωμής είναι κουραστικός για όλους.
Πέρασα ωραία, θα ξαναπάω.
Α, ναι, το sex show με τον μεγαλοπούτση Alex είχε πλάκα, αλλά ήμουν σε σκατά γωνία από τη σκηνή.