στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 1.191
Τη Σάρα λες μια με καρέ μαύρο μαλλί? τίποτα δεν κάνει αν λες αυτή.Μια Βραζιλιάνα με κωλαρα κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ;
Τη Σάρα λες μια με καρέ μαύρο μαλλί? τίποτα δεν κάνει αν λες αυτή.Μια Βραζιλιάνα με κωλαρα κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ;
Μιλαμε για μια πολυ καλη στο χορο, αλλα μιλφ και, ενταξει, που τα εχει τα κιλα της? Αν αυτη, δεν κανει τπτ στο πριβε, εκτος απο παιχνιδια
δυστυχώς ναι επιβεβαιώνω και είναι τόσο τούμπανο ρε γαμώτο.....Τη Σάρα λες μια με καρέ μαύρο μαλλί? τίποτα δεν κάνει αν λες αυτή.
μια ξανθιά τουμπανάτη λατίνα με κώλο κόλαση και με ίσιο πλατινέ μαλλί+φάτσα μέτρια μέσα πρέπει να κάνει δουλίτσα....Μια Βραζιλιάνα με κωλαρα κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ;
Αν έχεις μεγάλο πράμα καλά θα είναι με τη Βραζιλιάνα, αν έχεις όμως μικρό πράμα μπορεί και να το χάσεις μέσα στην κωλαρα της. Αν είναι και αφρικανική κωλαρα τεραστίων διαστάσεων, ξέχασε το καλύτερα.Μια Βραζιλιάνα με κωλαρα κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ;
Μια Ρουμάνα Ιζαμπέλα 31 χρονών ξανθιά, που κυκλοφορεί με φόρεμα ξέρουμε αν έχει social???
Εννοείτε έκανα καλύτερη γνωριμία μπήκα πριβέ μαζί της γιαυτο ψάχνω και social τώραΤι να το κάνεις το σοσιαλ; Το θέμα είναι να πας εκεί για βαθύτερη γνωριμία![]()
Εννοείτε έκανα καλύτερη γνωριμία μπήκα πριβέ μαζί της γιαυτο ψάχνω και social τώρα
Α οκ κάτι κατάλαβαμια ξανθιά τουμπανάτη λατίνα με κώλο κόλαση και με ίσιο πλατινέ μαλλί+φάτσα μέτρια μέσα πρέπει να κάνει δουλίτσα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επίσης η wendy είναι κουκλάρα!!!!!!!
Βγάζουν το σουτιένΘα προσπαθήσω να πάω μέσα στη βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, αν και πέφτει λίγο στου διαόλου τη μάνα. Tips για στριποπαρθένους? Στον απλό χορό βγάζουν τίποτα ή μόνο στο prive?
οχι όλεςΒγάζουν το σουτιέν
Να έχεις γεμάτο πορτοφόλι και προσοχή με τις Κολομβιανές. Φολιάζουν συνήθως!!!Θα προσπαθήσω να πάω μέσα στη βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, αν και πέφτει λίγο στου διαόλου τη μάνα. Tips για στριποπαρθένους? Στον απλό χορό βγάζουν τίποτα ή μόνο στο prive?
Δεν μου έτυχε ευτυχώς να μην βγάλει κάποια κάτιοχι όλες
Φίλος που δοκίμασε Γουέντι και Μπάρμπι δεν έβγαλαν.Δεν μου έτυχε ευτυχώς να μην βγάλει κάποια κάτι
Αυτές θα θέλουν το πριβέ για τα παραπάνω...Φίλος που δοκίμασε Γουέντι και Μπάρμπι δεν έβγαλαν.
Μια χαρά τα βγάζουν, και οι δύοΦίλος που δοκίμασε Γουέντι και Μπάρμπι δεν έβγαλαν.
Σε εμένα πάντως στον απλο χορο του 5 ευρου δεν τα έβγαλαν, μπορεί να είναι επιλεκτικές και ανάλογα την διάθεσή τους βέβαια (έκανα απλό χορό με Μπάρμπι και δεν έκατσε ούτε ένα λεπτό).Μια χαρά τα βγάζουν, και οι δύο
Αφού δεν ακούς τον έμπειρο καλά να πάθεις ,όργιο ε όργιοΣε εμένα πάντως στον απλο χορο του 5 ευρου δεν τα έβγαλαν, μπορεί να είναι επιλεκτικές και ανάλογα την διάθεσή τους βέβαια (έκανα απλό χορό με Μπάρμπι και δεν έκατσε ούτε ένα λεπτό).