Φίλε να σου πω κάτι... Εσείς κάποια έξοδα τα μοιραστηκατε, ο άλλος ομως που οι φίλοι του είτε παίρνουν 700 ευρώ το μήνα είτε είναι παντρεμένοι και στενάζουν οικονομικά, είναι υποχρεωμένος να μπαίνει κάθε φορά στην κατηγορία του μοναχικού καβαλάρη και να επωμίζεται τα έξοδα του Κινκυ μόνος του. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκονται όλοι οικονομικά στην κατηγορία του μαδημενου κοτόπουλου που κερνάει 4-5 στρίπερς ταυτόχρονα, γι'αυτό και εναλλάσσουν call girls με strip. Είναι η κατηγορία του "μια στις τόσες". Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ιδιαιτέρως και αν θες απαντάς. Σε ευχαριστώ πολύ.Ακολούθησε καταδρομική στο Kinky, μπας και μετριαστούν οι εντυπώσεις και σωθεί η βραδιά. Και σώθηκε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mousses Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 328K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Και μόνο που βάζεις στην ίδια πρόταση τους Motley Crue με τους "ιερούς" Pink Floyd είσαι για ban. 2ον. Ναι, έχεις δίκιο, οι Floyd ταιριάζουν απόλυτα με τα τζάδικαΦίλε κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο έξυπνοι και την σκυλοκαψούρα αλά Τουρκικά δεν την αντέχουν καθόλου. Ελληναδικο έχω δει στην ζωή μου μόνο από το ίντερνετ. Όταν κάποιος ακούει Motley Crue και Pink Floyd δεν κάνει για τους λαϊκοκαγκουρες, αλλά για το στριπτιζάδικο. Είναι και θέμα της κουλτούρας που έχει υιοθετήσει κάποιος οι επιλογές του στην ζωή. Tα Eλληναδικα εδώ και 30 χρόνια μου γυρίζουν τα άντερα. Ειλικρινά.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Για αυτό δεν έγραψα (και όχι μόνο) για τους αχρείους και έγραψα για τους Floyd. Τι Motley Crue ρε μλκεςΟι Motley Crew πάντως ταίριαζαν με τζάδιικα
![]()
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Σε κερνάω είσοδο αν βρεις στριπ που να παιζει μοτλει κρου σε σταθερη βαση, εν ετει 2025. Αυτα γινονταν πρν 20 χρονιαΦίλε κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους πιο έξυπνοι και την σκυλοκαψούρα αλά Τουρκικά δεν την αντέχουν καθόλου. Ελληναδικο έχω δει στην ζωή μου μόνο από το ίντερνετ. Όταν κάποιος ακούει Motley Crue και Pink Floyd δεν κάνει για τους λαϊκοκαγκουρες, αλλά για το στριπτιζάδικο. Είναι και θέμα της κουλτούρας που έχει υιοθετήσει κάποιος οι επιλογές του στην ζωή. Tα Eλληναδικα εδώ και 30 χρόνια μου γυρίζουν τα άντερα. Ειλικρινά.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Συμφωνώ, έχω περάσει άπειρες ώρες περί το 2000 να εξηγώ σε φίλους που ξέραν ότι πάω στριπ, ότι εκει δεν πας για να γαμήσεις, αλλά για τη φάση, τις μουσικάρες, τα κορίτσια-αγαλματα, που λες κι εσυ, την ευκαιρία να μιλήσεις-καυλαντίσεις-προχωρήσεις παρακάτω με προγειωμένες κουκλάρες, τη στιγμή που έξω που βγαίναν αυτοί η μία χοντρή πατσαβούρα διαδεχόταν την άλλη, και είχαν και τουπέ!Τα λες ωραία και βγαίνει ωραίος διάλογος. Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω παλιός σε στριπ, εδώ σίγουρα υπάρχουν αρχαιότεροι, έμπαινα από παλιά, αλλά περισσότερο παρατηρούσα, παρά έγραφα. Σέβομαι λοιπόν την «αρχαιότητα».
Ναι, αλλάξανε οι εποχές. Πέρα από υποχρεώσεις, σχέσεις και τα σχετικά, ένας από τους λόγους αποχής ήταν και αυτός. Ότι… τερμάτισε το κοντέρ και μετά έμεινα να αναρωτιέμαι τι νόημα έχει πια το στριπ. Αν με ρωτάς ένα κομβικό σημείο ποιο ήταν, εγώ θα έλεγα όταν άρχισαν να προσφέρουν κανονικό σεξ μέσα στα στριπ. Δεν ξέρω αν σε άλλους αρέσει, με την παρέα μου πάντα το βλέπαμε το σπορ ως… challenge. Να πας να περάσεις ωραία, να δεις γκόμενες που σπάνια θα έβλεπες έξω, να πιάσεις αγαλμάτινους κώλους και να πάρεις τηλέφωνο από την κορασίδα, να βγείτε έξω, να περάσετε καλά ή καλύτερα, να πάμε παρακάτω. Όταν το σεξ άρχισε να προσφέρεται επ’ αμοιβή στα μαγαζιά, ναι, το έκανα μία, δυο, τρεις, πόσες να το κάνω; Πόσες θα το κάνει κανένας; Τι νόημα έχει; Δεν ξέρω, έτσι το βλέπω, μπορεί να κάνω λάθος.
Ασφαλώς πλέον έχει καλύτερες στα ελληνάδικα. Σαφώς και μια νύχτα στο Banana, πχ, θα δεις περισσότερες ωραίες γυναίκες, απ’ ό,τι σε αμφιβόλου ποιότητας και ποσότητας στριπτιζάδικα. Όσοι λοιπόν θα τύχει να πάμε τώρα, σε αυτή τη φάση, σε στριπ, θα το κάνουμε συνειδητά. Και θα πάμε να γουστάρουμε, να περάσουμε ωραία -έστω με τα σημερινά δεδομένα. Όχι να την βγάλουμε μίζερα, με 50 ευρώ ό,τι κάτσει, ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, ό,τι γαμήσουμε. Οι μίζεροι πελάτες κάνουν μίζερες τις ήδη αδιάφορες στην πλειοψηφία τους γκόμενες -και στο τέλος δεν περνάει κανένας καλά.
Όμως τώρα, ούτε κουκλάρες θα δεις σε στριπ σε σταθερή βάση (ίσως κάθε μαγαζι να έχει και μία, οκ), ούτε προσγειωμένες είναι γιατι βγαζουν λεφτα από άλλου, το στριπ έχει γίνει στούντιο φάση που πηδάς με 150 κατά κανονα, η μουσική ειναι σε σταθερή βάση λάτιν ή κάτι σλαβικό, ΚΑΙ στα κανονικά μαγαζιά τα κοριτσάκια και έχουν βελτιωθει πολυ σε εμφανιση από το 2000, και το δίνουν σαφώς πιο εύκολα, βεβαια η μαλακια που τι δέρνει υπάρχει ακόμα, γυναίκες γαρ.
Κάισσα την περασμένη Κυριακή που ήμουν, ήταν τραγικά. Ολες σε καναπεδες με τα κινητά, δεν περνουσαν καν απο τα τραπέζια. Εντάξει, είναι και Αύγουστος, ήταν και Κυριακή..
Legend θα περασω αυτές τις μέρες, αλλά άποψη για στριπ δεν είναι σωστό να διαμορφώνουμε αυγουστιάτικα. Πολλές λείπουν, βαριούνται, δεν υπάρχει πολλή πελατεία κλπ.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.565
- Πόντοι
- 786
Παρεμπιπτόντως ο Lemmy Kilmister ήταν μέγας στριπάκιας. Σύχναζε, αλλά και δεν παρέλειπε να επισκευτεί ιδρύματα όταν το λεωφορείο της τουρνέ έφτανε σε νέα πόλη.Για αυτό δεν έγραψα (και όχι μόνο) για τους αχρείους και έγραψα για τους Floyd. Τι Motley Crue ρε μλκες![]()

Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Καλά με Motorhead άνετα θα την έβρισκα σε τζάδικο να ξες!Παρεμπιπτόντως ο Lemmy Kilmister ήταν μέγας στριπάκιας. Σύχναζε, αλλά και δεν παρέλειπε να επισκευτεί ιδρύματα όταν το λεωφορείο της τουρνέ έφτανε σε νέα πόλη.
![]()
Παρεμπιπτόντως ο Lemmy Kilmister ήταν μέγας στριπάκιας. Σύχναζε, αλλά και δεν παρέλειπε να επισκευτεί ιδρύματα όταν το λεωφορείο της τουρνέ έφτανε σε νέα πόλη.
![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Σου απάντησα φίλε, αλίμονο, τι αν θέλω. Περιμένω και τη δική σου απάντηση. Απλά για την ιστορία, δεν μοιραστήκαμε τίποτα. Ο καθένας τα δικά του. Αλλά ναι, έχει συμβεί παλιότερα να ξεμείνει κάποιος και να τσοντάρουμε οι άλλοι, για να περάσει κι εκείνος καλά. Δεν χρειάστηκε να συμβεί αυτή τη φορά.Φίλε να σου πω κάτι... Εσείς κάποια έξοδα τα μοιραστηκατε, ο άλλος ομως που οι φίλοι του είτε παίρνουν 700 ευρώ το μήνα είτε είναι παντρεμένοι και στενάζουν οικονομικά, είναι υποχρεωμένος να μπαίνει κάθε φορά στην κατηγορία του μοναχικού καβαλάρη και να επωμίζεται τα έξοδα του Κινκυ μόνος του. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκονται όλοι οικονομικά στην κατηγορία του μαδημενου κοτόπουλου που κερνάει 4-5 στρίπερς ταυτόχρονα, γι'αυτό και εναλλάσσουν call girls με strip. Είναι η κατηγορία του "μια στις τόσες". Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ιδιαιτέρως και αν θες απαντάς. Σε ευχαριστώ πολύ.
Σωστός, πάντως στο Kinky η μία ήταν η άσχημη, ας πούμε. Για τα δικά μου γούστα, γιατί όλα είναι υποκειμενικά, πολύ καλό επίπεδο.Συμφωνώ, έχω περάσει άπειρες ώρες περί το 2000 να εξηγώ σε φίλους που ξέραν ότι πάω στριπ, ότι εκει δεν πας για να γαμήσεις, αλλά για τη φάση, τις μουσικάρες, τα κορίτσια-αγαλματα, που λες κι εσυ, την ευκαιρία να μιλήσεις-καυλαντίσεις-προχωρήσεις παρακάτω με προγειωμένες κουκλάρες, τη στιγμή που έξω που βγαίναν αυτοί η μία χοντρή πατσαβούρα διαδεχόταν την άλλη, και είχαν και τουπέ!
Όμως τώρα, ούτε κουκλάρες θα δεις σε στριπ σε σταθερή βάση (ίσως κάθε μαγαζι να έχει και μία, οκ), ούτε προσγειωμένες είναι γιατι βγαζουν λεφτα από άλλου, το στριπ έχει γίνει στούντιο φάση που πηδάς με 150 κατά κανονα, η μουσική ειναι σε σταθερή βάση λάτιν ή κάτι σλαβικό, ΚΑΙ στα κανονικά μαγαζιά τα κοριτσάκια και έχουν βελτιωθει πολυ σε εμφανιση από το 2000, και το δίνουν σαφώς πιο εύκολα, βεβαια η μαλακια που τι δέρνει υπάρχει ακόμα, γυναίκες γαρ.
Κάισσα την περασμένη Κυριακή που ήμουν, ήταν τραγικά. Ολες σε καναπεδες με τα κινητά, δεν περνουσαν καν απο τα τραπέζια. Εντάξει, είναι και Αύγουστος, ήταν και Κυριακή..
Legend θα περασω αυτές τις μέρες, αλλά άποψη για στριπ δεν είναι σωστό να διαμορφώνουμε αυγουστιάτικα. Πολλές λείπουν, βαριούνται, δεν υπάρχει πολλή πελατεία κλπ.
Τα λεφτά του μπουκαλιού εννοούσα μηπως βάζετε δια του τρια. Δεν εννοούσα κάτι άλλο.Σου απάντησα φίλε, αλίμονο, τι αν θέλω. Περιμένω και τη δική σου απάντηση. Απλά για την ιστορία, δεν μοιραστήκαμε τίποτα. Ο καθένας τα δικά του. Αλλά ναι, έχει συμβεί παλιότερα να ξεμείνει κάποιος και να τσοντάρουμε οι άλλοι, για να περάσει κι εκείνος καλά. Δεν χρειάστηκε να συμβεί αυτή τη φορά.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 4.180
Alca KInky τα καλυτερα αυτη τη στιγμη, με τριτο το babylon.Σωστός, πάντως στο Kinky η μία ήταν η άσχημη, ας πούμε. Για τα δικά μου γούστα, γιατί όλα είναι υποκειμενικά, πολύ καλό επίπεδο.
Στα μειον του kinky η υπερβολικα δυνατη μουσικη
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.565
- Πόντοι
- 786
Έζησε ωραία και ελεεινάΣτριπάκιας, τζογαδόρος και έπινε ένα μπουκάλι μπέρμπον στην καθισιά του. Παλιά σε στριπ της Συγγρου του είχαν κάνει βραδιά-αφιέρωμα. Είχα κατεβεί τρέχοντας. Ανεπανάληπτη μορφή του heavy metal! Από το album ''Inferno'' για τα μέλη του bou!

Εννοούσα γενικά ότι ακούω rock μουσική όπως αυτή και χιλιάδες άλλα groups. Όντως, το space rock δεν ταιριάζει με τα στριπτιζάδικα.Και μόνο που βάζεις στην ίδια πρόταση τους Motley Crue με τους "ιερούς" Pink Floyd είσαι για ban. 2ον. Ναι, έχεις δίκιο, οι Floyd ταιριάζουν απόλυτα με τα τζάδικα![]()
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες...Εμένα πάντως το μόνο που με ενδιαφέρει να ακούω όταν πάω τζα είναι οι παπάτζες από τα ποιοτικά μας κορίτσια, τιμούλες και κάνα βογκητό. Και φυσικά, στον γυρισμό, μιας και έχω φουλάρει από ποιότητα, αποφασίζω να ρίξω το επίπεδό μου και σκέφτομαι μόνο αν θα ψηθούν τελικά οι κοπέλες να βγούμε ώστε να συζητήσουμε για rock μουσική και άλλα ωραία.Εννοούσα γενικά ότι ακούω rock μουσική όπως αυτή και χιλιάδες άλλα groups. Όντως, το space rock δεν ταιριάζει με τα στριπτιζάδικα.
*Εννοείται ότι το επίπεδό μου πέφτει μόνο όταν βγω από το τζα μιας και ενώ βρίσκομαι μέσα νιώθω.....άστο δε λέω γιατί θα νομίζεις ότι σε δουλεύω.
** Πιστεύω έχουμε ίδια γούστα σε αρκετές μπάντες/μουσικούς

Εννοούσα γενικά ότι ακούω rock μουσική όπως αυτή και χιλιάδες άλλα groups. Όντως, το space rock δεν ταιριάζει με τα στριπτιζάδικα.
Επιστήμη παλιά έκανε φανταστικό χώρο με ροκ αν θυμάσαι
Cervantes
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 216
- Like
- 5.661
- Πόντοι
- 21.655
@vassias47 συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που έγραψες. Το φαινόμενο με τις κοπέλες που είναι κολλημένες με τα κινητά τους το συναντάς σε όλα τα στριπτηζαδικα σχεδόν. Επίσης θεωρώ πολύ δύσκολο να πειστεί κοπέλα από στριπτίζ να πάει σε ξενοδοχείο με πελάτη.
Ε, ναι… ξενέρωμα. Πας με διάθεση να περάσεις καλά και τις βλέπεις να κάθονται. Ε, δεν θες μία, δεν θέλω δέκα. Όσο για το άλλο ζήτημα που θίγεις, δεν είναι ανάγκη να είναι ξενοδοχείο… Σπίτια υπάρχουν. Δικό σου -αν είσαι ελεύθερος- δικό της…@vassias47 συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που έγραψες. Το φαινόμενο με τις κοπέλες που είναι κολλημένες με τα κινητά τους το συναντάς σε όλα τα στριπτηζαδικα σχεδόν. Επίσης θεωρώ πολύ δύσκολο να πειστεί κοπέλα από στριπτίζ να πάει σε ξενοδοχείο με πελάτη.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Ο φίλος το εννοεί γενικά υποθέτω. Για εκτός club. Όχι μόνο για ξενοδοχείο. Αλλά είναι αρκετά συχνό....Ε, ναι… ξενέρωμα. Πας με διάθεση να περάσεις καλά και τις βλέπεις να κάθονται. Ε, δεν θες μία, δεν θέλω δέκα. Όσο για το άλλο ζήτημα που θίγεις, δεν είναι ανάγκη να είναι ξενοδοχείο… Σπίτια υπάρχουν. Δικό σου -αν είσαι ελεύθερος- δικό της…

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις