You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mousses Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 332K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 486
λατινα ναι αν σου αρεσουν οι λατινες τοτε ορμας κανε μια επιδρομη να την δειςΚαλή;εμφανίσιμη;
Έχει και γιο πίσω στο μεγεδιν παρακαλώ!Κορίτσι για σπίτι!!!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νέα τάξις πραγμάτωνΌμορφη κοπέλα αλλά έλεος πια μήπως ζω στο medellin και εχω παραισθησεις?
Έχει και γιο πίσω στο μεγεδιν παρακαλώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νέα τάξις πραγμάτων
Στο μεδεγιν θέλεις να πεις
Ναι σωστά, μπερδεύτηκα.Στο μεδεγιν θέλεις να πεις![]()
Σύντομα θα περάσω…λατινα ναι αν σου αρεσουν οι λατινες τοτε ορμας κανε μια επιδρομη να την δεις
Σύντομα θα περάσω…
Τελευταία που πήγα είχε φορτώσει
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.676
- Πόντοι
- 8.345
Το θέμα είναι με τι είχε φορτώσει....Τελευταία που πήγα είχε φορτώσει
Ναι αυτό είναι…Έχει καμία καλή Ρωσίδα ;Το θέμα είναι με τι είχε φορτώσει....
Δυστυχώς οι Ρωσίδες στις ημέρες μας σπανίζουν και σε περίπτωση που είναι ψηλές και όμορφες, χρειάζεται να έχεις πάνω σου 8-9 πενηντοευρα για να περάσει η νύχτα σου καλά Την δεκαετία 2000-2010 τις είχαμε φάει με το κουτάλι. Ωραίοι καιροί τότε...Ναι αυτό είναι…Έχει καμία καλή Ρωσίδα ;
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 1.191
Πέρασμα απο Μούσσες μεσοβδόμαδα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, 10-12 περίπου. Κλασσικά ελάχιστες περνάνε απο τα τραπέζια. Οι Λατίνες καλές οι περισσότερες ενώ οι οι Σλάβες πιο μέτριες εμφανισιακά.Είχε και μια ψηλή Ρωσίδα με ωραίο αδύνατο σώμα ηλικίας γυρω στα 45. Καλή στο χορό, την δοκίμασε ο φίλος. Η περίφημη Γουέντι, όπου περιμένει υπομονετικά το μισό στριπ να κάνει χορό μαζί της, με υφάκι ντίβας. Άξια διάδοχος της Ρενάτας. Στο χορό δεν καταδέχεται να βγάλει το σουτιέν, ενώ κάθεται με το ζόρι σκάρτο δίλεπτο.
Καλή στο χορό μια Κάρολ λατίνα, και άλλη μια λατίνα μαυριδερή που δεν συγκράτησα όνομα.
Απο το τραπέζι εκτός της μιλφορωσίδας πέρασε και η Ζημιά(περίεργη τύπισσα και λίγο απότομη) και μια γλυκύτατη ευγενική Αγγλίδα. Έλειπε και η ξινή η φολοΛάουρα και μου φάνηκε "άδειο" το μαγαζί.
Καλά ήταν γενικά.
Καλή στο χορό μια Κάρολ λατίνα, και άλλη μια λατίνα μαυριδερή που δεν συγκράτησα όνομα.
Απο το τραπέζι εκτός της μιλφορωσίδας πέρασε και η Ζημιά(περίεργη τύπισσα και λίγο απότομη) και μια γλυκύτατη ευγενική Αγγλίδα. Έλειπε και η ξινή η φολοΛάουρα και μου φάνηκε "άδειο" το μαγαζί.
Καλά ήταν γενικά.
Emine? Ποια είναι ;Έπιασε κ η Emine εκεί έχει δοκιμάσει κανείς;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 6.286
μία μου έμινε...στην ιδια τάξη.Emine? Ποια είναι ;
Την είδαν οι Ρωσίδες μοναχικά διαμάντια μέσα στα κάρβουνα και κοιτάνε να βγάλουν περισσότερο χρήμα. Παλιά ήταν πολλές, τώρα ελάχιστες και ξεχωρίζουν.Πέρασμα απο Μούσσες μεσοβδόμαδα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, 10-12 περίπου. Κλασσικά ελάχιστες περνάνε απο τα τραπέζια. Οι Λατίνες καλές οι περισσότερες ενώ οι οι Σλάβες πιο μέτριες εμφανισιακά.Είχε και μια ψηλή Ρωσίδα με ωραίο αδύνατο σώμα ηλικίας γυρω στα 45. Καλή στο χορό, την δοκίμασε ο φίλος. Η περίφημη Γουέντι, όπου περιμένει υπομονετικά το μισό στριπ να κάνει χορό μαζί της, με υφάκι ντίβας. Άξια διάδοχος της Ρενάτας. Στο χορό δεν καταδέχεται να βγάλει το σουτιέν, ενώ κάθεται με το ζόρι σκάρτο δίλεπτο.
Καλά ήταν γενικά
και μια γλυκύτατη ευγενική Αγγλίδα.
Καλά ήταν γενικά.
Αγγλίδα σε στριπ; δεν το έχω ξανακούσει. Θα κάνω πέρασμα γιατί έχω μια τρέλα με τις συγκεκριμένες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις