Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
436
Πόντοι
21
Όμορφη κοπέλα αλλά έλεος πια μήπως ζω στο medellin και εχω παραισθησεις?

• Like
Αντιδράσεις: Noizy

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Κορίτσι για σπίτι!!!:tooth:
Έχει και γιο πίσω στο μεγεδιν παρακαλώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όμορφη κοπέλα αλλά έλεος πια μήπως ζω στο medellin και εχω παραισθησεις?
Νέα τάξις πραγμάτων

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Ναι αυτό είναι…Έχει καμία καλή Ρωσίδα ;
Δυστυχώς οι Ρωσίδες στις ημέρες μας σπανίζουν και σε περίπτωση που είναι ψηλές και όμορφες, χρειάζεται να έχεις πάνω σου 8-9 πενηντοευρα για να περάσει η νύχτα σου καλά Την δεκαετία 2000-2010 τις είχαμε φάει με το κουτάλι. Ωραίοι καιροί τότε...

gk.kost01

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2025
Κριτικές
9
Like
567
Πόντοι
301
Κάτι ουκρανακια όμορφα έρχονται η μπα;

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Πέρασμα απο Μούσσες μεσοβδόμαδα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, 10-12 περίπου. Κλασσικά ελάχιστες περνάνε απο τα τραπέζια. Οι Λατίνες καλές οι περισσότερες ενώ οι οι Σλάβες πιο μέτριες εμφανισιακά.Είχε και μια ψηλή Ρωσίδα με ωραίο αδύνατο σώμα ηλικίας γυρω στα 45. Καλή στο χορό, την δοκίμασε ο φίλος. Η περίφημη Γουέντι, όπου περιμένει υπομονετικά το μισό στριπ να κάνει χορό μαζί της, με υφάκι ντίβας. Άξια διάδοχος της Ρενάτας. Στο χορό δεν καταδέχεται να βγάλει το σουτιέν, ενώ κάθεται με το ζόρι σκάρτο δίλεπτο.
Καλή στο χορό μια Κάρολ λατίνα, και άλλη μια λατίνα μαυριδερή που δεν συγκράτησα όνομα.
Απο το τραπέζι εκτός της μιλφορωσίδας πέρασε και η Ζημιά(περίεργη τύπισσα και λίγο απότομη) και μια γλυκύτατη ευγενική Αγγλίδα. Έλειπε και η ξινή η φολοΛάουρα και μου φάνηκε "άδειο" το μαγαζί.
Καλά ήταν γενικά.

Stelioskr

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Έπιασε κ η Emine εκεί έχει δοκιμάσει κανείς;

Papasito

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Την κοκκινομάλλα Αρινα νομίζω που κάνει το σόου με το δονητή την έχει πάρεις κάνεις πριβε να μοιραστεί εντυπώσεις;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.322
Πόντοι
456
Πέρασμα απο Μούσσες μεσοβδόμαδα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, 10-12 περίπου. Κλασσικά ελάχιστες περνάνε απο τα τραπέζια. Οι Λατίνες καλές οι περισσότερες ενώ οι οι Σλάβες πιο μέτριες εμφανισιακά.Είχε και μια ψηλή Ρωσίδα με ωραίο αδύνατο σώμα ηλικίας γυρω στα 45. Καλή στο χορό, την δοκίμασε ο φίλος. Η περίφημη Γουέντι, όπου περιμένει υπομονετικά το μισό στριπ να κάνει χορό μαζί της, με υφάκι ντίβας. Άξια διάδοχος της Ρενάτας. Στο χορό δεν καταδέχεται να βγάλει το σουτιέν, ενώ κάθεται με το ζόρι σκάρτο δίλεπτο.
Καλή στο χορό μια Κάρολ λατίνα, και άλλη μια λατίνα μαυριδερή που δεν συγκράτησα όνομα.
Απο το τραπέζι εκτός της μιλφορωσίδας πέρασε και η Ζημιά(περίεργη τύπισσα και λίγο απότομη) και μια γλυκύτατη ευγενική Αγγλίδα. Έλειπε και η ξινή η φολοΛάουρα και μου φάνηκε "άδειο" το μαγαζί.
Καλά ήταν γενικά
Την είδαν οι Ρωσίδες μοναχικά διαμάντια μέσα στα κάρβουνα και κοιτάνε να βγάλουν περισσότερο χρήμα. Παλιά ήταν πολλές, τώρα ελάχιστες και ξεχωρίζουν.

cyberdoc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Κριτικές
24
Like
947
Πόντοι
990

Stories

Νέο!