vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ante kakofonix σου ανοιξα και το thread που επρεπε να ειχες ανοιξει εσυ.Ανελυσε λοιπον τις εμπειριες σου!
Μιλένα..... Η μεγαλύτερη πουτάνα που υπάρχει!!! Μην την πιστεύετε ακόμα κι αν σας πει 12 η ώρα το μεσημέρι ότι είναι μεσημέρι. Κάτι στραβό θα υπάρχει. Έτος 2000 (δούλευε ΕΡΟΤΙΚΑ) με έχει στήσει σε ραντεβού έξω από σπίτι στο Ν. Ηράκλειο που υποτίθεται ότι έμενε για μια ώρα. Η πλάκα είναι ότι απαντούσε στο κινητό κι έλεγε κατεβαίνω. 2004 χτυπάει το κινητό μου 00:30 Κυριακή προς Δευτέρα. Δεν την γνωρίζω γιατί είχα σβήσει το δικό της από μνήμη. ελα μου λέει καλλιθέα ειμαι με φίλη μου για τρέλλες. Δεν ξέρω πια είναι από τηλέφωνο. Πάω και την βλέπω με μια μαύρη. Την γνώρισα. Ειναι το σπίτι της μαύρης απέναντι από αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας!!! 200 Ευρόπουλα η καθεμιά μου λένε. Να πάμε όμως να φάμε κάτι πρώτα μου λένε. Καταλαβαίνω το παραμύθι. Μόλις γυρίσουμε θα μου πουν πρόβλημα με αστυνομία κλπ. Κόβω ρόδα μυρωμένα.
Προπερασμένο Σάββατο πάω Αφροδίτη. Τσουπ! μου έρχεται η Μιλένα. Τώρα θυμήθηκε τη φάτσα μου, έκανε πως με θυμήθηκε δεν ξέρω. Πάντως τις προηγούμενες ιστορίες δεν τις θυμόταν. Αρχίζει αυτά που λέει προηγούμενος συνάδελφος ότι θα πάμε σε ξενοδοχείο μετά δουλειά κλπ. Την άφησε λίγο να παίξει με τα όργανα μου και μετά μερικά ρουφηχτά την έκανα.
Αυτά για Μιλένα
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρ Ούτε ο μικρός φίλος μας ο Υπουργός (κωλόμπαρων και Συγγρού) δεν θα την πάταγε με αυτήν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σίγουρα Υπουργέ μου θα γίνουν οι λογαριασμοί απο κοντά![]()
![]()
![]()
τώρα στο μέρος που θα γίνουν δεν αποφασίσαμε ακόμα (Gold? O ?, Lido? Aphro ? Mouses ? Erotica ? Anatoli ?
)
ρε μη του λές τέτοια θα πάθει εγκεφαλικό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον από πριαπισμό κινδυνεύω έτσι που με ξεσηκώνετε...
Το καημενο το παιδι το παρασερνουμε / αλλο που δεν θες και εσυ παλιοπουτανιαρη
η μεγαλυτερη απατη ειναι οι ΜΟΥΣΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ
πολυ μαλακες τα ατομα
να τους καει το video...τσογλανια
Το καημενο το παιδι το παρασερνουμε / αλλο που δεν θες και εσυ παλιοπουτανιαρη
Συγχώρεσέ τον Καπετάνιο είναι νέος Υπουργός και δικαιούται να μιλάει και λίγο 'απότομα'. Σκέψου να γίνει και πρωθυπουργός? θα παίρνει με την βία που θα του παρέχει η εξουσία όλα τα μαγαζιά της Συγγρού για πάρτυ του και εμάς θα μας έχει απέξω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρούσκαγια ήταν ρε. Ζνρανιέτσκε όρζλα γκαμπαρίτ. ;) αλλά και πάλι δεν ξέρω τίποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχώρεσέ τον Καπετάνιο είναι νέος Υπουργός και δικαιούται να μιλάει και λίγο 'απότομα'. Σκέψου να γίνει και πρωθυπουργός? θα παίρνει με την βία που θα του παρέχει η εξουσία όλα τα μαγαζιά της Συγγρού για πάρτυ του και εμάς θα μας έχει απέξω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν γίνει πρωθυπουργός αντί απο "Μπαϊρακτάρη" θα κάνει δηλώσεις για τη διαπλοκή από το "Princess" ή τις "Μούσες"!!!
Οταν γινω Πρωθυπουργος θα σας κανω Υπουργους ολους και θα γαμ@@ται καθε μερα απο καινουρια στριπερ / διαπλοκες και μιζες δεν θα υπαρχουν / θα υπαρχει κοινοκτημοσυνη![]()
![]()
![]()