Δε σε χάλασε η photo βύζο!!!!Σβήσε ρε τη φωτό μη νομίζει ο κόσμος ότι είμαι McLaren!!!
Mια ζωή Hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Να ορίστε πάρε μία δικιά σου να μην κλαίγεσαι....
Δε σε χάλασε η photo βύζο!!!!Σβήσε ρε τη φωτό μη νομίζει ο κόσμος ότι είμαι McLaren!!!
Mια ζωή Hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
ΗΤΑΝ Α Ρ Γ Ε Σ
Αποτελεσμα????????Παγκοσμιος πρωταθλητης Κ Α Ι με την FERRARI!!!Exω κι ενα κοινο μαζι του!Ιδια ημερομηνια γεννησης!Δυστυχως...τιποτε αλλο!!!Αλλα τωρα με το B.B.C. θα γινουμε ολοι super!!!JOHN SURTEES.Παγκοσμιος πρωταθλητης με MV-AGUSTA δις!!!Μετα,ο ανθρωπος,βαρεθηκε και πηγε στη SCUDERIA,γιατι οι μοτο,οπως ισχυριστηκε.........ΗΤΑΝ Α Ρ Γ Ε Σ
Αποτελεσμα????????Παγκοσμιος πρωταθλητης Κ Α Ι με την FERRARI!!!

ΠΑΡΑ πολυ σωστος και διαβασμενος!Μετά τη Ferrari έτρεξε με Honda ο Surtees και μάλιστα κέρδισε κι έναν αγώνα!!!![]()
![]()
Υ.Γ. Βίντι δε σε χάλασε!!!![]()
ΠΑΡΑ πολυ σωστος και διαβασμενος!Εσκεμμενα το παρελειψα,ως tifoso της Scuderia!Προπαγανδα!!!

BMW PEEEEEEEEEE!
FORZA FERRARIIII!!!!!!!!!!

Α εσύ πονηρίδη το παίζεις σε διπλό ταμπλό!!!![]()
![]()
HONDA λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Μετανοείτε έρχεται νέο Πέρλ Χάρμπορ... κάποτε...![]()
![]()
![]()

Vettel Glückwünsche.
Du werdest am besten!
PREGO signore!!!Si deve andare piano-piano da andare veloce!!!Tωρα τι να λεμε???Μετα Χριστον προφητες...Ας ευχηθουμε για του χρονου!!!!Του χρονου...VEDRETTE(Θα δειτε...και θα τριβετε τα ματια σας)Deve andare piano per andare forte....
Ντορτια και σημερις....
Vettel Glückwünsche.
Du werdest am besten!
Deve andare piano per andare forte...
PREGO signore!!!Si deve andare piano-piano da andare veloce!!!

Eξοχωτατε προεδρε,καλημερα σας!Υποβαλλω τα σεβη μου,εκλιπαρωντας,παραλληλως,την συγγνωμη σας,για το ατοπημα μου!Στο μετρο και τον βαθμο που μου αναλογει,αναλαμβανω ΠΛΗΡΩΣ την ευθυνη,δια τον ευτελισμο,την,εν δυναμει,απαξια στην οποια μπορει να περιπεσει το θρεντ και την αλογιστη χρηση αλλοδαπων!!!Προτεινω ,για παραδειγματισμο,να κρεμασουμε τονΡε πάτε καλά;;; Θα πρέπει ν'αγοράσω λεξικά για να παρακολουθώ το θρεντ;![]()
![]()
![]()
Ι Κ Τ Ε Ρ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΡΟΕΔΡΕ ειλικρινα ζητω συγγνωμη DUCATI VINCERE =DUCATI NIKAN , si deve andare κλπκλπκλπ = (ελ.μεταφρ.παω εργα γιατι βιαζομαι)Τωρα κυριε προεδρουλη μας,φανταστικε...θα τον κρεμασουμε τον ικτερουλη,που λεει τα χειροτερα για σας και που δεν σας ψηφισε??? Ε?