Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ferrari ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ εσύ κι η ΠΑΡΑΓΚΑ σου!!!!!!!!!!
Κι εσύ ραμολιμέντο Bernie κι εσύ ανωμαλιάρη Μax!!!!!!!!!!
Άιντε στα τσακίδια επιτέλους ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν το σηκώσει και φέτος ο ηλιοκαμμένος πηδάω από Ακρόπολη!!! Πάει το στοίχημα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μωρο μου...μην χανεις την ψυχραιμια σου!Ενα δεκατακι στο γυρο σου στοιχιζει! :-*Ferrari ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ εσύ κι η ΠΑΡΑΓΚΑ σου!!!!!!!!!!
Κι εσύ ραμολιμέντο Bernie κι εσύ ανωμαλιάρη Μax!!!!!!!!!!
Άιντε στα τσακίδια επιτέλους ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
Μωρο μου...μην χανεις την ψυχραιμια σου!Ενα δεκατακι στο γυρο σου στοιχιζει! :-*

θα μου κλάσεις τα.....βυζιά ρε.......πα παπαπ παπαπα παπάρα....[κεκές].....Εγώ να χάσω την ψυχραιμία μου;;; ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ!!!!!!
Φέρτε μου τον Τάλο να ξεσπάσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()

Θα αργήσει να σου απαντήσει γιατί γράφει από το σπίτι. Με διαστημική ταχύτητα σύνδεσης.θα μου κλάσεις τα.....βυζιά ρε.......πα παπαπ παπαπα παπάρα....[κεκές].....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ψιλοάσχετο αλλά σήμερα ο Ραικόνεν γίνεται 29 ετών ο οποίος μου ήταν συμπαθής όταν έτρεχε με Μακλάρεν-μερσέντες, γιατί σιχαίνομαι τους Ιταλούς κι ειδικά τη φεράρι, αφού οι κανονισμοί στη φόρμουλα ένα, όποτε αλλάζουν είναι για να βολεύουν τη φεράριFERRARI VINCERE!...Nα σημειωθει οτι,στην Ιταλια ο Ραικονεν ειναι τοσο συμπαθης που τον φωναζουν ΜΙΚΥ!!!