georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
παιζει ακομα αυτο η το εκαναν airbnb για τουριστες;
Παιζει με 2 ψοφιες σοβιετικες μιλφογκρανιπαιζει ακομα αυτο η το εκαναν airbnb για τουριστες;
Κανονικες. Μεσα ειναι ξεπετουαχοντρες;
ανάλογα τα κέφια τους, εμένα πάντως μου αωοίγουν αν και δεν είμαι τακτικός πελάτηςΓνωρίζει κανείς εάν ανοίγουν εδώ στην περίπτωση που δεν σε γνωρίζουν φυσιογνωμικά;
2 μπαζα εχει, μακριαΓνωρίζει κανείς εάν ανοίγουν εδώ στην περίπτωση που δεν σε γνωρίζουν φυσιογνωμικά;
Ωραίες εποχές επισης με την Ειρήνη την ψηλή Μιλφ Ρωσίδα με το σούπερ μασαζάκι , για όποιους θυμούνται … που να είναι άραγεΩραίες εποχές με την Άννα την ψηλή αδύνατη Μιλφ Ρωσίδα , για όποιους θυμούνται … που να είναι άραγε
Είχε περάσει και από άλλο κατάστημα 3ής Σεπτ.
Και επί εποχής Ολγας και Μαρίνας υπήρχε καλό πρόγραμμαΩραίες εποχές επισης με την Ειρήνη την ψηλή Μιλφ Ρωσίδα με το σούπερ μασαζάκι , για όποιους θυμούνται … που να είναι άραγε
Κοινόχρηστο μπάνιοΕρώτηση: το μαγαζι αυτο εχει ντουσιέρες στα δωμάτια ή κοινοχρηστο μπανιο?
Την τιμούσα συχνά την Ειρήνη. Ωραία γυναίκα κ καλό σέρβις.Ωραίες εποχές επισης με την Ειρήνη την ψηλή Μιλφ Ρωσίδα με το σούπερ μασαζάκι , για όποιους θυμούνται … που να είναι άραγε
Η λαουρα ειχε ξεκινησει απο φωκιωνος .Τρομερο πιπινι με απιστευτο σωμα που ακομα κραταγε πριν 5 χρονια που την πετυχα. Μακαρι να εμφανιζοταν παλι με ενδιαφερει ακομα κ εδινε και πισω πορτα ανετα.Την τιμούσα συχνά την Ειρήνη. Ωραία γυναίκα κ καλό σέρβις.
Θυμάμαι και μια Λάουρα.
Ναι έδινε και πίσω πόρτα και έκανε και καλό γλυφοκωλι.Η λαουρα ειχε ξεκινησει απο φωκιωνος .Τρομερο πιπινι με απιστευτο σωμα που ακομα κραταγε πριν 5 χρονια που την πετυχα. Μακαρι να εμφανιζοταν παλι με ενδιαφερει ακομα κ εδινε και πισω πορτα ανετα.
η Ιρίνα εκδιδόταν ως Εύα...Ωραίες εποχές επισης με την Ειρήνη την ψηλή Μιλφ Ρωσίδα με το σούπερ μασαζάκι , για όποιους θυμούνται … που να είναι άραγε
την Όλγα την δίμετρη μουνάρα την είχες πάρει? μετά πήγε Θησέως 31...Η λαουρα ειχε ξεκινησει απο φωκιωνος .Τρομερο πιπινι με απιστευτο σωμα που ακομα κραταγε πριν 5 χρονια που την πετυχα. Μακαρι να εμφανιζοταν παλι με ενδιαφερει ακομα κ εδινε και πισω πορτα ανετα.