Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το Σάββατο γυρίζει η αγαπημένη σας www.isminis2.com/girls/monika-serba] Μόνικα [/url]
Στο Studio Deluxe Ισμήνης 2 και Βουλιαγμένης απο τις 10:00 έως τις 20:00
![]()
![]()

Πραγματι πολύ άργησε . Εγώ πάντως τα δίνω συν όμως τα υπόλοιπα καλούδια CIM και CIF και όχι το αποστειρωμένο σέρβις των στουντιοωνΑυτο το κοριτσι απο το ενα ακρο στο αλλο.
Απο εκει που ηταν ισως το πιο vfm πενηντοευρο των στουντιο, πηγε και το εκανε 200 ευρω την ωρα σαν βιζιτα.
Παντως και πολυ αργησε, εδω που τα λεμε.
Πανεμορφη κοπελα τύπε αλλά την θυμαμαι παντα τοσο κομοδινακι στο στουντιο που δεν ξερω πώς θα μεταμορφωθει τωρα σε κατι αλλο. Μονο η εκπληκτικη ομορφια της την εσωζε, διαφορετικα απο υπηρεσιες δεν εκανε και τιποτα.Πραγματι πολύ άργησε . Εγώ πάντως τα δίνω συν όμως τα υπόλοιπα καλούδια CIM και CIF και όχι το αποστειρωμένο σέρβις των στουντιοων
Με προβληματισε ομως λιγο ενας σχολιασμος στο εσκορτνιους που ελεγε οτι οι φωτο ειναι ψευτικες.Στα 200 θα κανει.... λογικά! Κ η άλλη που κανει ντουο ειναι η κουτοπονηρη που δουλεύανε μαζι στούντιο κ πήγανε Μύκονο για τουρ
ίσως λιγο πόλεμος απο τα στούντιο που δούλευε; who knows,πάντως αυτή ειναι σίγουραΜε προβληματισε ομως λιγο ενας σχολιασμος στο εσκορτνιους που ελεγε οτι οι φωτο ειναι ψευτικες.
Ναι αυτή είναι γιατί οι φωτό που έχει δεν έχουν ξανά κυκλοφορήσει . Πιστεύω και εγώ πόλεμος απο τα στούντιο. Πάντως πρ3πει να κανει αλλά κόλπα τώρα αλλιώς δεν έχει μαϊντανό ....ίσως λιγο πόλεμος απο τα στούντιο που δούλευε; who knows,πάντως αυτή ειναι σίγουρα
Στα 200 θα κανει.... λογικά! Κ η άλλη που κανει ντουο ειναι η κουτοπονηρη Κιαρα που δουλεύανε μαζι στούντιο κ πήγανε Μύκονο για τουρ
κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, τώρα εξηγούνται όλα έχω κάει κι απο τις δύο, έχω γράψει και σχετικές κριτικές. Κοίτα να δεις οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο, έτσι κι αυτές κόλλησαν μαζί.