Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, συνέχιζε να ανεβάζεις κι άλλες φωτό με την Άλεξ....Εχω μεινει αναυδος με ανοησιες που διαβαζω εδω μεσα ..... Λοιπον ...μη ζοριζεστε ! Παρακατω θα δειτε την Αφεντρα Mistress Vi Satanatrix (ειναι μια που εκανε οργια bdsm με εναν καθολικο ιερεα μεσα στην καθολικη εκκλησια ? ) η οποια καλωσοριζει την Αφεντρα Αλεξανδρα στο Σηατλ !
Προφανως δραστηριοποιειται εκει πλεον ! Κριμα που εφυγε κατ εμε αλλα εδω δυστυχως ο χωρος εχει ατομα που τι νσ πω ...ασχολιαστο . Μιλαμε για χωρα που εδιωξε και το καλυτερο συγγραφικο ταλεντο στη bdsm λογοτεχνια και αρθρογραφια πριν χρονια !
Ναι και που είναι το πρόβλημα σου; Αυτό απαγορεύει κάποια επαγγελματική συνεργασία; Επαγγελματίες Αφέντρες είναι. Να το θέσω διαφορετικά όσο δεν σεβάστηκε η συγκεκριμένη την καθολική εκκλησία άλλο τόσο δεν την σεβάστηκε ο ιερέας αλλά κατά τη γνώμη μου ποιο χοντρό είναι το σφάλμα του ιερέα που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος του "Θεού" παρά της επαγγελματίας αφεντρας που απλά έκανε τη δουλειά της.Εχω μεινει αναυδος με ανοησιες που διαβαζω εδω μεσα ..... Λοιπον ...μη ζοριζεστε ! Παρακατω θα δειτε την Αφεντρα Mistress Vi Satanatrix (ειναι μια που εκανε οργια bdsm με εναν καθολικο ιερεα μεσα στην καθολικη εκκλησια ? ) η οποια καλωσοριζει την Αφεντρα Αλεξανδρα στο Σηατλ !
Προφανως δραστηριοποιειται εκει πλεον ! Κριμα που εφυγε κατ εμε αλλα εδω δυστυχως ο χωρος εχει ατομα που τι νσ πω ...ασχολιαστο . Μιλαμε για χωρα που εδιωξε και το καλυτερο συγγραφικο ταλεντο στη bdsm λογοτεχνια και αρθρογραφια πριν χρονια !
Ετοιμάζονται να κάνουν bdsm orgies πλέον και σε βουδιστικό ναό και μετά θα φέρουν και άλλες για να πάνε σε τζαμιάΤι λέει λοιπόν στην ανάρτηση της η satantrix, πέραν του καλωσόρισες? Ότι ο τύπος με τον οποίο έφυγε η Αλεξάνδρα τις υπηρετεί όλες τους και 'ο κερατάς καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να μας ευχαριστεί είναι το ανοιχτό πορτοφόλι και η αποστράγγιση αυτου'. Μάλιστα, πάντα υπάρχει μια χρυσοφορος όρνιθα, αλλά και κάποιοι -ες που θα την ξεπουπουλιαζουν
Πολλοί έχουνμάλλον κάποιοι έχουν απωθημένα με την Αλεξάνδρα........
Τις πονάει όλεςπάντως η Αλεξάνδρα είναι φαινόμενο..... Συνεχίζει να δίνει πόνο και με την απουσία της...ακόμα και σε αυτοαποκαλούμενους κυρίαρχους.....
Επρεπε να το εχεις βαλει στο νομο Κατσελη το Underground
Ωωωω εσενα περιμενα ολη μου τη ζωη ,καλημερα και ... με χιουμουριστικη διαθεση.Αν θέλεις σύντροφο να τα φάμε μαζί ! είμαι μέσα...! Καλημέρα, καλή Κυριακή και καλή τεσσαρακοστή, και με χιουμοριστική διάθεση![]()
Δυστυχώς έχει χρόνια να ανέβει Θεσσαλονικη. Μαθαίνω ότι έχει ξεκινήσει ξανά Αθήνα αλλα δεν νομίζω πως κάνει ή θα κάνει τουρ (στο εσωτερικό τουλάχιστον). Δυνατή επιλογή πάντως είναι και η Ίσιδα που ανεβαίνει Θεσσαλονικη τέλη του μηνός.κυρια αλεξανδρα
υπαρχει περιπτωση μετα της γιορτες καποια εμφανιση στην θεσσαλονικη?