expert sensual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 788
- Πόντοι
- 990
Τι δουλειές είναι το θέμα;Δουλειες υπαρχουν, πολλα λεφτα δεν δινουν.
Γιατί πας κάπου ακούς 1100 ευρώ και θέλουν κάτι δεκαωρα σε έξι ημέρες την εβδομάδα
Τι δουλειές είναι το θέμα;Δουλειες υπαρχουν, πολλα λεφτα δεν δινουν.
Στον αλλον πεστα.. που λεει κατι για πενθημερα και 8ωρα με αυτα τα λεφτα.Τι δουλειές είναι το θέμα;
Γιατί πας κάπου ακούς 1100 ευρώ και θέλουν κάτι δεκαωρα σε έξι ημέρες την εβδομάδα
Με τίποτα...Στον αλλον πεστα.. που λεει κατι για πενθημερα και 8ωρα με αυτα τα λεφτα.
![]()
![]()
Οικιακές βοηθοί, γυναίκες που κρατούν ηλικιωμένους κλπ έχουν πάει 1200Δεν νομίζω ότι πουθενά στον κόσμο να παίρνει ανιδείκευτος πάνω από 1000 €
Μη πιστεύεται ό,τι φούμαρα σας πουλάνε
ειναι προφανες οτι εχεις ελλειψη εμπειριαςΑυτό που περιγράφεις αποτελεί μια ένδειξη του "Κατάλαβα λάθος" ή "δεν μπορώ να κατανοήσω γραπτό λόγο". Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.
Αμέσως αναφέρεις την "ακραία" εκδοχή της ξενιτιάς και την ταυτίζεις με κάποιου είδους "κακουχία" ή "ηρωική" πράξη. Δεν είναι έτσι. Μπορείς να εργάζεσαι 20 μέτρα από το σπίτι σου στέλεχος σε μια εργασία που σου δίνει 3000 ευρώ και να μην την παλεύεις κάστανο και ψυχικά να είσαι διαλυμένος από τα dead lines, τους τοξικούς συναδέρφους, την άθλια διοικηση που δεν σου δίνει "εργαλεία" και σε αφήνει ξεκρέμαστο και άλλα πολλά.
Κάποιοι αντέχουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Το οτι δεν αντέχουν δεν σημαίνει ότι είναι "μπούληδες". Αυτό νομίζω είναι εύκολα κατονοητό σε νοήμονες ανθρώπους. Έτσι δεν είναι;
Αυτό ισχύει τρέλα.Νησί
Δεν μπορώ να πω παραπάνω γτ ξέρουν αρκετοί το νησί μου κ με μια αναζήτηση στο γουγκλ θα το βρουν αν πω παραπάνω λεπτομέρειες
Γενικότερα λίγο μυαλό να έχεις να βγεις από το mindset του υπαλλήλου, να αναλύσεις την αγορά,όρεξη και δουλειά και τα καταφέρνεις δεν είναι τπτ τρελό γτ με 1κ πλέον ούτε καν survive δεν κάνεις φυσικά αν δεν σε συντηρούν οι γονείς
Αν κατσεις να το δεις και πιο βαθυα θα δεις οτι ειναι ο φοβοςΑυτό ισχύει τρέλα.
Αν και τα εισοδήματα μου είναι απίθανα μικρά το τελευταίο καιρό.
Όμως αυτό συνειδητοποίησα , ότι για χρόνια πολλά σκεφτόμουν σαν υπάλληλος.
Αυτό με έκανε πολύ κακό με το χρήμα.
Κάτι που πληρώνω ακόμα.
Καμία έλλειψη εμπειρία δεν έχω. Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου. Καλημέρα.ειναι προφανες οτι εχεις ελλειψη εμπειριας
ως μαθητης ακομα δουλευα κοντα στο σπιτι μου, με την τωρινη μου δουλεια φτανω μεχρι κινα κυριολεκτικα
δεν ξερεις τι σημαινει εργασιακο αγχος, γιορτες μακρια απο αγαπημενους κλπ κλπ
το μπερδευεις με μπουληδες που τραμπουκιζουν ο ενας τον αλλο στον χωρο εργασιας
true story, εχω ακουσει απο καθηγητες γυμνασιων για το αγχος που τους προκαλουν ορισμενοι μαθητες
ημαρτων με τον καθε κουραδα
Προφανώς δεν κάνουν όλοι για όλα. Ειδικά τα νέα παιδιά που έχουν μάθει αλλιώς θέλουν corporate περιβάλλον ή να δουλεύουν από το σπίτι. Στην τελική αν ας πούμε ξεκινήσεις να δουλεύεις ή να σπουδάζεις στα 18 ,μεγαλώνοντας αλλάζεις και γνώμη. Ξέρω δημόσιο υπάλληλο διορισμένη που τα παράτησε επειδή βαρέθηκε τη ρουτίνα με τα χαρτιά, απλά δεν την πάλευε να βλέπει όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια. Άλλος δεν αντέχει το άγχος του να έχει δική του επιχείρηση και πάει μισθωτός, άλλος δε μπορεί να ζει μακριά από την πόλη του ,πάει εξωτερικό και ξαναγυρίζει. Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν τα δίνεις στα αντικαταθλιπτικά;Να πω κάτι άσχετο - σχετικό. ας μην συζητάμε μόνο για λεφτά. Να βάζουμε και τον παράγοντα ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που παίρνουν 1500 και πολύ παραπάνω και είναι διαλυμμένοι ψυχικά. Πρέπει να βλέπουμε λίγο από όλες τις πλευρές το πράγμα. Διάβασα όλα τα ενδιαφέροντα σχόλια.
Πολύ σωστά γράφεις!Προφανώς δεν κάνουν όλοι για όλα. Ειδικά τα νέα παιδιά που έχουν μάθει αλλιώς θέλουν corporate περιβάλλον ή να δουλεύουν από το σπίτι. Στην τελική αν ας πούμε ξεκινήσεις να δουλεύεις ή να σπουδάζεις στα 18 ,μεγαλώνοντας αλλάζεις και γνώμη. Ξέρω δημόσιο υπάλληλο διορισμένη που τα παράτησε επειδή βαρέθηκε τη ρουτίνα με τα χαρτιά, απλά δεν την πάλευε να βλέπει όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια. Άλλος δεν αντέχει το άγχος του να έχει δική του επιχείρηση και πάει μισθωτός, άλλος δε μπορεί να ζει μακριά από την πόλη του ,πάει εξωτερικό και ξαναγυρίζει. Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν τα δίνεις στα αντικαταθλιπτικά;
οι τε χνιτες δε παιρνουν καλα λεφτα?Δουλειες υπαρχουν, πολλα λεφτα δεν δινουν.
κοιτα το βασικο ειναι να εχεις work life balance, ο delivery πορει να το εχει αυτο αν εχει πενθημερο 8ωρο οπως και ο υδραυλικος. Και στο εξωτερικο αμα πας στη βορεια ευρωπη ετσι ειναι, δουλευουν για να ζουν δεν χρειαζεται hustle συνεχεια για να εισαι παραγωγικοςΑν κάποιος σήμερα θέλει να βγάζει καθαρά 1.100, 1.200 κτλπ χωρίς πολλά πολλά είναι εύκολο
οι ντιλιβεράδες από τις πλατφόρμες μαζί με τα τιπς βγάζουν τόσα και περισσότερα.
Αν νομίζει κάποιος ότι υπάροχυν δουλειές που πας 9.00 - 17.00 αράζεις με ένα εξελάκι ωρίς πίεση όλη μέρα και φεύγεις με 1.500 κάνουν λάθος. Για να σου δώσει κάποιος αυτά τα λεφτά πρέπει να παράγεις έργο...στο δημόσιο που το κάνουν απλά το έργο το παράγουμε εμείς για αυτούς.
Η δουλειές γραφείου έχουν όλες πίεση και ευθύνες αν θες να βγάζεις παραπάνω...οι βαριές χειρονακτικές και τεχνικές δουλειές επίσης πληρώνουν παραπάνω...αλλά πρέπει να έχεις κώλο...άλλο να ανεβάζεις 2 φρέντο στον 3ο χωρίς ασανασέρ...άλλο να περνάς σωλήνες ή και να τι κόβεις.
Και με τα 1300 καθαρά που γράφει ο φίλος αν δεν έχεις δικό σου σπίτι να μένεις είναι πολύ λίγα σήμερα...θα έχεις άλλα άγχη...με μια στραβή τη γάμησες χωρίς άλλο εισόδημα.
Δεν υπάρχουν τζάμπα λεφτά χωρίς άγχος....εκτός αν κληρονομήσεις 2-3 πολυτκατοικίες.
πολυ συνηθισμενο ειναι πλεον, σου λεω σχεδον ολοι οσοι ξερω ετσι ειναι, 800 ειναι το κατωτατο και στην αθηνα υπαρχουν ενα σωρο επιλογες για να ανεβειςΣτον αλλον πεστα.. που λεει κατι για πενθημερα και 8ωρα με αυτα τα λεφτα.
![]()
![]()
οχι μιλαμε για πενθημερο 8ωρο κανονικαΤι δουλειές είναι το θέμα;
σιγά τι θα πάθεις ρε τύπε αν αντί για 8 ώρες δουλέψεις 9 ή 10 για να βγάλεις κάτι παραπάνω?κοιτα το βασικο ειναι να εχεις work life balance, ο delivery πορει να το εχει αυτο αν εχει πενθημερο 8ωρο οπως και ο υδραυλικος. Και στο εξωτερικο αμα πας στη βορεια ευρωπη ετσι ειναι, δουλευουν για να ζουν δεν χρειαζεται hustle συνεχεια για να εισαι παραγωγικος
Eκει ειναι το χρημα πλεονοι τε χνιτες δε παιρνουν καλα λεφτα?
Πολλές τέτοιες αγγελίες είναι καθαρά παραπλανητικές.Δεν νομίζω ότι πουθενά στον κόσμο να παίρνει ανιδείκευτος πάνω από 1000 €
Μη πιστεύεται ό,τι φούμαρα σας πουλάνε
Βέβαια θέλουν και να τρέχουν σε ξερονήσια για να βγάζουν σελφι και μελφι σαν γκομενιτσες για να τους ζηλεύουν οι διαδικτυακοί τους ακόλουθοι...Eκει ειναι το χρημα πλεον
Ειδικα αν βρεις και τομεα/περιοχη με υψηλη ζητηση οχι μεγαλη προσφορα χτυπας 150-200αρια την μερα :p
Αλλα εχουν μαζευτει ολοι αθηνα να κανουν τους πρωτευουσιανους και εχουν καταληξει να ειναι σκλαβοι και παλευουν για την επιβιωση![]()