Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν υπάρχουν υποψήφιες για κλώνους του βανάκια δεν έχει σίγουρα το διέψευσε κ ο ίδιος.
Ποσό είναι το σκορ;; Δεν ψηφίζω σε αυτό το στημένο μόρφωμα του στέκα και των λίγων αλλά καλών του φίλων( κλώνων)..!!
Δεν μου ειπες ομως λουγκριτσα μου τι εγινε εκεινη την ημερα.Πραγματικά είσαι εντελώς αφελης.... τρως σανο και από τον Βανακια και τον Αλεξη με την ιδια ευκολία.
Εννοείται πως κλωνους δεν έχω, ποτέ δεν θα εκανα τα ίδια με τον βανακια!
Δεν ψηφιζω σε στημενους αγωνες ειδικα δικους σου.Ο Βανακιας θελει την βοηθεια σου αποκι.... οταν ψηφίσεις θα δεις.
Δεν υπάρχουν υποψήφιες για κλώνους του βανάκια δεν έχει σίγουρα το διέψευσε κ ο ίδιος. Το γεγονός ότι το τελευταίο 10λεπττο πήρα 200 ψήφους όχι μόνο εγβ φυσικά κ άλλοι όσοι δεν γουστάρεις είναι ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ( λίγους φίλους κ καλούς). πιάστηκες στον ύπνο η όταν καθαρίζες τα πιάτα άραγε;
ΥΓ παραδέχτηκες λοιπόν οτι έχεις κλώνους..!!
Πραγματικά είσαι εντελώς αφελης.... τρως σανο και από τον Βανακια και τον Αλεξη με την ιδια ευκολία.
[size=50pt]Εννοείται πως κλωνους δεν έχω,[/size] ποτέ δεν θα εκανα τα ίδια με τον βανακια!
[/size]Το ρεζιλικι που επαθε ο στεκας δεν υπαρχει. Ξεκαθαρο οτι ψηφιζουν οι κλωνοι του(οπως εισαι κ εσυ). Περαστικα σαςΑμα το λέει ο συμβιος σου, είναι αξίωμα.
Μη βιάζεσαι ρε αποκαμμένε, δεν ήρθε η ώρα σου ακόμα για να μαζέψεις τις ψήφους σου, κράτα για λίγο κλειστό το κουτάκι με τις μαλακίες.
Δεν μου ειπες ομως λουγκριτσα μου τι εγινε εκεινη την ημερα.
[size=50pt]Εγω μπορει να τρωω σανο [/size]αλλα εσυ επλενες πιατα προχθες..

Το ρεζιλικι που επαθε ο στεκας δεν υπαρχει. Ξεκαθαρο οτι ψηφιζουν οι κλωνοι του(οπως εισαι κ εσυ). Περαστικα σας
Ποσό είναι το σκορ;; Δεν ψηφίζω σε αυτό το στημένο μόρφωμα του στέκα και των λίγων αλλά καλών του φίλων( κλώνων)..!!
Θα ξεπερασει τους 400 ψηφους στο συνολο γιατι απλα ο στεκας δεν θα πλενει πιατα.Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;
pussy wagon - 101 (78.3%)
Picker - 28 (21.7%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 129
Ο Βανακιας θελει την βοηθεια σου αποκι.... οταν ψηφίσεις θα δεις.
Αν εγώ είμαι κλώνος του Στέκα, εμπρός, βγάλε τις ip μας όπως ο άλλος ο καραμαλάκας ο λαδάκης, να μας κάνεις ρόμπα. Άντε ψεκασμένε.
τι εκανε ο Λαδακης τυπε? Για δωσε λινκ να ευθυμησουμε λιγο
Δεν έχω κάτι πρόχειρο τύπε, πάει καιρός που έχει φαγωθεί οτι είμαι κλώνος κάποιου μάξιμου, έχει λέει απόδειξη τις ip μας και πάνε χρόνια τώρα που ακόμα μας βγάζει στη φόρα τις ip μας για να "αποδείξει" οτι είμαι κάποιος μάξιμος.
Αλλά στην πορεία κατάλαβα γιατί τον έχουν για ξερόλα εξυπνόβλακα πολλά νικ εδώ μέσα.

ρε στεκα για ενημεωσε λιγο
για σου δροσερο αγορι μπαροκ. του χρονου σε κοβω να εισε στην 4δα. δεν σε ειχα παρη χαμπαρι αλλα καλος μαλακας εισε κι εσυ![]()
![]()
Αν εγώ είμαι κλώνος του Στέκα, εμπρός, βγάλε τις ip μας όπως ο άλλος ο καραμαλάκας ο λαδάκης, να μας κάνεις ρόμπα. Άντε ψεκασμένε.
τζωνη τα συχαρικια μου και σου εφχομε να παρης τον τιτλο