Και ο Λακης προσπαθησε να φτιαξει παραγκα κοντρα στην BOUEFA και είδες τι επαθε βανακια.
Κανεις δεν τα βαζει με τον Ιδρυτή και Προεδρο της BOUEFA. Θα επρεπε να το εχεις καταλαβει με τοσα μπιλιαρδα, τσοχες, στεκες, μπαλες που εβαλες στον κωλο σου!
Το παθημα δεν σου εγινε μαθημα ... σε περιμένουν χειρότερα ......
σφεκα στα γραψαν κιαλοι ο διαγονισμος σοθ ειναι τραγοδια. εισε η ντροπη της δεξιας παραταξης. ουτε ενα διαγονισμο της προκοπης δεν μπορης να κανης. εγω του χρονου θα στιριξω αυτους που θα σου παρουν το διαγονισμο κι ας ειναι κι αριστερη
σφεκα εγω ειμαι παλιο μελος και ποτε δεν μπηκα σε διαγονισμο μαλακα. ειμαι σοβαρος παω εκλησια εχω λεφτα κανω γαμο τα ντισιματα και ειμαι και μεγας μπηχτης εσυ ουτε ενα διαγονισμος δεν μπρης να κανης :S :S
σφεκα εγω ειμαι παλιο μελος και ποτε δεν μπηκα σε διαγονισμο μαλακα. ειμαι σοβαρος παω εκλησια εχω λεφτα κανω γαμο τα ντισιματα και ειμαι και μεγας μπηχτης εσυ ουτε ενα διαγονισμος δεν μπρης να κανης :S :S
Τυπε ειπα να σε ξεκουρασω...! Τουλαχιστον εγω θα ειμαι μαιμου μαλακας σε ενα στημενο παιχνιδι του πουστροστεκα κ των λιγων(κλωνων)αλλα καλων φιλων του.
ΥΓ: Οσο κ να μην το παραδεχεσαι δεν υπαρχει μεγαλυτερος μαλακας απο σενα.