Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιώργη μαςμου αρεσουν και εμενα τα επαναστατικα
ο Βανάκιας αλλά και ο Τζώνυς επί 1 μήνα έγραφε όλη μέρα υπέρ ΠΑΣΟΚ...τα ήθελε ο κώλος του!Περιμένω να δοθεί επίσημη γραμμή για τη ψήφο του Λιλαίϊκου. ΖΗΤΩ Ο ΛΙΛΑΣμεξικανος γιατι νευριαζει περισσοτερο τον pussy. Αντισθενη και zero tolerance λογω του οτι mutαραν λαθος ανθρωπο. Τελος.
στεκα εβγαλα 500 ευρω απο τον τζωνυ

στον ηλιθιο τον μεξικανο βλεπω να την ριχνω τη 2η
![]()
ιακωβε θα σου δανεισω 300 ευρω φιλε
τυπε Picker ο στεκας εχει λεει απαραβιαστο anticloning control,ο pussy wagon διαφωνει :- :S :S :SΡε μαλάκες τι κλωνοθύελλα έπεσε εδώ! Τελείως άκυρος ο διαγωνισμός. Και όλοι οι προηγούμενοι βέβαια!
Γιώργη μου βγήκαν ξινά τα γέλια με εντούρο χθες βράδυ!Νοιώθω ένα τεράστιο κενό μέσα μου.Κρίμα κι άδικο που αποκλείστηκε τέτοια σούφρα.ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΝΑΚΙΔΕΣΜετα τον αποκλεισμο τελος οι γραμμες. Εγω ψηφισα αυτους. Εσεις οτι θελετε.
Γιώργη μου βγήκαν ξινά τα γέλια με εντούρο χθες βράδυ!Νοιώθω ένα τεράστιο κενό μέσα μου.Κρίμα κι άδικο που αποκλείστηκε τέτοια σούφρα.ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΝΑΚΙΔΕΣ
Οι Λιλαίοι είναι τίμιοι αγωνιστές,πηγαίναμε με το κούτσουρο στο χέρι!!Ας όψονται τα σιχάματα οι Βανάκιδες με τους κλώνουςο λιλας εκανε λαθη και την πατησε
ο λιλας εκανε λαθη και την πατησε
ακόμα κι έτσι είναι μια κλαση μόνος του!η μπάρτσα χρειάζεται προπόνηση για να νικήσει τον ακράτητο?Ο λιλας τα εγραψε στην σουφρα του ολα και ξαφανιζολ. Για αυτο τον ηπιαμε.
ακόμα κι έτσι είναι μια κλαση μόνος του!η μπάρτσα χρειάζεται προπόνηση για να νικήσει τον ακράτητο?
έχεισ δίκιο,ας στηρίξουμε τώρα με όλες μας τισ δυνάμεισ το ΤζώνυΚατσε ρε φιλε. Λειπει ο λιλας, λειπει ο enduro. Εμεις οι 2 μαλακες μειναμε, ως φωνες βοώντος εν τη ερήμω. Παλι καλα να λεμε.
έχεισ δίκιο,ας στηρίξουμε τώρα με όλες μας τισ δυνάμεισ το Τζώνυ