Επισκέπτης
12 επιλογες , εγω μιλαω για τους ομιλους
Νομίζω πως υπερβάλλεις τυπε![]()
Σορυ τυπε...μεχρι ποτε θα μπορουν να αλλαζουν τη ψηφο τους τα μελη του Μπου γιατι δεν βλεπω ημερομηνια ληξης της δημοσκοπησης;![]()

ρε στεκαααααα....εγω εφαγα 20 μαζεμενους :S :S :S :SΔεν πρόκειται για δημοσκόπηση αλλά για αθλητικό γεγονός τυπε.
Ολοι οι παικτες παιζουν μπαλίτσα, οι καλύτεροι θα πανε στους ομίλους.
Λογικό είναι και εδώ να υπάρχουν ανατροπές, ήδη κάποιοι παίκτες αναβάζουν απόδοση ενώ αλλοι ξεφουσκώνουν.
Το fair play το εξασφαλίζει η BOUEFA που κατέχει την τεχνογνωσία για την διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος της χρονιάς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε στεκαααααα....εγω εφαγα 20 μαζεμενους :S :S :S :S
μαλλον ειμαι ντοπαρισμενος
Γενικα τα χει κανει λιγο ψιλοπουτανα ο στεκας φετος... γιωαυτο και τον βριζει ολο το σαη... :S
ρε στεκαααααα....εγω εφαγα 20 μαζεμενους :S :S :S :S
μαλλον ειμαι ντοπαρισμενος
ΥΠΟΠΥΡΑΓΕΕΕΕΕ ο χελ εναι στο σταρ ακταντεμυ......Τυπε θα φας και αλλους με το βρωμοστομα που εχεις... :S :S :S
στηριζω παππουληδες και ολα τα παιδια απο τα τιβι σοου ειμαστε ολοι μαλακες και θελω να περασουμεε και? εισαι μακριά από ομιλο....

ΥΠΟΠΥΡΑΓΕΕΕΕΕ ο χελ εναι στο σταρ ακταντεμυ......
ΥΠΟΠΥΡΑΓΕΕΕΕΕ ο χελ εναι στο σταρ ακταντεμυ......
Φτιαχνω 20 κλωνους και σε ψηφιζω τυπε...
ριξε ρε 2-3 τουλαχιστον στον κουμπαρο γιωργο πλςΦτιαχνω 20 κλωνους και σε ψηφιζω τυπε...
Προς το παρόν τρως τη σκόνη μου.γασπαριστες συνεχιστε να με ψηφιζετε τιποτα δεν εχει κριθει να μπω σε ομιλο και να το γιορτασω γαμωντας φυλης φωκαιας φιλιππιοδυ και να εςχω συνεχεια στον γαμο με την γυναικα μου