Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν εννοείς ποδόσφαιρο,σπορ για άντρες, τι σου λέω τώρα..... αλήθειας όταν ήσουν μικρός όταν τα παιδάκια έπαιζαν τόπι με τα πόδια εσυ το έπαιζες με τον κωλο σου ;;;;; που να θυμάσαιΕιμαι πουστρα και μου αρεσει,ποιο είναι το πρόβλημα σου?δεν εχει τιποτα εδιαφερον στο τοπι να χαζεψεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κουτσό άλογο κ.διοργανωτά!!διέγραψέ τον και δοκίμασέ με!!Παντως ο enduro δεν κερδίζει ψήφους τυπε...
εγώ έχω ταλέντο σε πολλά πράγματα όπως έσυ πχ να παίρνεις πίπες σε μαύρουςκ.διοργανωτά ο συμφορουμίτης Tsirintanis είναι μαι πραγματικά αξιόλογη περίπτωση.ταλεντάρα...μη τον αγνοείτε!!!
Συμφωνω ,22 μαλακες κυνηγάνε ένα τοπι και αλλοι 30.000 τους κοιτανεαν εννοείς ποδόσφαιρο,σπορ για άντρες, τι σου λέω τώρα..... αλήθειας όταν ήσουν μικρός όταν τα παιδάκια έπαιζαν τόπι με τα πόδια εσυ το έπαιζες με τον κωλο σου ;;;;; που να θυμάσαι

Ισως να πρεπει να κανω λίστα και να τους ξεμπροστιάσω τύπε
γειά σου αραβωνιάρα μου τσίφτισαΕιμαι πουστρα
και το κεφι μου θα κανω
και θα τσιμπουκωσω
ένα Πακη παραπανω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΝΤΟΥΡΟ,ΤΖΩΝΝΥ ΚΑΙ Σ-ΙΑΚΩΒΟΣΠοιοι υποψήφιοι κρυφτηκαν στο λαγουμι τους?
Θελουμε ονόματα..
γιατί ταλεντάρα μου εσύ παίρνεις σε κίτρινους?εγώ έχω ταλέντο σε πολλά πράγματα όπως έσυ πχ να παίρνεις πίπες σε μαύρους
όχι πισωγλεντη μου δεν παίρνω καθόλου.γιατί ταλεντάρα μου εσύ παίρνεις σε κίτρινους?
και τότε γιατί σου έχουνε φύγει τα μπροστινά σου δοντάκια?όχι πισωγλεντη μου δεν παίρνω καθόλου.
όχι πισωγλεντη μου δεν παίρνω καθόλου.
Κι αλλα πολλα αστο καλλιτεραμπιντε κανεις μωρη δενδρογαλια
η
μπιτε σκυλοι και αλεστε την υπερσουφρα σου;

σου άρεσε έτσι ;;;;; πήγαινε να μελωσεις καμία μπανάνα πακιστανική που εχεις και αδυναμία
Συμφωνω ,22 μαλακες κυνηγάνε ένα τοπι και αλλοι 30.000 τους κοιτανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλλιτερα μπανανα παρα φυστικακι σαν το δικο σουσου άρεσε έτσι ;;;;; πήγαινε να μελωσεις καμία μπανάνα πακιστανική που εχεις και αδυναμία

τελευταία φορά εκεί ήταν..... δεν μου λες την τρίζεις την όπισθεν ;;;και τότε γιατί σου έχουνε φύγει τα μπροστινά σου δοντάκια?
Μην σπρώχνεις μεινε στη σειρα σουαυτο δεν ειναι τιποτα λιλακο
εσενα ενα κουτσουρο ειναι στην σουφρα σου και χιλιαδες περιμενουν την σειρα τους

κύριος βγάζω 10000 λίρες καλύτερα γράφετεΚαλλιτερα μπανανα παρα φυστικακι σαν το δικο σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()