Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κ.διοργανωτά,επιτρέψτε μου είμαι ο πρώην μνηστήρ της!!
ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ κ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΑΝομιζω πως καπου χάνεις τύπε, μόνος λες ότι:
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ AΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΛΙΛΑ
Ο τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
τώρα το πήρες είδηση εσυ?Να τα αστεράκια που ψάχναμε κ.διοργανωτά!!!Ο τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
Ο τραιαλ ειναι πουστης;;;;;

όχι... απλώς γυαλίζει το πόμολο που και πουΟ τραιαλ ειναι πουστης;;;;;
νάτο και το δεύτερο ταλεντάκι κ.διοργανωτάόχι... απλώς γυαλίζει το πόμολο που και που
βασικα ειναι προδοτης και λιποτακτης
προδοσε τον αγωνα να βγει ο λιλας αρχι![]()

μάλλον επειδή είσαι κλώνος μωρή αμυγδαλιάτζώνυ να λες όλη την αλήθεια ,όχι τη μισή. 1.πήγα και ζήτησα επισήμως τη σουφρα του Λίλα,όταν όλοι οι άλλοι τον απαξιώνατε?
2.προκειμένου να τον προμοτάρω αφιλοκερδώς σε όλα τα νήματα του bou,δεχθηκα κίτρινη?μόνο εγώ και ο εντούρο υπέστημεν ποινή για πΑρτυ του!εσύ και ο δημητριάδης τι έχετε κάνει? 3.παρά ταύτα με έχει διαρκώς στο κλάσιμο?εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή αλλα΄ και σε σένα σε κάθε σχόλιο σου απαντάει.έχεις δεί τη βρωμιάρα να απαντάει στα δικά μου?Κρίμα κι άδικο ρε τζώνυ!!!Με έχει πάρει το παράπονο
εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή
Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνατζώνυ να λες όλη την αλήθεια ,όχι τη μισή. 1.πήγα και ζήτησα επισήμως τη σουφρα του Λίλα,όταν όλοι οι άλλοι τον απαξιώνατε?
2.προκειμένου να τον προμοτάρω αφιλοκερδώς σε όλα τα νήματα του bou,δεχθηκα κίτρινη?μόνο εγώ και ο εντούρο υπέστημεν ποινή για πΑρτυ του!εσύ και ο δημητριάδης τι έχετε κάνει? 3.παρά ταύτα με έχει διαρκώς στο κλάσιμο?εντάξει για τον εντούρο ξέρω ότι έχει μια εμμονή αλλα΄ και σε σένα σε κάθε σχόλιο σου απαντάει.έχεις δεί τη βρωμιάρα να απαντάει στα δικά μου?Κρίμα κι άδικο ρε τζώνυ!!!Με έχει πάρει το παράπονο

Καλώς την πούστ.......Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι είμαι βρωμιαρα καλε?κανω μπιντε κάθε μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βάλε ένα χορευτικό να γουστάρουμεΕιμαι πουστρα και μου αρεσει,ποιο είναι το πρόβλημα σου?δεν εχει τιποτα εδιαφερον στο τοπι να χαζεψεις?Καλώς την πούστ.......

κ.διοργανωτά ο συμφορουμίτης Tsirintanis είναι μαι πραγματικά αξιόλογη περίπτωση.ταλεντάρα...μη τον αγνοείτε!!!Παντως ο enduro δεν κερδίζει ψήφους τυπε...