Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
pussy wagon..
Σε προμοταρο ...
Είσαι είδος υπό εξαφάνιση...
Όλοι την ψήφο μας στον
pussy wagon....
Για έναν σούπερ ντουπερ μίστερ μαλακα 2017...
προμοτάρο τον pussy wagon...Θυμιζω ότι οι κομμουνιστοσυμμοριτες θα παρουσιαστουν Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, μετα το πολυτεχνείο ολοι θα ψηφισουν πικερ .... από το pc του βανακια φυσικά....

προμοτάρο τον pussy wagon...![]()
![]()
πήρε 18 ψήφους από τον αγώνα μου σήμερα...
τον έχει τον τίτλο στο τσεπάκι...Ειναι ψιχουλα τυπε... ο βανακιας εχει ξεσκιστεί να φτιαχνει κλώνους, δεν θελει με τιποτα τον τίτλο!

Λες να έχουν πάει στην πορεία να πετάξουν πετραδάκια στην Αμερικανική πρεσβεία?Θυμιζω ότι οι κομμουνιστοσυμμοριτες θα παρουσιαστουν Κυριακή και κυρίως Δευτέρα, μετα το πολυτεχνείο
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι.
Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Το "πιρφόρος" γράφεται με γιώτα.Λες να έχουν πάει στην πορεία να πετάξουν πετραδάκια στην Αμερικανική πρεσβεία?
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά τα παλιοτόμαρα γιατί δεν έχουν πέτσα επάνω τους, μόνο τομάρι, δε σκέφτονται ότι η πλειοψηφία των εκδιδόμενων κοριτσιών προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ....
Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι. Δεν τις πήρε η χαρά να έλθουν εδώ είτε σε άλλες δυτικές χώρες και να πηδιώνται από τον καθέναν....
Δεν αγιοποιώ την Αμερική, καριόλια είναι κι αυτοί και κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ο καπιταλισμός σου πάρεχει αρκετά συν, εκμεταλλεύσου τα ρε μεγάλε........
pussy wagon - 123 (78.3%)![]()
![]()
Picker - 34 (21.7%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 156

τυπε τι θες στο θεμα των μαλακηδων ? :S :S
δε πας να πυρφορησεις καμια πουτανα![]()

Το "πιρφόρος" γράφεται με γιώτα.

τυπε τι θες στο θεμα των μαλακηδων ? :S :S
δε πας να πυρφορησεις καμια πουτανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστονα μας κανει και γελαμε
στις πουτανες δεν γραφει ο πιρφορος εχει φαει πορτα

Καθόλου αγαπούλης δεν είσαι παίκτη!Κι αυτός είναι ο λόγος που εγώ φαίνομαι ως πυρφόρος είτε αγαπούλης για ορισμένους εδώ μέσα...
Το ότι έχω μερικά χρωματιστά κωλόχαρτα και πάω όπου πάω δε με εμποδίζει να φερθώ ανθρώπινα σε αυτές τις ψυχές είτε το αναγνωρίζουν είτε όχι.
..........Καθόλου αγαπούλης δεν είσαι παίκτη!Το να δείχνουμε μια στοιχειωδώς ανθρώπινη συμπεριφορά και στα κορίτσια του χώρου, δε νομίζω να είναι κάτι παράλογο... Τώρα αν αυτό για κάποιους είναι πιρφορισμός, πάω πάσο και δεν το σχολιάζω...