stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 566
Ξαναρωτώ, ποιοί 7 πλέονπέταξαν την ψήφο τους;
πικερ + τασος78 οι 2....
Ξαναρωτώ, ποιοί 7 πλέονπέταξαν την ψήφο τους;
ο βανακιας του αξιζει περισυ τριαδα φετος κυπελο

εσωσες τον ΠιπΑλεκο τυπε; :S :S :S
Tυπε ο Βανακιας δεν εχει λιγους αλλα καλους φιλους (κλωνους) που την τελευταια στιγμη αλλαζουν το αποτελεσμα με διαφορα 200 ψηφους. Εδω εχουμε μια καθαρη νικη υπερ του Γιαννακη που κριθηκε στην ψηφο.Αποκι τον Βανακια τον υποψιαζεσαι καθόλου ή μπα?
Δεν ξερω για ποιο λογο το ειπε ΑΛΛΑ ειναι αληθεια. Ο πουστροΣΤΕΚΑΣ ειναι για τον πουτσο.γιατι το λες τυπε ? σε χαλασε που δεν περασα εγω οπος ηθελε το παρεακι σου κι στεκας ? παρτα ταρχιδια μου κι εσυ τωρα......παπαρα![]()
![]()
![]()
Βανιακια εχεις κλωνους? ΟΧΙ πες εχεις κλωνους?
Αποκι τον Βανακια τον υποψιαζεσαι καθόλου ή μπα?
Βανιακια εχεις κλωνους? ΟΧΙ πες εχεις κλωνους?
Οριστε ρε μαλακα στεκα ηλιθιε αχρηστε τυπε. Απαντησε το αγορι οτι δεν εχει κλωνους. ΜΟΝΟ εσυ εχεις λιγους κ καλους φιλους (κλωνους) ρεζιλη. Επλενες πιατα κ ο κοσμος ψηφισε ελευθερα.οχι βεβαια
τυπε αντισθενη ξεμπαναρησε μου το pc να ξεροχυσει ολο το σαϊτ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ο σκοπος ειναι να εχουμε τελικο βανακια - νικος πλατ.... μετα βλεπουμε...

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι απίστευτα αστείοι οι δυο ΥΠΕΡμαλάκες του σαη.
Οριστε ρε μαλακα στεκα ηλιθιε αχρηστε τυπε. Απαντησε το αγορι οτι δεν εχει κλωνους. ΜΟΝΟ εσυ εχεις λιγους κ καλους φιλους (κλωνους) ρεζιλη. Επλενες πιατα κ ο κοσμος ψηφισε ελευθερα.

Οριστε ρε μαλακα στεκα ηλιθιε αχρηστε τυπε. Απαντησε το αγορι οτι δεν εχει κλωνους. ΜΟΝΟ εσυ εχεις λιγους κ καλους φιλους (κλωνους) ρεζιλη. Επλενες πιατα κ ο κοσμος ψηφισε ελευθερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι απίστευτα αστείοι οι δυο ΥΠΕΡμαλάκες του σαη.