η παραγκα δουλεψε φουλ για να βγαλει και τον Εκλεκτικο,μαζι με μενα και καποιους αλλους στους ομιλους και γιατιοχι και πρωτους.εχουν γνωση οι φυλακες.οποιος εχει το θαρρος της γνωμης του να βγει και να πει οτι 'τυπε Νασο η ταδε,εισαι μαλακας για αυτο και αυτον τον λογο'.περιμενω :S :S :S
Δεν ξερω τι εγινε περυσι και προπερσυ αλλα φετος ειναι ξεκαθαρο τι γινεται ακομα και στον πιο ασχετο...ο ολος διαγωνισμος ειναι μια παρωδια σε ολα τα επιπεδα απο τη διοργανωση μεχρι τους συμμετεχοντες.Καλυτερα να αλλαξει η BAROUFA τον τιτλο σε Μιστερ Κλωνοποιος 2017 να ειναι και πιο αντιπροσωπευτικος...
η παραγκα δουλεψε φουλ για να βγαλει και τον Εκλεκτικο,μαζι με μενα και καποιους αλλους στους ομιλους και γιατιοχι και πρωτους.εχουν γνωση οι φυλακες.οποιος εχει τα θαρρος της γνωμης του να βγει και να πει οτι 'τυπε Νασο η ταδε,εισαι μαλακας για αυτο και αυτον τον λογο'.περιμενω :S :S :S
Παλι τα ιδια θα λεμε; δε βγαζει νοημα τυπε. Και για σενα αν θες τη προσωπικη μου γνωμη και για αλλα αξιολογα ατομα που ανεφερες. Η εξηγηση που δινω εγω ειναι οτι προκειται για ψηφους προερχομενες απο ασχετους με το αντικειμενο του σαιτ, που δε γαμανε ουτε με αιτηση η για αδερφες. Τουρλου τουρλου.
Παλι τα ιδια θα λεμε; δε βγαζει νοημα τυπε. Και για σενα αν θες τη προσωπικη μου γνωμη και για αλλα αξιολογα ατομα που ανεφερες. Η εξηγηση που δινω εγω ειναι οτι προκειται για ψηφους προερχομενες απο ασχετους με το αντικειμενο του σαιτ, που δε γαμανε ουτε με αιτηση η για αδερφες. Τουρλου τουρλου.
Καλα εκει παμε για αλλες καταστασεις. Οπως και για κλωνους. Δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα, οτι ενας μαντραχαλος μπορει να καθεται να φτιαχνει και να ασχολειται συνεχεια με τη δημιουργια κλωνων.
Καλα εκει παμε για αλλες καταστασεις. Οπως και για κλωνους. Δε χρειαζεται να λεμε τα αυτονοητα, οτι ενας μαντραχαλος μπορει να καθεται να φτιαχνει και να ασχολειται συνεχεια με τη δημιουργια κλωνων.