noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 309
- Πόντοι
- 346
Αντιολυμπιακάκιας και εσύ;
Κανενα προβλημα... προχωρα.....
ΕννοειταιΑντιολυμπιακάκιας και εσύ;

Το γνωριζαμε φιλεΤύποι δεν ειχα σκοπό να ποστάρω ΠΜ αλλα το ενέκρινε ο ίδιος ο αποστολέας.. ορίστε τι γίνετε κάτω απ το τραπέζι της ΜΠΟΥΕΦΑ
Η σουπερλίγδα ειναι ΑΓΙΑ μπροστά στη BOUEFA.. Δειτε!!!

Τύποι δεν ειχα σκοπό να ποστάρω ΠΜ αλλα το ενέκρινε ο ίδιος ο αποστολέας.. ορίστε τι γίνετε κάτω απ το τραπέζι της ΜΠΟΥΕΦΑ
Η σουπερλίγδα ειναι ΑΓΙΑ μπροστά στη BOUEFA.. Δειτε!!!
Ούτε και εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά θεωρώ πως ο γαύρος τελικά τα πήρε δίκαια όλα αυτά τα πρωταθλήματα.Εννοειται![]()
![]()
Δηλωνω παοκτσης λογω οικογενειακης παραδοσης
Ειμαι ομως βαθια αντιολυμπιακακιας
θρεντ!,εδώ τα χαλάμε συναδελφε! Σας παρακαλώ να ανακαλεσετε και να περιοριστειτε στο ότι είστε πάοκ μόνο! Και μου σας είναι.Εννοειται![]()
![]()
Δηλωνω παοκτσης λογω οικογενειακης παραδοσης
Ειμαι ομως βαθια αντιολυμπιακακιας

Αποκλειεται συναδελφεεδώ τα χαλάμε συναδελφε! Σας παρακαλώ να ανακαλεσετε και να περιοριστειτε στο ότι είστε πάοκ μόνο! Και μου σας είναι.![]()
![]()
Ρε στεκα εγώ ψηφίσα λακη με όλη μου την καρδια. Γιατί δεν έχω πάρει μεριδιο από τα φράγκα; Γιατί δεν με βαλατε και εμένα μέσα να πάρω κανένα φράγκο;
Ρε στεκα εγώ ψηφίσα λακη με όλη μου την καρδια. Γιατί δεν έχω πάρει μεριδιο από τα φράγκα; Γιατί δεν με βαλατε και εμένα μέσα να πάρω κανένα φράγκο;

Λιγο εξυπνος να εισαι τυπε θα δεις πως ειναι πλαστο το pm, φαινεται οτι εχει ζωγραφίσει ο τυπος.
Εχω κανει μια ωραια αναφορα, πηγαινε γυρευοντας.
Λιγο εξυπνος να εισαι τυπε θα δεις πως ειναι πλαστο το pm, φαινεται οτι εχει ζωγραφίσει ο τυπος.
Εχω κανει μια ωραια αναφορα, πηγαινε γυρευοντας.
Τύπε και γω σου κανα αναφορά.. τα του καισαρι στο καισαρι

του θρεντ και ο παραπάνω βαρυμαλάκας 
Ωραια....αν και ειναι τοσο βιαστικη η ζωγραφική σου που φαινεται ότι είναι πλαστο.
Ειδικά η γραμματοσειρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως και να έχει ......
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ;;;;;;