brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.091
- Πόντοι
- 2.606
λακη στα πατήματα ειμαι ποντικός ξεκινάω στην δεύτερη κόρνα αυτο μου δίνει ισαμε 70 άλογαstage 2 ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λακη στα πατήματα ειμαι ποντικός ξεκινάω στην δεύτερη κόρνα αυτο μου δίνει ισαμε 70 άλογαstage 2 ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο thread τούτο του παλιομαλάκα εγώ δεν γράφω άλλο.
Μπραμπους ........................
αν πουμε κάτι στα παππουδοσώβρακα.
Ο Πίκυ στην κωλοτρυπίδα του για τον τίτλο... Ήταν εκ γενετής Μαλάκας.
Αυτός που θα το πάρει βαρέως είναι ο Παυλάρας.
Προσπαθείς, αλλά δεν είναι ενδιαφέροντα τα ποστ σου
Αν ήσουν δημοσιογράφος, θα σε έβαζαν να γράφεις μόνο
τη στήλη για τα εφημερεύοντα φαρμακεία !![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Μεξικάνος πρώτος σε ψήφους, ο Στέκας στο παιχνιδάκι του
έβαλε .... εμένα !!!!!!!!!
stekas72=buefa
H λούγκροστέκα, δεν με πλησιάζει πιο κοντά από τα 80 μέτρα.
ή καλύτερα πιο κοντά από τα 150 μέτρα ..........
δεν ρισκάρει .........
λακη ο άλλος παντως σου ξηγηθηκε σκουλικιαρικα που είπε οτι θα καταντήσεις να κανεις σφραγίσματα σε σκύλους εσυ ένας επιστήμονας ένας Καλατραβα της οδοντιατρικής![]()
Κεδισες 77-76 την στιγμή που εληξε ο αγωνας και αλλαζα τους παικτες για το επόμενο ματσ πηρε 2 ψηφους ο μεξικάνος (που ψηφισα και εγώ).
Τωρα για πουστρόνια μην μιλάς, μέχρι και παραγκα εστεισες χωρίς να είσαι ο ιδιος μέσα, αυτό σε κανει![]()
![]()
![]()
![]()
Στεκα εβγαλες ψηφους μεσα απο την κάλπη
Τετοιες μαλακιες εκανε και ο Παπαμιμικος με τον Αδωνη
και τωρα τρωει απο συσσιτια
βλασφημια τυπε δυο οδοντιατροι στην ελλαδα ειναι φιρμες η ιακωβιδου κι ο λακηςΚαμιά δουλειά δεν είναι ντροπή τυπε.....φήμες λενε πως ήδη ο λακης εχει πελατες σκυλους για σφραγίσματα![]()
βλασφημια τυπε δυο οδοντιατροι στην ελλαδα ειναι φιρμες η ιακωβιδου κι ο λακης![]()
Βλασφημια να συγκρίνεις την Ιακωβίδου με τον λακη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/xristina.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αν ο λακης εβαζε βυζια νομιζω θα εκανε μεγαλυτερη καριερα απ την κυρια ;D
μαλακας ο στεκας επρεπε να τον κανει τον διαγωνισμό σαν τα καλλιστεία να παρελάσεις στο τέλος με κορδέλα μις αυνανισμός![]()
το 040,το πρασινο τυπε?λακη εχω ενα Χιουντάι ελαντρα τωρα αλλα πάω και με το 040 οταν δεν κυκλοφορώ![]()
ναι τυπε το παλιο πρασινοτο 040,το πρασινο τυπε?