Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο γιωργος εσκισε...το περιμενες>?Μαχη για την πρωτια του ομιλου, ο γιωργος κραταει γερα, ο λακης ακολουθεί....![]()
μια απο τα ιδια.Ολο εκπληξεις ειναι ο διαγωνισμος. Περσυ ειχαμε τον Billy13 που εσκασε απο το πουθενα και σαρωσε στο περασμα του ολα τα φαβορι, φετος εχουμε το Γασπαρη. Δεν θεωρουσα σε ομιλο με Λακη, Τραμουντανα και Νικο-πλατ οτι ειχε ελπιδες, αλλα φαινεται οτι περνα στον επομενο γυρο ευκολα. Εκει θα βρει μεγαλα ονοματα και θα εξαφανιστει. Καλη πορεια για πρωτο-εμφανιζομενο.
Ολο εκπληξεις ειναι ο διαγωνισμος. Περσυ ειχαμε τον Billy13 που εσκασε απο το πουθενα και σαρωσε στο περασμα του ολα τα φαβορι, φετος εχουμε το Γασπαρη. Δεν θεωρουσα σε ομιλο με Λακη, Τραμουντανα και Νικο-πλατ οτι ειχε ελπιδες, αλλα φαινεται οτι περνα στον επομενο γυρο ευκολα. Εκει θα βρει μεγαλα ονοματα και θα εξαφανιστει. Καλη πορεια για πρωτο-εμφανιζομενο.

Σε ποιον όμιλο θα είναι ο Παρακμιακός;
και να περασω τωρα η λογικη λεει οτι θα αποκλειστω στον επομενο γυρο και οτι πορεια κανω θα ειναι καλυ διοτι δεν με ενδιεφερε ο διαγωνισμος

Ούτε στη μαλακία δε μπορεί να πρωτεύσει ο λάκης :SΣε φοβάμαι τυπε, εχεις δυναμική εβαλες τον λακη 2ο, μεγάλη επιτυχία.![]()
![]()
![]()
Από όλους τους υποψήφιους του Β ομίλου, μόνο ο apoc κάνει προεκλογικό αγώνα, αν και χλιαρό.κανω μια προβλεψη στον β ομιλο σιγουρσ περναει ο picker η δευτερη θεση ειναι ανοικτη

Το άλλο χέρι, που το έχεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω να τραβήξω μαλακία 6 χρόνια. Αυτόν τον τίτλο όμως τον θέλω για λόγους πρεστίζ.![]()
Μπα, το κάνει για να προβάλει το καθαρό και τίμιο μέτωπο.Εγώ άλλο παρατηρώ τύπε: αποφεύγει να βγάλει τις φωτό με φόντο προς τα πάνω.
Λες να ζει σε κανένα χαμηλοτάβανο ημιυπόγειο; :S
...