Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σκατά φάτσα έχει η αμπρόζιο.
Κορμί θάνατος.
Φυσικά την ξεκώλιαζα, μέχρι να χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού.
Τον διαγωνσιμο αυτον δημιουργησε ο Σταμ90 και μονο αυτος μπορει να επικυρωσει την αξιοπιστια του ή να τον κηρυξει αγονο!
εχει πολλους μαλακες το σιτε τελικα
Ο διαγωνισμός δηλαδή είναι δημιούργημα ενός ΤΡΑΒΕΛΟΛΑΓΝΟΥ ...
ο οποίος τους έγλειφε και τις τραβελοπατούσες !!!!!!!
Γιαυτό όσοι ψηφίζονταν ήταν πάντα άνδρες
[size=17pt]και όχι ΔΡΟΣΕΡΟΙ [/size]
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΕΡΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ....
τίγκα είναι .......

Τον διαγωνσιμο αυτον δημιουργησε ο Σταμ90 και μονο αυτος μπορει να επικυρωσει την αξιοπιστια του ή να τον κηρυξει αγονο!
Με την ρουμανα που σας ειχα πει χτες ειχα τσιμπησει με της μαλακιες και της ψευτοαγαπες που μου λεγε...
ειχα χαλασει ποσα 20ευρα στη φυλης.. της εστελνα αφιερωματα στο φεισμπουκ ...της εστελνα διαφορα μυνηματα..
αλλα προσεξτε με ποια ελπιδα? οτι θα σταματησει την δουλεια και οτι θα γινει γκομενα μου.. οχι σαν μερικους που θελουν να την πιασουν γκομενα ενω δουλευει
μετα απο καιρο.. ενω μεσα στο δωματιο καναμε ωραιο σεξ γενικα.. ως αγαπουλης πιστευα τα πουτανιστικα τερτυπια που λεγα χτες, δηλαδη οτι μονο σε μενα κανει ελευθερο στοματικο και γλωσοφυλα επειδη της αρεσω και σε αλλους οχι...
αλλο πουτανιστικο τερτυπι,μου χε πει οτι δουλευει κατα 50 της εκατο για να βοηθεαι την μανα της που ειναι αναπηρη κυριολεκτικα.. ενω μετα απο 4-5 μηνες εχοντας εγω σαν ανθρωπος φοβερη μνημη παντα την ειχα ρωτησει που θα παει για διακοπες, μου ειπε ιταλια με την μαμα της..
Eιχα αυτην την ψυχολογικη παθηση και ταση μεχρι τα καλοκαιρια του 2011..και λιγο αρχες 12... Δεν ξερω ομως πως αρχησα να ξυπναω.. και πιστεψτε με ξυπνησα μονος μου... λεω ρε, που παω? τι ειναι αυτα που κανω? υπαρχει 21χρονος που κανει αυτα που κανω εγω και που σκεφτομαι? γιατι εγω να σκεφτομαι ετσι?γιατι ξερω γω ενα χοντρουλης μουσατος να εχει μια ωραια γκομενα διπλα του , και εγω μια χαρα ανθρωπος να ψαχνω τον ερωτα σε τετοια μερη ?
Η συγκεκριμενη οταν σταματησα να ειμαι πελατης με εσβησε απο φεισμπουκ και απο skype ...εκει ηταν το χαριστικο χτυπημα για το οριστικο ξυπνημα... αρα τι θελει να πει ο ποιητης? ποιο το συμφερον της εαν δεν ειμαι πελατης της? τελοσπαντων παει αυτη..
Αργα τα θυμηθηκατε αυτα κυρ Λακη μας...Τίνος ανδρός δημιουργημα είναι ο ... διαγωνισμός τούτος ...
[size=16pt]Του stam90[/size]
Πάντα με τεκμήρια όπως βλέπετε !!!!
[size=17pt]
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ... 2013
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΙ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;
ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ !!!![/size]

Όπως έγινε στον περσινό διαγωνισμό μαλακίας, έτσι γίνεται και φέτος: Τα φαβορί, από τη συγκίνηση παθαίνουν ένα είδος αυτοανάφλεξης, μετά ανεβάζουν πολλά παραληρηματικά πυρετώδη μηνύματα, με αποτέλεσμα να επιταχύνουν το θρίαμβό τους.