Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τον ψηφιζουν αβερτα τα κομμουνια κ οι Πασοκοι να ξες.Zeljko για πλακα θα το παρει και ανετα.Δεν γνωριζω σε ποιον τομεα δραστηριοποειητε αλλα εγω στη θεση του θα το 'κανα κορνιζα/αφισα.Θα υποδεχομουν τους πελατες μου στο γραφειο μου καγχαζοντας για τον τιτλο μου σαν τον poldo καθως θα με ρωτουσαν με δακρυα στα ματια για τα στρατοσφαιρικα επιπεδα γαματοσυνης μου....κουφαλα....σε ζηλευω...
τον ψηφιζουν αβερτα τα κομμουνια κ οι Πασοκοι να ξες.
το λεει η παροιμια:Υπαρχει εμπαθεια αγαπητε!
το λεει η παροιμια:
η εμπαθεια δεν πολεμιεται,μονο αγνοεϊται επιδεικτικα.

Zeljko για πλακα θα το παρει και ανετα.Δεν γνωριζω σε ποιον τομεα δραστηριοποειητε αλλα εγω στη θεση του θα το 'κανα κορνιζα/αφισα.Θα υποδεχομουν τους πελατες μου στο γραφειο μου καγχαζοντας για τον τιτλο μου σαν τον poldo καθως θα με ρωτουσαν με δακρυα στα ματια για τα στρατοσφαιρικα επιπεδα γαματοσυνης μου....κουφαλα....mr. malakas στο μπου.κομ....σε ζηλευω...
Ειναι οδοντίατρος ο Zeljko (πρώην lakis33) τύπε...
Αλλά αν εβαζε τον τιτλο MR MALAKAS στο οδοντιατρείο του θα πήγαινες για μια απονεύρωση δοντιού? :S :S :S
:SΣας θυμίζω ότι έχετε μέχρι και 12 ψήφους.
Αν έχετε δώσει πχ 4 ψήφους, μπορείτε να πατήσετε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΨΗΦΟΥ και να ξαναψηφίσετε μέχρι και 12 υποψηφίους.
Την προσοχή σας στους 11 νέους παίκτες, ισως καποιοσ/οι να αξιζουν την ψηφο σας.
Από το δευτερο...μεγίστη απογοήτευση..Τοσο Μ@λ@κ@ς που ουτε εδώ δεν τον ψηφίζουν...Περιμενα καλυτερες επιδοσεις απο niko-plat και jhonny64.
Τύπε κακώς προσθεσες νέους υποψήφιους χωρίς να κανεις επανεκκίνηση της ψηφοφορίας. Τα πιο ενεργά μέλη έχουν ήδη ψηφίσει απο την πρώτη μερα. Πόσοι πιστεύεις θα μπουν στη διαδικασία να αφαιρέσουν ψήφο και να ξαναψηφίσουν;
+1Τύπε κακώς προσθεσες νέους υποψήφιους χωρίς να κανεις επανεκκίνηση της ψηφοφορίας. Τα πιο ενεργά μέλη έχουν ήδη ψηφίσει απο την πρώτη μερα. Πόσοι πιστεύεις θα μπουν στη διαδικασία να αφαιρέσουν ψήφο και να ξαναψηφίσουν;
εννοειται κ στα δυο θρεντΨηφισες αδερφε![]()