rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 20.605
Ψάξτε στο youtube να δειτε το νέο βίντεο
για τον Πίκερ,
να γελάσετε όσο ποτέ !![]()
![]()
Ο Πικεράκος θα γίνει ο νέος κωμικός σταρ της Ελλάδας !![]()
![]()
για στειλε πμ
Ψάξτε στο youtube να δειτε το νέο βίντεο
για τον Πίκερ,
να γελάσετε όσο ποτέ !![]()
![]()
Ο Πικεράκος θα γίνει ο νέος κωμικός σταρ της Ελλάδας !![]()
![]()
στην πορεια προεκυψαν οι μαλακες παλια ηταν αλλιωςTo bourdela.com ιδρύθηκε με target group τους μαλάκες.
Προσπαθώ να μη μαλακίζομαι αλλά δεν το έχω κόψει και τελείως. Το κάνω σπάνια. Πάντως κάθε φορά που μαλακίζομαι πάω την αμέσως επόμενη μέρα και γαμάω. Δεν θέλω να νιώθω ότι το τελευταίο μου χύσιμο προήλθε από μαλακία.
Τάσο εσύ που τα ξέρεις όλα αυτα
πως να χασει την κουπα μετα τα τελευταια ποσταρισματα τα του ως τασος?....μα πως?
κριμα ομως, χωρις λακη δεν εχει σασπενς ο τελικος....περιμενα μια κοντρα μεταξυ τους, στη βαση των δυο αντιτιθεμενων φιλοσοφικων θεωρηματων που ενστερνιζονται
λαδακη στειλε πιμι

οικοδόμος είναι ο Λάκης έκατσε η δουλειά και γράφει στο σιτε αφού δεν χτίζονται σπίτια τώρα ποιαο λακης ειναι επιστημονας δεν θελει τον τιτλο θα καταστραφει το ιατρειο του
ο μεξικανος αξιζε για τελικο
Πικερ γιατί βρίζεις τον Λάκη αφού αυτός σε συμπαθείΌλοι οι οπαδοί μου φωνάξτε όσα μέλη ξέρετε και ψηφίστε zeljko. Στα αρχίδια μου τον γράφω τον τίτλο αλλά θα σπάσω πολλή πλάκα έτσι και γίνει η ανατροπή. Θα γελάω όλο το 2017.
Κάντε το ρε μάγκες να πέσει ξερός ο μαλάκας ο χρυσαυγίτης. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ZELJKO.![]()
ο λακης ειναι επιστημοναςδενθελει τον τιτλοθα καταστραφειγια να εμπλουτιστεί το ιατρειο του