Καλό βράδυ σε όλους.
Πάμε στο παρακάτω σενάριο,θα πάει όλο το θρεντ εκεί που πρέπει όμορφα και χωρίς άλλη χρονοτριβή.
Δεν θα παίζετε εσείς με ανθρώπους,υπάρχουν και όρια.
Δηλαδή ρε μαλάκα bakalhs μπορεί το κάθε τσουτσέκι που λέγεται parakmiakos να απειλεί και να βρίζει όλη την ώρα εδώ μέσα συγκεκριμένα άτομα και να μη γίνεται τίποτα;
Εγώ απορώ πώς το site ανέχεται αυτή την κατάσταση και δεν έχει φάει ban το άτομο αυτό.
καλα μεγλαη βλακεια αυτο που κανει ο πακραμιςκος γιατι ενατξει το παει μακρια το πραμα να ερωτησω εγω κατι κανεις δεν παρατηρησε την ωρα που εχει κανει την καταγγελια ο ακιλας;;;;;
Καλό βράδυ σε όλους.
Πάμε στο παρακάτω σενάριο,θα πάει όλο το θρεντ εκεί που πρέπει όμορφα και χωρίς άλλη χρονοτριβή.
Δεν θα παίζετε εσείς με ανθρώπους,υπάρχουν και όρια.
και να ξεραμε τουλαχιστον τι παιχτηκε μεταξυ τους κ εφτασε η κατασταση ως εδω...
σε μηνυμα του ειχα πει να σταματησει γιατι ποτε δεν ξερεις πως αντιδρα ο αλλος στην καζουρα...αλλα για να συνεχιζει...ποιος ξερει τι ειχε γινει.
Ελπιζω να τα βρουν χωρις να παει το πραγμα στα ακρα.
Δηλαδή ρε μαλάκα bakalhs μπορεί το κάθε τσουτσέκι που λέγεται parakmiakos να απειλεί και να βρίζει όλη την ώρα εδώ μέσα συγκεκριμένα άτομα και να μη γίνεται τίποτα;
Εγώ απορώ πώς το site ανέχεται αυτή την κατάσταση και δεν έχει φάει ban το άτομο αυτό.