noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 309
- Πόντοι
- 346
Ο δημητρακης είναι εξόριστος, γόνος πλούσιας οικογένειας που δεν θέλουν να κυκλοφορεί εδώ για να μην τους ντροπιάζει....
Mια τέτοια εξορία θα ήθελα και εγώ...
Ο δημητρακης είναι εξόριστος, γόνος πλούσιας οικογένειας που δεν θέλουν να κυκλοφορεί εδώ για να μην τους ντροπιάζει....
Υπομονη τυποι, τα λεμε του χρονου στα προκριματικά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/size]
[size=11pt]Τελικά η στέκα σου έχει τρυπίσει το μυαλό και σου έχει κάνει λοβοτομή. Οπότε μίλα μόνος σου από εδώ και πέρα λοβοτομημένε[/size] [size=15pt]ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ 2015[/size]Προσεχε τι ευχεσαι τυπε, μπορεί να το πάθεις, αν και θα το χαρείς
Δημητράκης και κωστακης στα προημιτελικα πιστευω δεν θα έχουμε σημαντικες συγκινησεις σε αυτό τον ομιλο.
Σε αυτόν τον γύρο δεν ψηφίζω.

Όταν διεξάγονταν η διαδικασία με εσένα πρωταγωνιστή, λούφαξες στο λαγούμι σου Τρολλ.
Δεν ξερω για τα υπόλοιπα, αλλα αυτό είναι αληθεια, ο μπολτυς ειχε εξαφανιστει την ώρα της μάχης.
Γιατί τυπε; Μήπως καποιος σε απειλησε;![]()

Όχι τυπε δεν ξερω κανενα μελος από εδώ από κοντά :S
Έχουμε και δουλειες τυπε δεν ειμαστε τρολλ καβλοι να ξυνόμαστε από το πρωι ως το βραδυ και να γραφουμε τρολοφιλοσοφίες στα φορα. :S
Μπερδευτηκα γιατι βγαζει προσωπικα στοιχεια.

Τα στοιχει είναι ψευτικα. Αλλα γενικα είναι τέτοιος την άλλη φορα εβγαλε φωτο ενός τυπου εδώ μεσα και εφαγε γουορν για αυτό το λογο το έφαγε
με το λαδακη τα ιδια πηγε να κανει προσπαθουσε να βγαλει προσωπικα στοιχεια για να τον πικάρει είναι ύπουλος και άνανδρος. Ελπιζω κάποια μερα οι συντονιστες να τον μπανάρουν μια και καλη να τελειώνουμε και με δαυτον.![]()
![]()

Αυτά δεν τα ηξερα μπολτυ![]()
Εγω προσωπικα εκανα αναφορά για τη συγκεκριμενη φωτο και με λεει ρουφιανο :S όχι θα τον αφήνουμε να αλωνιζει εδώ μεσα τυπε και να κανει ότι θελει :S εδώ και καιρο ασχολειται μαζι μου χωρις να τον εχω πειράξει καθολου [size=30pt]τωρα όμως η μπολντικη αρκουδα ξυπνησε και θα περάσει άσχημα.
[/size]Θα κανουμε ότι περνάει από το χέρι μας οι μπολντιστες για να τιμωρήσουμε αυτό το τρολλ για την αδικη και απεχθη συμπεριφορά του. Θα κανουμε ότι μπορούμε ώστε να κοψουμε το υπουλο του συνηθειο να βγαζει φωτο και προσωπικα στοιχεια στη φορα.

την εριξα στον κωστακη
στον προηγουμενο ομιλο ποιος περασε?
πρωτος πικερ δευτερος αλεξ?Μπραβο τυπε
Picker και alex71