Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Zatoichi3 οσο και να κτυπηθείς κάτω μπαν θα φάω μονο αν με κάνουν οι διαχειριστες όπως έγινε και με σένα δηλαδή
και όχι επειδή βάζεις τους κλώνους σου να με ψηφιζουν.![]()

εεεεεεεε τι ν αυτά ρεΠροημιτελική φαση, έχουμε τα δυο πρώτα ζευγάρια:
billy13 - tramountana
master21 - Legolas33aris

Οριστε???????????????????? :S
Οριστε???????????????????? :S
nick07 , zatoichi3 , ass_kavlos τι σου φαινεται παραξενο????
Αν δεν πάρεις την πρώτη θέση του ομίλου και έχεις βατή διασταύρωση,
και θελήσεις να πεις σε κάποιον ευχαριστώ,
κάνε ενα flashback στο νήμα, και θα δεις... ;)
nick07 , zatoichi3 , ass_kavlos τι σου φαινεται παραξενο????

το ιδιο προσωπο ειναι bolty?![]()
Ναι. Ο Ζατοιτσι με ειχε πει στοκεμορτ και σε αυτόν εδώ το ιδιο ειχε ξεφυγει αμα βρω ποστ θα τα βάλω.
Αν προσέξεις και τα 3 νικ έχουν τον ιδιο δηλητηριώδη τροπο γραφής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον ζατοιτσι δεν τον ξερω αλλα το άλλο το χω πει κι εγω![]()
![]()
![]()
το ιδιο προσωπο ειναι bolty?![]()
Θέλει να πει οι 85 που του την έριξαν, την ψήφο... :S & θα αναστήσει και τον απόλυτο όπως πάει...
Ζει στην άρνηση. Για αυτό εξακολουθεί να είναι Μαλάκας.
Οι λοιποί τέως πρωταθλητές δεν τινάζουν την βελόνα στο μαλακιόμετρο όπως παλιά,
σε αντίθεση με το αμετανόητο Τρολλ...
Νικ07 αμα ξαναφάς μπαν ή μιουτ να ξέρεις ότι θα είναι κερασμένο από μένα... την συμπαθεια σου
μετα μπορεις να ξανακάνεις κλώνο και να ξαναφτιάξεις ψηφοφορια για μένα αφου το ξερω ότι έχω στοιχειώσει τα ονειρα σου
οσο ελειπα κιολας μαθαινα ότι για μενα μιλούσες παλι![]()

Νικ07 αμα ξαναφάς μπαν ή μιουτ να ξέρεις ότι θα είναι κερασμένο από μένα... την συμπαθεια σου
μετα μπορεις να ξανακάνεις κλώνο και να ξαναφτιάξεις ψηφοφορια για μένα αφου το ξερω ότι έχω στοιχειώσει τα ονειρα σου
οσο ελειπα κιολας μαθαινα ότι για μενα μιλούσες παλι![]()
κατσε να δεις, με τον μπιλι που εχουν βαλει στο ματι, ο περσινος μαλακας θα μεινει απ εξωΠροημιτελική φαση, έχουμε τα δυο πρώτα ζευγάρια:
billy13 - tramountana
master21 - Legolas33aris
Νομίζω ότι καλά θα ήταν να μην βρωμίζεις με τις σκατούλες/ποστ σου οποιοδήποτε νήμα εδώ μέσα.
Και μιας και είσαι αρνητής του αγοραίου έρωτα, καλό θα ήταν να απομακρυνθείς από μόνος σου, αν έχεις λίγη τσίπα....![]()