Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα δούμε τυπε, στη φαση των ομιλων θα εχουμε πολλες ανατροπές και συγκινήσεις...![]()
![]()
![]()
Θα ειμαι στον ιδιο ομιλο με τη Ερη?????????
ευτυχως για φετος την γλυτωσα..δεν με βλεπω στους υποψηφιους!ως του χρονου, καλα ναμαστε και βλεπουμε!!!
![]()

Πάμε αδέρφια γερά!
Trolldemort για δεύτερη θητεία!
και προ παντων αληθινες τυπε!Είσαι όμως στο μυαλό και στην καρδιά μας τύπε!
Οι περιγραφές σου είναι πορνώδεις και δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στο σάιτ.![]()

ευτυχως για φετος την γλυτωσα..δεν με βλεπω στους υποψηφιους!ως του χρονου, καλα ναμαστε και βλεπουμε!!!
![]()
πω πω ρε τυπε,εσυ θα ηρεμησεις μονο αν φυγει ο Boldemort απο αυτην την ζωη.
Μην είσαι συγουρος.
Η BOUEFA εξεταζει το ενδεχόμενο να σε βάλει ως 5η επιλογή σε όμιλο απ' ευθειας. ;)
α υπαρχει και απ ευθειας προκριση? δεν το ηξερα!Μην είσαι συγουρος.
Η BOUEFA εξεταζει το ενδεχόμενο να σε βάλει ως 5η επιλογή σε όμιλο απ' ευθειας. ;)
α υπαρχει και απ ευθειας προκριση? δεν το ηξερα!![]()
Πολύ θα το ήθελες ε?![]()
οχι..αλλωστε δεν ειχα ελπιδα νικης..για τρολλερ εχω κατηγορηθει οχι για μαλακας!Πολύ θα το ήθελες ε?![]()

Τύπε, θα είναι αυτογκόλ να αλλάξεις τους κανόνες πλέον.
οχι..αλλωστε δεν ειχα ελπιδα νικης..για τρολλερ εχω κατηγορηθει οχι για μαλακας!![]()

αυτη η εξελιξη ομως ερχεται σε βαθος χρονου τυπε νομιζω... ;)Υπήρξε Troll που αναρριχήθηκε σε Mr Malakas, τύπε...
Αν υποκυψεις στον πειρασμό τύπε, δεν θα έχει κύρος το αποτέλεσμα.
Μην το κάνουμε σούπερ λιγκ και εδώ μέσα...
την δικη μου περιπτωση την καταννοω γιατι ειμαι καινουργιος εδω μεσα σχετικα..ο Λιλας ομως πως σας ξεφυγε? ειναι παλια καραβανα!Το ξερω τυπε, η BOUEFA προβληματίζεται με τις περιπτωσεις του star86 και του Λιλα .
Καποιοι εδωσαν λαθος στοιχεία στην bouefa. Διεξαγεται ερευνα από ειδικούς...