Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 45
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Μπλοφάρεις, όπως ο Μπίλυ στις κριτικές του...Ρε και η BUEFA δικιά μου είναι
Μη δίνεις σημασία στο τι λέει ο ZoReN.
Γουστάρεις να τον μιουτάρω να γελάσουμε ?![]()
[size=11pt]Μπλοφάρεις, όπως ο Μπίλυ στις κριτικές του...Ρε και η BUEFA δικιά μου είναι
Μη δίνεις σημασία στο τι λέει ο ZoReN.
Γουστάρεις να τον μιουτάρω να γελάσουμε ?![]()
[size=11pt]Μπλοφάρεις, όπως ο Μπίλυ στις κριτικές του...[/size]
τελευται στιγμη ρε μαλακα ειχα κανονισει εκεινη την ωρα με τομΚαι το Σάββατο κατέβηκα
Καλά ρε μαλάκα το Σάββατο δε σου έλεγα να έρθεις στη Φυλής ?![]()
![]()
![]()
Θα με τρελάνεις ?![]()
[size=11pt]Κρίμα, γύρω στις 21.00 με 22.00 θα μας πετύχαινες στο Μετάξι, παρέα με τον Πορνομετανάστη, τον Επιρρεπή, τον Εκλεκτικό και τον Dude007...Μαλάκα την Κυριακή ήμουν στην πιάτσα από τις 21:00 μέχρι τις 04:00![]()
![]()
![]()
[size=11pt]Κρίμα, γύρω στις 21.00 με 22.00 θα μας πετύχαινες στο Μετάξι, παρέα με τον Πορνομετανάστη, τον Επιρρεπή, τον Εκλεκτικό και τον Dude007...[/size]
[size=11pt]Κρίμα, γύρω στις 21.00 με 22.00 θα μας πετύχαινες στο Μετάξι, παρέα με τον Πορνομετανάστη, τον Επιρρεπή, τον Εκλεκτικό και τον Dude007...[/size]
[size=11pt]Για ομαδικό ξύλο, ρέκτη μου?πρεπει να συναντηθουμε οι μεγαλοι μυστες μια μερα ποτε θα γινει
πρεπει να συναντηθουμε οι μεγαλοι μυστες μια μερα ποτε θα γινει
για παρασκευη η σαββατο λεωπρεπει να συναντηθουμε οι μεγαλοι μυστες μια μερα ποτε θα γινει
[size=11pt]Για ομαδικό ξύλο, ρέκτη μου?[/size]
[size=11pt]Κι εγώ θα ήθελα να τον γνωρίσω!Όχι μύστη ο Γιώργος είναι και γαμώ τα παιδιά. Εγώ τον πάω πολύ.
Τύποι εγώ είμαι undercover![]()