την επόμενη φορά να της πάρεις αλάδωτες πίτες για τιμωρία![]()

Το πιστευεις ότι ακομη δεν της εχω παρει φαγητο? Δεν την εχω δει καν να τρωει.την επόμενη φορά να της πάρεις αλάδωτες πίτες για τιμωρία![]()
Και μου εχεις παρει και εχουμε φάει μαζιΤο πιστευεις ότι ακομη δεν της εχω παρει φαγητο? Δεν την εχω δει καν να τρωει.
Αγάπη αυτη τη φορά θα σε ψηφίσω!!!Η Ροζυ με κατεστρεψε, που ψηφισε λευκο. Εχασα τον τιτλο εξαιτιας δικου μου ανθρωπου!!!!
μην της κανείς ποτέ το τραπέζι γιατί βλέπω μετά να αγορευεις κανα δυο χρόνια για να πληρώσεις τον λογαριασμόΤο πιστευεις ότι ακομη δεν της εχω παρει φαγητο? Δεν την εχω δει καν να τρωει.

δεν πιστευω να σε πηγαινει σε τιποτα ταβερνεια;εσυ εισαι για κυριλε εστιατορια.Εχει λεφτα ο χασοδικηςΚαι μου εχεις παρει και εχουμε φάει μαζι![]()
![]()
Προλαβαίνεις να την δείς?Το πιστευεις ότι ακομη δεν της εχω παρει φαγητο? Δεν την εχω δει καν να τρωει.
Περισσοτερο θα του κοστιζε το να με ντυνει, παρα το να με ταιζει ;)μην της κανείς ποτέ το τραπέζι γιατί βλέπω μετά να αγορευεις κανα δυο χρόνια για να πληρώσεις τον λογαριασμό![]()
Οχι, αυτα ειναι τα γρηγορα διαλείμματα απο το σεξΠρολαβαίνεις να την δείς?![]()
;)δεν πιστευω να σε πηγαινει σε τιποτα ταβερνεια;εσυ εισαι για κυριλε εστιατορια.Εχει λεφτα ο χασοδικης![]()
χρειαζονται πολλά τοπια ύφασμα ;Περισσοτερο θα του κοστιζε το να με ντυνει, παρα το να με ταιζει ;)
χρειαζονται πολλά τοπια ύφασμα ;![]()
να πας αττικα να παρεις τη νεα τσαντα μοσκινο ;)
:o :o :o :oνα πας αττικα να παρεις τη νεα τσαντα μοσκινο ;)
δεν είπε θα στην πάρει δώρο χαλάρωσε:o :o :o :o
Και δε στο 'χα.....
Μπραβο!!!
Δε θα θελα να μου την παρει δωρο ;)δεν είπε θα στην πάρει δώρο χαλάρωσε![]()
![]()
εγω μωρό μου θα σου πάρω κορδόνια αερακης Νουμερο δεν ξέρω θα πάρω 2 οργιές να μαι μέσαΔε θα θελα να μου την παρει δωρο ;)