Επισκέπτης
Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)
Εμφανιστηκε η βιλμα να την ρωτησουμε απο πού ξερει ο τραμουντανας πώς είναι τα βυζια της ;)
ο νικητής θα ρουφήξει όλο το απόθεμα μαλακίας του ηττημένου θα έχουμε και το σόου με τους κεραυνούς![]()
Άλλαξε αβαταρ νομίζω οτι βλέπω τη μπουμπουκα.tramountana ολοι παιδια να ξεβρωμισει ο τοπος
Άλλαξε αβαταρ νομίζω οτι βλέπω τη μπουμπουκα.![]()
Σκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)φίλε ωραίο νικ έχεις και άβαταρ επίσης![]()
το ειχα παλια και εγω το αβαταρ σου πριν γινω ιερωμενοςΣκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)
Σκέφτομαι να το αλλάξω σε Τζον Σνοου. ;)
Ρίσαι μια κουφαλίτσα εσύ.δεν τέλειωσε ο αγώνας ακόμη?![]()

Είσαι φίνος.το ειχα παλια και εγω το αβαταρ σου πριν γινω ιερωμενος
Εσυ βάλε τον Ρένλι να σε λέμε πούστη. ;)καν'το για να σε λέμε μπάσταρδο![]()
Εσυ βάλε τον Ρένλι να σε λέμε πούστη. ;)
Αγαπούλης δλδ και μάλιστα της χαμηλοκώλας.θα βάλω τζόρα μόρμοντ ή μπιθικώτση για να με λέτε σερ ;)
o δρομος για τον σοσιαλισμο αδερφε ημων και συνοδοιπορε ειναι μακρυς,δυσβαχτος και επιπονος....περναει μεσα απο την ατραπο της ανθρωπινης πλεονεξιας και μισσαλοδοξιαςδεν τέλειωσε ο αγώνας ακόμη?![]()
Αγαπούλης δλδ και μάλιστα της χαμηλοκώλας.
εσυ τεκνο μου εισαι πιστος;Τέτοιος τελικός δεν ξαναέγινε το τελευταίο μπεναλτι θα το βαρέσει ονικοπολιδηςαλεξ![]()
Τζόρα είναι ένας μεγαλόσωμος μεσήλικας, μελαψός και δασύτριχος. Έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του, αλλά είναι ακόμα δυνατός και ακμαίος. Η Νταινέρυς τον θεωρεί όχι ιδιαίτερα όμορφο.για τον μπιθικώτση λες![]()