Νέα

Μίνα Βάρσου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.111
Πόντοι
9.931
Mε ολο το συμπαθειο αρχισαμε να βαριομαστε. Ολο ντυμενη τη δειχνετε. Εγω βασικα ηρθα για φωτογραφίες της με μπικινι αλλα τιποτα δε βλεπω εδω και καιρό. Δε θα με πειραζε, αν το site εδω κανει δεκτές AI εικόνες, και γυμνές ΑΙ εικόνες της ή ΑΙ με μπικίνι.
Εχει με μπικίνι.
1762024575465.jpeg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Τρολ, πες της ότι λόγω Μονακό νεύρων :angry: της κάνω άνετα γλυφοκωλάδα αφού τη μπανιαρίσω ως Μιλχεσεδίκ κανένα μισάωρο :coffee:
Αν με κάψει και η Μαρσέιγ, αλίμονό σας, ίσως ΠΛΟΚ και τη Βασίλισσα :coffee: για καμμιά βδομάδα βέβαια :smiling-face-with-heart-eyes:

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.821
Πόντοι
456
Mε ολο το συμπαθειο αρχισαμε να βαριομαστε. Ολο ντυμενη τη δειχνετε. Εγω βασικα ηρθα για φωτογραφίες της με μπικινι αλλα τιποτα δε βλεπω εδω και καιρό. Δε θα με πειραζε, αν το site εδω κανει δεκτές AI εικόνες, και γυμνές ΑΙ εικόνες της ή ΑΙ με μπικίνι.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤιστικος ο ανανεωτικος οποτε ποσταρει μονο μαλακιες

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Με Μαρία Νικόλτσιου.
Στα απίδια μας, λέγε πόσα πουλά$ τον κλώνο;
Έχω κάτι καλές πληροφορίε$ για να αυξηθούν οι καταθέσεις αλλά δεν τις αποκαλύπτω :coffee:
ΓΚΡ θες να μάθεις έναν νέο ορισμό;
Αλλά θα με πεις πρώτα Δάσκαλο (για μία φορά όμως) :coffee:

Πάντως αυτή δεξιά στην ανωτέρω φωτογραφία είναι στραβοκάνα, τέσπα την καβάλαγα κι αυτή :headbaning1:

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.111
Πόντοι
9.931
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Φούρνος θα γκρεμίσει, έκανε στοχευμένο κογιότ :lipsrsealed:

Που είσαι αρχηγέ;
Αφού δεν ενδιαφέρεται να μάθει "γράμματα" ε μάθε εσύ έναν νέο ορισμό => Σ.Σ. :glasses:
Στα μαθηματικά της Δέσμης Σ.Σ. (σ.σ. το γράφαμε) σημαίνει σημείο συσσώρευσης που με απλά λόγια είναι το όριο (όχι η τιμή) μιας συνάρτησης (και σταματάμε εδώ να μην ξεφύγει από τα όρια η συζήτηση) :coffee:
Στο δια ταύτα, όταν κάποιος ρίχνει νερό στο μύλο μιας συκιάς κατά κάποιον τρόπο συμπεριφέρεται ως "συνεργάτης" => άρα Σ. Σ. (στο τσοντάδικο) => Συνεργάτης Συκιάς :coffee:
Τέλος "διάλεξης" ενημερώσατε τη βάση δεδομένων σχετική με τις ορολογίες :coffee:

Υ. Γ. Μπορείτε να ρίξετε χαχαχα σμάηλς :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Ευτυχώς που δεν είσαι ΠΘ (Πρωθυπουργός) αλλά Πηγή Θορύβου (Π.Θ.) διότι γκλαφουρνάς αλόγιστα :coffee: και χάνεται η ροή ανάγνωσης στα νήματα, πετούσες Θρασκιά/Βάρσου ενώ μιλούσαμε για γεωπολιτικά (στο απέναντι) ΓΚΡ λειτουργούσες όπως ο θόρυβος (παράσιτα) που επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα μιας τηλεπικοινωνιακής ζεύξης.
Βέβαια το να είσαι Π.Θ. πάει κι έρχεται, αλλά αν γίνεσαι Σ.Σ. με πιάνει το ΓΚΡ....
Μια και είσαι 3η Δέσμης έχεις ακουστά τι είναι το ψοφομετρικό φίλτρο;
Στα αρχαία ψόφος σημαίνει θόρυβος κι ώρα να δω κανένα παιχνίδι :angel:

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.111
Πόντοι
9.931
Μια και είσαι 3η Δέσμης έχεις ακουστά τι είναι το ψοφομετρικό φίλτρο;
Στα αρχαία ψόφος σημαίνει θόρυβος...
Δεν το ξέρω το ψοφομετρικό φίλτρο.Φυσική ή Χημεία είναι αυτό?
Πάντως ο Παπαδιαμάντης γράφει ήκουσε ελαφρόν ψόφον βημάτων.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.582
Πόντοι
3.846
Είπαμε είναι μια διάταξη που χρησιμοποιείται στις Τηλεπικοινωνίες ώστε να ελαχιστοποιεί το θόρυβο, αλλιώς ακούς μπαρμπούτσαλα...

ΨΨ @ROB. C χθες είχα την παρθενική τηλεφωνική επικοινωνία με την υποψήφια Έρικα :rose: κι όντως το ψοφομετρικό φίλτρο δεν λειτουργούσε καλά, ΓΚΡ :coffee:
Φλίπαρε λίγο το μωράκι, μου λέει θέλω να σε γνωρίσω γιατί είσαι ιδιάζουσα περίπτωση :angel:

Συνημμένα

• Ψοφομετρικό φίλτρο κλπ κλπ.jpeg
    Ψοφομετρικό φίλτρο κλπ κλπ.jpeg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Ξαργύρωσα τον Άσσο επειδή βαρέθηκα - το σκορ βλέπουμε.....jpg
    Ξαργύρωσα τον Άσσο επειδή βαρέθηκα - το σκορ βλέπουμε.....jpg
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Έλα να περάσει και το σκορ κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!.jpg
    Έλα να περάσει και το σκορ κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!