Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 1.071
Προδίδεις ηλικίες. Εγώ επίτηδες δεν είπα τίποτα... Δεν γνωρίζω εάν έχει σχέση¨Εχευ συγγένεια με την Τίνα Σπάθη?
Δεν πειράζει .... Πώς το λένε? να μαθαίνουν οι νέοι κ να θυμόμαστε κ μειςΠροδίδεις ηλικίες. Εγώ επίτηδες δεν είπα τίποτα... Δεν γνωρίζω εάν έχει σχέση
Σε άλλες φώτο φοράει αλυσίδα στο πόδι...Πολύ ωραίο μουνί, κλασάτο, λυγερόκορμο και με στυλ.
Αυτήν την αηδία στο πόδι της τι την ήθελε;
Νομίζω πάντως και μόνο εάν κυκλοφορείς τέτοια γκόμενα η αύρα σου ανεβαίνει 100 πόντους.
ποια ειναι η "κιουρια"?
www.instagram.com
To 2015 είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τον κύριο πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών της περιόδου 1975-1986 Τέλη Σταλόνε (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο) που μου είπε τα δρώμενα της εποχής εκείνης, τις αμοιβές των ηθοποιών και την εκτίμηση που είχε στις δύο κυρίες Τίνα Σπάθη και Μάγδα Μάκρη. Καθώς και την κλασική πια ταινία "Μέλι στο κορμί της" που έκοψε σχεδόν 60.000 εισιτήρια το 1975!Η Κατερίνα Σπαθούρα η Τίνα Σπάθη υπήρξε για μια διετία αξιόλογη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών χωρίς έπαρση. Απολάμβανε το σεξ και τραβούσε τα βλέματα των θεατών. Καμία σχέση με τις τωρινές. Αποσύρθηκε εγκαίρως .
Η Τίνα ξεχώριζε για το ήθος της. Όπως δήλωνε η ίδια, έπαιρνε 1.000 δραχμές για κάθε συμμετοχή, όταν ο μηνιαίος μισθός ήταν 2.500!Μετα την Τινα ολες οι αλλες Σπαθες ειναι απλες οδοντοκρεμες
![]()
Γεια σου, φιλεΗ Τίνα ξεχώριζε για το ήθος της. Όπως δήλωνε η ίδια, έπαιρνε 1.000 δραχμές για κάθε συμμετοχή, όταν ο μηνιαίος μισθός ήταν 2.500!
Έμεινε μόνο δύο χρόνια στον ερωτικό κινηματογράφο. Παντρεύτηκε και απέκτησε κόρες.
Η Κατερίνα Σπάθη έπαιξε σε σκληρό πορνό την περίοδο 1982-1985.Γεια σου, φιλε
υπαρχει η τινα σπαθη του 70 η ομορφη μελαχρινη με τα κοριτσια που ειπες, νομιζω τελευταια εμενε στον κορυδαλλο,
και η κατερινα σπαθη η τινα η τζοαννα που επαιζε το 80 στις ταινιες πορνο τοτε.
ο τελης μαλλον για την δευτερη ελεγε,
για πες αν ξερεις κατι, καμια ιστορια.... που βρισκετε τωρα, εαν το γνωριζεις.......