Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
KABλωσαμε παλι μεσημεριατικα ρε αδελφε...Τοπ μόντελ.
![]()
ε οχι ρε αδελφε,εχω κ μια πορεια στο σαιτ να πουμε...λογικα ο ιδιος ειναι απο 2 προφιλ
Eυτυχώς έδωσες μόνος σου την απάντηση.Εχω ακούσει πολλά αλλά όχι και αυτό.ε οχι ρε αδελφε,εχω κ μια πορεια στο σαιτ να πουμε...
ο σατον μονο για τη μινα γραφει,εγω γραφω για ολα και κριτικες κ τα παντα....
Καταρχην αμα καιγομουν για τα λαικ,λες κ παιρνουμε κ λεφτα να πουμε αμα γινουμε γλομπεαρχες κ ειχα κανει κλωνο θα πηγαινα πρωτα απο ολα κ θα εβαζα λαικ στις κριτικες μου να πουμε,ουτε ενα λαικ δεν μου ειχε κανει στις κριτικες μου ο σατονε οχι ρε αδελφε,εχω κ μια πορεια στο σαιτ να πουμε...
ο σατον μονο για τη μινα γραφει,εγω γραφω για ολα και κριτικες κ τα παντα....

Αποθέωση.Είναι και ωραία γυναίκα και δε νομίζω ότι κολακεύεται. Μόνο στη δουλειά της έχει το μυαλό της.Καταρχην αμα καιγομουν για τα λαικ,λες κ παιρνουμε κ λεφτα να πουμε αμα γινουμε γλομπεαρχες κ ειχα κανει κλωνο θα πηγαινα πρωτα απο ολα κ θα εβαζα λαικ στις κριτικες μου να πουμε,ουτε ενα λαικ δεν μου ειχε κανει στις κριτικες μου ο σατον
ενταξει εχει πλακα το νημα , καθομαστε κ αποθεωνουμε μια γκομενα η οποια ετσι κ το παιρνε χαμπαρι οτι υπηρχε τετοιο νημα για παρτη της,δεν θα το πιστευε να πουμε...
οποιος κουραζεται δε χρειαζεται να μπαινει κ αμα γενικα ενοχλει σαν νημα ας το κλειδωσει ο αντισθενης.
παντως εγω γουσταρω τρελα τις φωτοσοπιασμενες γυμνες φωτογραφιες της μινας
αμα μπορει καποιος να τη βαλει κ σε καμια φωτο να γαμιεται κιολας πλακα θαχει,γιατι αμα περιμενουμε καμια οριτζιναλ γυμνη φωτογραφια απο τη μινα....
![]()
αμα με 70 σελιδες στο μπου δεν κολακευεται ειναι γισ τα μπαζα να ουμε....Αποθέωση.Είναι και ωραία γυναίκα και δε νομίζω ότι κολακεύεται. Μόνο στη δουλειά της έχει το μυαλό της.
Φανερά δε θα κολακευόταν.Από μέσα της θα χαιρόταν διότι αρέσει και μετρά πολύ σαν γυναίκα.αμα με 70 σελιδες στο μπου δεν κολακευεται ειναι γισ τα μπαζα να ουμε....
ε νταξει μην τρελαθουμε κιολας...Φανερά δε θα κολακευόταν.Από μέσα της θα χαιρόταν διότι αρέσει και μετρά πολύ σαν γυναίκα.
Ολες οι γυναίκες θέλουν να μετρούν πάντα σαν γυναίκες κάθε μέρα και εποχή..Και η Μίνα Βάρσου δεν θα αποτελεί εξαίρεση.ε νταξει μην τρελαθουμε κιολας...
γκαβλα!Το χαμόγελο της Μίνας Βάρσου είναι απίστευτο.Δεν υπάρχει.
![]()
Σούπερ από όλες τις απόψεις.γκαβλα!
k η καλλιροη μυριαγκου για ενα πουτσακο δεν θα ητανε κακη...Σούπερ από όλες τις απόψεις.
Δυνατό σχόλιο.k η καλλιροη μυριαγκου για ενα πουτσακο δεν θα ητανε κακη...
τα λεω εγω....Δυνατό σχόλιο.
Πάντα.τα λεω εγω....
ε μα...Πάντα.