Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ανοιξε θεμα και για Ελιζα Λυμπουση, πολυ μου αρεσε τωρα που την ειδα. πανεμορφο προσωπο...Σε καλό και ανοιχτό δρόμο για 50000 προβολές....
Εχει θέμα η Ελίζα Λυμπούση.Ωραία γυναίκα επίσης και αυτή.ανοιξε θεμα και για Ελιζα Λυμπουση, πολυ μου αρεσε τωρα που την ειδα. πανεμορφο προσωπο...
εκανα αναζητηση αλλα δεν το βρισκω... βοηθα χριστιανε !!!Εχει θέμα η Ελίζα Λυμπούση.Ωραία γυναίκα επίσης και αυτή.
Στη σελίδα 12 των θεμάτων Ελληνίδες Διάσημες είναι.εκανα αναζητηση αλλα δεν το βρισκω... βοηθα χριστιανε !!!
Στα παπάρια μας...
Χέστηκες το ξέρω, για να πάρεις κανένα view παραπάνω στο έγραψα.
Αδερφέ, μας έχεις ζαλίσει

Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση. Τα views δίνουν την απάντηση από μόνα τους.Στα παπάρια μας...
Χέστηκες το ξέρω, για να πάρεις κανένα view παραπάνω στο έγραψα.
Αδερφέ, μας έχεις ζαλίσει
Σέβομαι τη διαφωνία του,αλλά αν δεν του αρέσει το νήμα ας μην μπαίνει καθόλου.Εγώ όπου δε μου αρέσει δεν μπαίνω και δεν κράζω.Η Δημοκρατία είναι να δέχεσαι τις ιδιαιτερότητες των άλλων !!!
Αυτή είναι η απάντηση για τον εξυπνακια από πάνω !!!!
Σέβομαι τη διαφωνία του,αλλά αν δεν του αρέσει το νήμα ας μην μπαίνει...
Πολύ σωστός...Πολύ σωστά !!!
Σε ποιον δεν αρέσει το νήμα προχωράει στο επόμενο η οπουδήποτε αλλού κρίνει ο ίδιος χωρίς αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους συναγωνιστές !!!
Μη ξεχνάτε ότι η δημοκρατία έχει κανόνες !!!!!
Να το θυμάστε καλά σε κάθε σας βήμα εντός του website και εκτός του website !!!!