Νέα

Μια πρώην πόρνη γράφει μια επιστολή στους πελάτες της.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Alvy Singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.822
Κριτικές
10
Like
462
Πόντοι
3.245
Το εχω ξαναπει,αυτα τα κειμενα στοχευουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε γυναικειο αγοραστικο κοινο.Κατα συνεπεια ,γραφουν  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτό που θελει να ακουσει μια γυναικα για αυτό το θεμα.Δεν υπαρχει απολυτως τιποτε άλλο σ αυτές τις ιστοριες.Ειναι σαν να καθομαστε και να αναλυουμε αρθρα του cosmopolitan.
Τα βιπερ Νορα εχουν πιο πολλες αληθειες από αυτά.
 
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Μηνύματα
415
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Και αυτή που διάλεξε οικιοθελως το επάγγελμα τις πορνειας δεν είναι ότι πιο ηθικό ,αφού ο σκοπός της ήταν το εύκολο χρήμα πουλώντας το σώμα τις..ο πελάτης αγοράζει αυτό που θα έπρεπε να ήταν δωρεάν στην φύση,αφού το χρήμα είναι ανθρώπινο δημιούργημα.αρα αυτόματος τον κάνει πιο ηθικό το να επιζητά κάτι φυσικό όπως είναι ο έρωτας από την πόρνη που είναι θύμα του υλισμού τις.δεν μιλάω για εξαιρέσεις
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια αν παει κανεις στρατιωτικος για να αποκατασταθεί επαγγελματικα και παραιτηθεί προφανως και δεν του αρεσει στον στρατο.
ε αντιστοιχα καποια που παρατησε το αρχαιοτερο επαγγελμα τι θα ελεγε ότι είναι καλα και της αρεσει το κλιμα στον αγοραιο ερωτα? αν ειχε καλη γνωμη δεν θα το παρατουσε όπως κανουν τοσες και τοσες που είναι μια ζωη στην δουλεια ή τελος παντων για μακρυ χρονικο διαστημα
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αυτή η οπτική μου είχε διαφύγει καθόλου τυχαίο που τέτοια δημοσιεύματα ξεπηδάνε κατά τακτά διαστήματα. :thumbsup:

:hi:

Ας μην ξεχνάμε τον γυναικοκεντρισμό της εποχής μας κι από πάνω: Μία γυναίκα είναι έτσι ον τέλειο κι ας μην έχει τίποτα να δώσει στην κοινωνία. Ακόμη κι αν η κοινωνία στηριζόταν σε έναν μόνον άνδρα αυτός δεν θα γινόταν να έχει αξία ίση με αυτήν μίας άχρηστης, αντιθέτως είναι αναγκασμένος να θεωρείται ον κατώτερο και άξιο βδελυγμίας. Τι δουλειά κάνει η κυρία; Σεξολόγος! Οπότε τώρα κάνει ό,τι κατηγορεί τους πρώην πελάτες της: εκμεταλλεύεται τις επαφές αυτές οι οποίες τώρα την έχουν κάνει επιτυχημένη σ' έναν κατά κόρον άχρηστο επάγγελμα, αν μη τι άλλο, το οποίο δεν θα υπήρχε αν η δοθείσα δύναμη στις γυναίκες δεν τους επέτρεπε να παράγουν άπλετο κι αχρείαστο δράμα το οποίο διοχετεύουν στην αγορά των ψυχολόγων κάνοντας μη-προβλήματα σε σοβαρά θέματα!

Σήμερα αγνοούμε το γεγονός ότι θα γίνουμε πατριαρχική κοινωνία και πάλι, μ' απ' τους μουσουλμάνους, αν όχι απ' τους βαρβατάνδρες τους δικούς μας! Η διαφορά είναι ότι αντιστοίχως η γυναίκα αν αντιμιλά στον άνδρα της θα τρώει το ξύλο της αρκούδας, πριν της εκτοξευθεί οξύ στο πρόσωπο και στην άλλη το πολύ ν' ακούσει τη φωνή, άντε να φάει μία σφαλιάρα όταν έχει άδικο. Κι όμως μία πρώην πόρνη να βρίζει τους πελάτες της, μία σφαλιάρα στο Καλλιμάρμαρο και τα υποτιμητικά σχόλια ενός δικηγόρου να είναι σημαντικότερα από την Ισλαμική εισροή που διακινδυνεύει όλη μας τη ζωή!

Πιο καθημερινά το κόσμο ασχολείται μόνο με το τι είναι στη μόδα, αν οι μαύροι κι οι Άραβες την έχουν μεγάλη και τι σημαίνει για την σχέση του ζευγαριού εφόσον ο σύντροφος δεν δείχνει κάθε μέρα σημάδια αγάπης προς εκείνην! Τα προβλήματα της γυναίκας μπορούν να επισκιάσουν τα πάντα σήμερα και δε θ' αναφερθεί το που αυτό το φαινόμενο, εκμεταλλευόμενο την ανάγκη των γυναικών για δράμα, έχει οδηγήσει την χώρα μας, και την Δύση γενικά!

Οι κοινωνίες θ' αναγενόνταν εφόσον πια τα προβλήματα των γυναικών άρχισαν να θεωρούνται ασήμαντα! Ξαφνικά η απίστευτα άχρηστη βιβλιογραφία της σεξολογίας της πλειοψηφίας της ψυχολογίας και της ψυχανάλυσης όλης θα εξαφανίζονταν, η γραφειοκρατία θα εκμηδενίζονταν (επειδή πάνω σε αυτήν βασίζεται ο φεμινισμός στην εργασία), οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία θα έπαυαν να έχουν χρήση (μιας και τα παιδιά θα μεγάλωναν έως το δημοτικό στο σπίτι και οι αγωγοί τους θα ήταν μάνες με παιδιά), οι παράνομοι που βιάζουν, κλέβουν (επανειλημμένα αυτά τα δύο) και δολοφονούν θα εκτελούνταν, ενώ πολιτικοί βασιζόμενοι στη μόδα δε θα γίνονταν να πάρουν θέση.

Ο κόσμος ο καινούργιος που παράγει ο γυναικοκεντρισμός μάλιστα είναι κατά πολύ πιο επικίνδυνος στην γυναίκα παρά στον άνδρα, εξαίρεση αποτελούν οι ομοφυλόφιλοι και λοιποί σεξουαλικοί ανώμαλοι, και τον παράγει η πλειοψηφία των γυναικών. Λύπη αξίζουν μόνο οι γυναίκες που δεν λαμβάνουν, ή μάλιστα αντιτίθενται, στη δημιουργία αυτού του νέου κόσμου, οι λοιπές αξίζουν ό,τι τους έρχεται... Αν και θα προτιμούσα προσωπικά να μη το λάβουν για να μη το λάβω και 'γω! :cheesy:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom