Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε KostaF16 πέτυχα τη Μιλένα στο 71 πριν μία εβδομάδα και μου έκανε το καλύτερο γαμήσι που το συγκρίνω μόνο με εκείνο της jenifer (140ευρω) και ανώτερο της Σόνιας (50ευρώ). Αισθάνθηκα ότι έφυγα από το ρδελο πλουσιότερος. Έκανα post αλλά δεν είδα κανένα να γράψει για αυτήν. Τι να έγινε? Κανένας παιδαράς δεν είμαι να πω ότι ήταν έτσι μόνο σε μένα. Ρε την έχει πάρει κανένας άλλος?το καρινακι ηταν στη θεση του το πρωι, τελικα τα γαμησια την κανουν πιο ομορφη, σημερα ηταν φρεσκαδουρα, και κουκλα, την απατησα ομως, πηγα στην αλλη κοντη, την κατια, το κωλαρακι τρελλο οπως παντα...
στο 134 πανω, η ρωσιδα ειναι μαπα στο πηδημα, μιλενα τη λενε.
αν γυρισει η ντενιζ ενημερωστε, καλο γαμοweekend
Να πας βολτα το gayboy, το heilakia, το kolaraki & την mounitsa!!!! (εκλεκτα μελη του site!!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρε αλάνι τι ώρα την πέτυχεσ την μαυρούκα???Βόλτα από το Μεταξουργείο χθές και δεν έπαιζε ΤΙΠΟΤΑ.
Και ώς εκ θαύματος Μ.Αλεξάνδρου 22 βγαίνει μιά μαυρούλα με αρκετά καλό στήθος (3) και ωραίο κορμάκι με ξανθό μαλλί περμαναντ. Πάω να φύγω καθώς δεν έχω καλή εμπειρία από μαύρες και με πιάνει η τσατσά "και δεν βιάζεται , και κάνει καλό κρεβάτι και..και..και.." . Ηταν ευγενέστατη (και τσατσά και κοπέλα) και λέω δεν την κάνω τι έγινε .. άντε και έχασα 15 ευρώ...
Λοιπόν μάγκες ...προλάβετε.... Η κοπέλα έδειξε τέτοια συμμετοχή που τύφλα να έχουν τα CG. Δεν πέρασα έτσι ούτε στα στούντιο του 50αρικου ούτε στις βίζιτες των 150 . Την πήρα και δεύτερη φορά. Δεν υπήρξε στάση που δεν την έκανε και η πίπα της ήταν θεική. Στο πισωκολλητό τα είδα όλα καθώς και το κολαράκι και το κούνημα που έκανε ήταν καταπληκτικά. Τελείωσα και δεν τον έβγαζε από μέσα.
Αν εξαιρέσεις τον χάλια χώρο ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ.
Την συνιστώ σε ολους σας...... άσε που λέω να ξαναπάω σήμερα
Αααα... μου είπε ότι είναι από Τζαμαίκα και δεν μιλάει και πολλά ελληνικά. Με αγγλικά θα συννενοηθήτε μιά χαρά.....
Προλάβετε......
Ρε αλάνι τι ώρα την πέτυχεσ την μαυρούκα???

Την goth Αννα εννοείς φαντάζομαι. Δουλεύει απογευματινή βάρδια. Κολοκυνθούς 38. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώειτι ωρα την βρηκες?
Κατι μεταξυ Sisters of mercy και Bauhouse!(τωρα σε φωτισα ε??)με τον ορο goth τι εννοουμε ?
οσο ζω μαθαινω !